reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dziewczyny bardzo proszę was o poradę, wczoraj i dzis zdarzyło się,że skacze mi powieka oka, podejrzewam ,że to z powodu braku magnezu???

prosze o poradę, dodam ,że biorę zestaw witamin dla mam
Aspargin z filofarrmu 2xpo3 tab
Tez mam ta.przypadlosc niestety po kilku dniach bedzie ok

A tak wogole to jakiś sport w ciąży uprawiacie? Ja jak narazie się nie ruszam bo słaba jestem. Jak wejdę po schodach to dysze jak staruszka ;)
Chyba muszę powoli zacząć się ruszać, ale nie wiem co, żeby maluszkowi nie zaszkodzić :(

A tak wogole to jakiś sport w ciąży uprawiacie? Ja jak narazie się nie ruszam bo słaba jestem. Jak wejdę po schodach to dysze jak staruszka ;)
Chyba muszę powoli zacząć się ruszać, ale nie wiem co, żeby maluszkowi nie zaszkodzić :(
Ja na basen chodzę :) ale jakos ostatnio mi się nie chce, sennośc mnie dopada, ale wiecie co dziewczyny , nie przejmuje się tym ,że przytyje i nie mam zamiaru sie do niczego zmuszać, ciąża to stan którym mamy się cieszyc i relaksować !!! :) na to , bede miała czas po :)

A poza tym duzo ćwiczyłam przed więc teraz mam zamiar dac sobie luzu :)

Agnieszka 108 nie jest zle.ja.na ta chwile.mam 99 ale podobno nie.widac ze az tyle waze ja.przytylam.ponad 30kg jak.mi tarczyca siadla.teraz juz bylo.w miare ale wiadomo w ciazy moze byc roznie gorzej jak sie nie pozbede tych kg po ciazy.

Jeny jakie ja mam uczucie splywania dzisiaj co chwile.latam.sprawdzac czy nie krwawie chyba w koncu powiemy dzisiaj mojemu ojcu o ciazy bo juz nie wiem co mu wymyslac jak dziwnie patrzy na moje nienaturalne zachowania

Ja na basen chodzę :) ale jakos ostatnio mi się nie chce, sennośc mnie dopada, ale wiecie co dziewczyny , nie przejmuje się tym ,że przytyje i nie mam zamiaru sie do niczego zmuszać, ciąża to stan którym mamy się cieszyc i relaksować !!! :) na to , bede miała czas po :)

A poza tym dużo cwiczyłam przed ciążą wieć teraz daje sobie na luz :)

reklama
Ja meega dużo ćwiczyłam przed ślubem :p było motywacja i było pięknie. A teraz ohhh błogie lenistwo :D cieszę się ,że mam w domku psiaka, który chcąc nie chcąc na siusiu musi iść :D

Do góry