reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja na szkołę rodzenia chcę iść.
a co myślicie o porodach rodzinnych? Wszyscy znajomi w około są za tym. My tak niekoniecznie... a co wy myślicie?

reklama
Myślę nad cesarskim cięciem, ale szkoly rodzenia sobie nie odpuszcze

Niuniaczu No oczywiście , nie odpuszczaj jeżeli masz chęc szkoła rodzenia to także pielegnacja maluszka , pepuszka , kapiel i inne przydatne rzeczy :)

Myslisz nad cesarskim cięciem tzn, że chcesz lekarzowi z góry powiedziec, ze chcesz miec cc ?? Słyszałam własnie, ze niektore kobiety tak robia i zalezy od lekarza , z niektórymi da sie to załatwic. A nie chcesz spróbowac naturalnie?? jesli cos bedzie nie tak , to zrobia cesarke ...

Tekila super :-)

Madziorek to proste tylko powidz czy z telefonu czy z.komputera? Doczytalam masz z lewej strony plus klikasz go. Pozniej po prawej takie trzy kropeczki dajesz tam I zalacz obraz wybierasz.z telefonu I gotowe :-)

Basia ale boska :-)

Aa i u mnie się termin zmienił na 29.10- pewnie się okaże, że będę listopadowa :-) kurczę patrzę na starsze dzidzie o dwa trzy tygodnie i taaaaka różnica :-) :-) :-)

Ja na szkołę rodzenia chcę iść.
a co myślicie o porodach rodzinnych? Wszyscy znajomi w około są za tym. My tak niekoniecznie... a co wy myślicie?
Ja bardzo chce by mój partner, przyszły mąż :tak: mi towarzyszył, może juz nawet nie chodzi o sam ten cały poród ale o to, by odciął pępowine i byl przy mnie , gdy po raz pierwszy przytulimy naszego bobasa !!! wspólnie!

Do dziewczyn które miały cc!
Czy mąż może być przy takim "porodzie"?
Jak to przebiega, kiedy dostanę dzidzie?
Kurcze, tyle mam pytań,
Zaskoczyła mnie ta wiadomość że muszę cc mieć :/

Agnieszka ja przytylam 30.
Jak ty schudlas 53 kg?
Szybka przez brzuch :-)'ja dopochwowo.
Maz moj byl zemna I mial lzy w oczach jak uslyszal serduszko. W pierwszej ciazy byl na kazdej wizycie.
Na pewni mozna plywac I bardzo pomaga na bole plecow w ciazy

Asiaa ja nie wyobrazam sobie rodzic bez meza. Naprawde mi sie przydal a podawal mi tylko picie. Teraz tez.razem

Anieok co sie dzieje?

Magda z tym przecinaniem.pępowiny to.nie zawsze jest tak super moj np jak zobaczyl głowke zrobil sie tak blady ze nie pozwolili mu bo sie bali ze zemdleje.

Co do.szkloy rodzenia w 1 ciazy nie bylam teraz z checia pojde

reklama
A mam pytanie- kiedy ten pas warto już mieć? Bo boję się jazdy bez pasów...
mysle ,że warto go zakupić, jeśli już brzuszek zacznie sie pojawiać i fasolka juz jest duża :)
wczesniej chyba nie ma sensu , no i oczywiscie jesli duzo jeździsz.

ja będe musiała pózniej zakupic ponieważ dużo jezdze i bałabym sie bez pasów, gdyby te samochodowe zwykłe mnie juz uwierały , chociaz dzisiaj moja kolezanka mówiła mi , że mozna je gdzies wypozyczyc....ale nie mam pojęcia co i jak

Do góry