reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja pisze bo mnie nyda zzera lezac plackiem... Podbrzusze mnie tydzien temu tez bolalo ale teraz jestem na nospie wiec nie boli

reklama
@poziomki Wow podziwiam :) 6 dzieciaczkow to ręce pełne roboty! A ja narzekam ze z jednym sobie nie daje rady :):)
@ruda1991 Mam do czynienia z wieloma kobietami w początkowej fazie ciazy i takie brudzenie a nie krwawienie jest bardzo czeste. Nie denerwuj sie
@Ann_ fajowo, a ja musze czekac do 1marca nie wiem jak ja wytrzymam :)
@Paulina_ Witaj :) z ktorego roku masz coreczke ?

Ewelinka doczekasz sie dolegliwości. Jeszcze bedziesz miałai dość.

Ruda gdybys miała pytania to odpowiem :)

Ann tak, dziewczynki nadały sobie takie przezwiska.

Paulina zasada jest taka ze jeżeli po nospie nie przechodzi to trzeba zgłosić sie do lekarza. W każdej kolejnej ciazy rozciąganie sie macicy jest bardziej odczuwalne.

Ula tak jak z dwójka ;) życzę dziewczyny!

Masxka z jednym zawsze najwiecej roboty.

Usnęłam z mała na kanapie, oczywiście przed Tv spi sie najlepiej haha.

Dziewczyny karmi któraś z Was teraz?

W końcu odebrałam wynik bety 2656, w poniedziałekbyło 587 więc chyba jest dobrze :-) ja w terminie miesiączki czułam lekkie bóle i skurcze poddbrzusz, na szczęście juz przeszło ale pewnie po duphastonie.

Ula może akurat spełni się wasze marzenie o córce i siostrze :-)

Paulina mnie też pobolewa podbrzusze

Maszka ale już byłaś na wizycie czy to będzie pierwsza ta 1.03?

Poziomki pewnie wesoło u was np jak wszystkie są w domu ;-)
Masz rację jedynk ciągle chce żeby z nim być. Bawić się. Jak syn jest z innymi dziećmi to się ładnie bawią.

Maszka to twoja pierwsza wizyta w marcu? Ja mam 15 lutego i nie wiem czy to nie za wcześnie czy nie za późno...niby będzie to pierwszy dzień 7 tygodnia więc powinno coś wyjść:-)

Maszka to twoja pierwsza wizyta w marcu? Ja mam 15 lutego i nie wiem czy to nie za wcześnie czy nie za późno...niby będzie to pierwszy dzień 7 tygodnia więc powinno coś wyjść:-)
ja też 15 lutego i to będzie 6t2d więc tak samo prawie. Myślę że to w sam raz na pierwszą wizytę :-)

Cxy któraś z Was jest w pierwszej ciąży po 30tce? Ja za 4 miesiące kończę 31 lat i trochę przeraża mnie późne macierzyństwo i ciąża w tym wieku

reklama
Do góry