reklama
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Też sie zastanawialam co mozna by ćwiczyć teraz, żeby nie zaszkodzić. Szkoda, że nie ma lepszej pogody na dluzsze spacery.
Basen u mnie odpada bo łatwo łapie różne infekcje.
To jeżeli bardzo Ci zalezy i boisz się ćwiczyć sama w domu najlepiej zapisać się na takie ćwiczenia dla kobiet w ciąży, dodatkowo zawsze można wyrwać się z domu i nie masz obaw, że cos Ci zaszkodziTeż sie zastanawialam co mozna by ćwiczyć teraz, żeby nie zaszkodzić. Szkoda, że nie ma lepszej pogody na dluzsze spacery.
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Ja w pierwszej nie byłam a teraz mąż mnie namawia... Ale nie wiem sama
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Ja tez nie bylam bo nie bylo u nas, ale teraz podobno położne prowadzą jakieś zajęcia.
Madzia Polecam "magnella" magnez +wit b 6. Magnez chelatowy wiec dobrzy przyswajalny i jak najbardziej dla kobiet w ciazy.Ja generalnie źle toleruje suplementacje magnezu a ten dla mnie bomba. A co do szkoly rodzenia to ja też się wybieram.Duzo madrosci tam mozna zaczerpnac jak zachowywac sie z maluszkiem itp.A ostatnio nawet był u nas dodatkowy kurs kangurowania.kolezanka uczestniczyl i jest wniebowzieta Myślę nad cesarskim cięciem, ale szkoly rodzenia sobie nie odpuszcze
reklama