reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Też sie zastanawialam co mozna by ćwiczyć teraz, żeby nie zaszkodzić. Szkoda, że nie ma lepszej pogody na dluzsze spacery.
Basen u mnie odpada bo łatwo łapie różne infekcje.

Też sie zastanawialam co mozna by ćwiczyć teraz, żeby nie zaszkodzić. Szkoda, że nie ma lepszej pogody na dluzsze spacery.
Basen u mnie odpada bo łatwo łapie różne infekcje.
To jeżeli bardzo Ci zalezy i boisz się ćwiczyć sama w domu najlepiej zapisać się na takie ćwiczenia dla kobiet w ciąży, dodatkowo zawsze można wyrwać się z domu i nie masz obaw, że cos Ci zaszkodzi :)

wydaje mi się, że delikatny pilates w naszym przypadku nie będzie przeciwwskazaniem :)
ja jak już ebola mnie opuści mam zamiar właśnie pilates ćwiczyć ;)

Ja raczej pójdę, to moja pierwsza ciąża także przyda mi się wiedza i nauka

I z tego co wiem są platne i nie ..
Moja koleżanka chodziła na bezpłatne i bardzo zadowolona była

Ostatnia edycja:
Madzia Polecam "magnella" magnez +wit b 6. Magnez chelatowy wiec dobrzy przyswajalny i jak najbardziej dla kobiet w ciazy.Ja generalnie źle toleruje suplementacje magnezu a ten dla mnie bomba. A co do szkoly rodzenia to ja też się wybieram.Duzo madrosci tam mozna zaczerpnac jak zachowywac sie z maluszkiem itp.A ostatnio nawet był u nas dodatkowy kurs kangurowania.kolezanka uczestniczyl i jest wniebowzieta :biggrin2: Myślę nad cesarskim cięciem, ale szkoly rodzenia sobie nie odpuszcze

reklama
Do góry