reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dziewczyny bardzo proszę was o poradę, wczoraj i dzis zdarzyło się,że skacze mi powieka oka, podejrzewam ,że to z powodu braku magnezu???

prosze o poradę, dodam ,że biorę zestaw witamin dla mam
Aspargin z filofarrmu 2xpo3 tab
Tez mam ta.przypadlosc niestety po kilku dniach bedzie ok

A tak wogole to jakiś sport w ciąży uprawiacie? Ja jak narazie się nie ruszam bo słaba jestem. Jak wejdę po schodach to dysze jak staruszka ;)
Chyba muszę powoli zacząć się ruszać, ale nie wiem co, żeby maluszkowi nie zaszkodzić :(

A tak wogole to jakiś sport w ciąży uprawiacie? Ja jak narazie się nie ruszam bo słaba jestem. Jak wejdę po schodach to dysze jak staruszka ;)
Chyba muszę powoli zacząć się ruszać, ale nie wiem co, żeby maluszkowi nie zaszkodzić :(
Ja na basen chodzę :) ale jakos ostatnio mi się nie chce, sennośc mnie dopada, ale wiecie co dziewczyny , nie przejmuje się tym ,że przytyje i nie mam zamiaru sie do niczego zmuszać, ciąża to stan którym mamy się cieszyc i relaksować !!! :) na to , bede miała czas po :)

A poza tym duzo ćwiczyłam przed więc teraz mam zamiar dac sobie luzu :)

Agnieszka 108 nie jest zle.ja.na ta chwile.mam 99 ale podobno nie.widac ze az tyle waze ja.przytylam.ponad 30kg jak.mi tarczyca siadla.teraz juz bylo.w miare ale wiadomo w ciazy moze byc roznie gorzej jak sie nie pozbede tych kg po ciazy.

Jeny jakie ja mam uczucie splywania dzisiaj co chwile.latam.sprawdzac czy nie krwawie chyba w koncu powiemy dzisiaj mojemu ojcu o ciazy bo juz nie wiem co mu wymyslac jak dziwnie patrzy na moje nienaturalne zachowania

Ja na basen chodzę :) ale jakos ostatnio mi się nie chce, sennośc mnie dopada, ale wiecie co dziewczyny , nie przejmuje się tym ,że przytyje i nie mam zamiaru sie do niczego zmuszać, ciąża to stan którym mamy się cieszyc i relaksować !!! :) na to , bede miała czas po :)

A poza tym dużo cwiczyłam przed ciążą wieć teraz daje sobie na luz :)

reklama
Ja meega dużo ćwiczyłam przed ślubem :p było motywacja i było pięknie. A teraz ohhh błogie lenistwo :D cieszę się ,że mam w domku psiaka, który chcąc nie chcąc na siusiu musi iść :D

Do góry