reklama
madziorek30
Fanka BB :)
Madziorek jak mialas robione usg przez brzuszek czy dopochwowo??
dopochwowo
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Ja mialam robiony dzisiaj już przez brzuszek
I tak zrobię , bo skakanie tej powieki strasznie mi dokucza....Madzia z magnezem ciezko przecholowac w ciazy wiec spokojnie poza witaminami mozesz jakis magnez z b6 brać.
Czesc dziewczyny, podczytuje was codziennie ale ostatnio tak sie czuje ze nie mam sil nic pisac.
Dziewczyny jak u was z prowadzeniem auta ??? Planujecie zakupienie tej dodatkowej wpinki do pasów?
Ja nie wyobrazam jezdzic sobie nie zapięta a duzo jeżdżę...
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Dziewczyny jak u was z prowadzeniem auta ??? Planujecie zakupienie tej dodatkowej wpinki do pasów?
Ja nie wyobrazam jezdzic sobie nie zapięta a duzo jeżdżę...
Ja jeżdżę codziennie... Ale o wpince dla ciężarnych nie słyszałam :/
Co to takiego?
to taki hmmm adapter do pasów?? nie wiem jak to nazwacJa jeżdżę codziennie... Ale o wpince dla ciężarnych nie słyszałam :/
Co to takiego?
ale pas bezpieczenstwa masz tak zapiety ,że nie przeszkadza brzuszkowi
reklama
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Madzia a to Twoja pierwsza ciaza czy juz masz dziecko? Wybacz, ale jeszcze nie kojarze na tyle kto ile dzieci ma ;-). Jak jeszcze nie masz brzuszka to nie bedzie tak źle
Mój zapal do cwiczen niestety skonczyl sie przed jesienia i brzuch znow mocno mi wyskoczyl. Mam takie predyspozycje, ze jak tyje to wszystko zbiera sie zaraz wlasnie na brzuchu. I nie robia mi sie boczki, nie mam jakiejs oponki wszerz tylko na srodku i idzie do przodu jak w ciazy :-/ no teraz to przynajmniej wytlumacze
Moze kiedys pokaze Wam zdjecie giganta dzien przed cc
Mój zapal do cwiczen niestety skonczyl sie przed jesienia i brzuch znow mocno mi wyskoczyl. Mam takie predyspozycje, ze jak tyje to wszystko zbiera sie zaraz wlasnie na brzuchu. I nie robia mi sie boczki, nie mam jakiejs oponki wszerz tylko na srodku i idzie do przodu jak w ciazy :-/ no teraz to przynajmniej wytlumacze
Moze kiedys pokaze Wam zdjecie giganta dzien przed cc