reklama
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Madzia tez mysle, ze bez problemu mozna brac magnez dodatkowo.
papcia
Mamunia Lenuśki
Aspargin z filofarrmu 2xpo3 tabDziewczyny bardzo proszę was o poradę, wczoraj i dzis zdarzyło się,że skacze mi powieka oka, podejrzewam ,że to z powodu braku magnezu???
prosze o poradę, dodam ,że biorę zestaw witamin dla mam
Tez mam ta.przypadlosc niestety po kilku dniach bedzie ok
To moja piewsza ciąża A Twój zapał do cwiczeń może przebudzi się po ciążyMadzia a to Twoja pierwsza ciaza czy juz masz dziecko? Wybacz, ale jeszcze nie kojarze na tyle kto ile dzieci ma ;-). Jak jeszcze nie masz brzuszka to nie bedzie tak źle
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
A tak wogole to jakiś sport w ciąży uprawiacie? Ja jak narazie się nie ruszam bo słaba jestem. Jak wejdę po schodach to dysze jak staruszka
Chyba muszę powoli zacząć się ruszać, ale nie wiem co, żeby maluszkowi nie zaszkodzić
Chyba muszę powoli zacząć się ruszać, ale nie wiem co, żeby maluszkowi nie zaszkodzić
Ja na basen chodzę ale jakos ostatnio mi się nie chce, sennośc mnie dopada, ale wiecie co dziewczyny , nie przejmuje się tym ,że przytyje i nie mam zamiaru sie do niczego zmuszać, ciąża to stan którym mamy się cieszyc i relaksować !!! na to , bede miała czas poA tak wogole to jakiś sport w ciąży uprawiacie? Ja jak narazie się nie ruszam bo słaba jestem. Jak wejdę po schodach to dysze jak staruszka
A poza tym duzo ćwiczyłam przed więc teraz mam zamiar dac sobie luzu
papcia
Mamunia Lenuśki
Agnieszka 108 nie jest zle.ja.na ta chwile.mam 99 ale podobno nie.widac ze az tyle waze ja.przytylam.ponad 30kg jak.mi tarczyca siadla.teraz juz bylo.w miare ale wiadomo w ciazy moze byc roznie gorzej jak sie nie pozbede tych kg po ciazy.
Jeny jakie ja mam uczucie splywania dzisiaj co chwile.latam.sprawdzac czy nie krwawie chyba w koncu powiemy dzisiaj mojemu ojcu o ciazy bo juz nie wiem co mu wymyslac jak dziwnie patrzy na moje nienaturalne zachowania
Jeny jakie ja mam uczucie splywania dzisiaj co chwile.latam.sprawdzac czy nie krwawie chyba w koncu powiemy dzisiaj mojemu ojcu o ciazy bo juz nie wiem co mu wymyslac jak dziwnie patrzy na moje nienaturalne zachowania
Ja na basen chodzę ale jakos ostatnio mi się nie chce, sennośc mnie dopada, ale wiecie co dziewczyny , nie przejmuje się tym ,że przytyje i nie mam zamiaru sie do niczego zmuszać, ciąża to stan którym mamy się cieszyc i relaksować !!! na to , bede miała czas poA tak wogole to jakiś sport w ciąży uprawiacie? Ja jak narazie się nie ruszam bo słaba jestem. Jak wejdę po schodach to dysze jak staruszka
A poza tym dużo cwiczyłam przed ciążą wieć teraz daje sobie na luz
reklama