reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dziewczyny bardzo proszę was o poradę, wczoraj i dzis zdarzyło się,że skacze mi powieka oka, podejrzewam ,że to z powodu braku magnezu???

prosze o poradę, dodam ,że biorę zestaw witamin dla mam

reklama
Madzia z magnezem ciezko przecholowac w ciazy wiec spokojnie poza witaminami mozesz jakis magnez z b6 brać.

Czesc dziewczyny, podczytuje was codziennie ale ostatnio tak sie czuje ze nie mam sil nic pisac.

Madzia z magnezem ciezko przecholowac w ciazy wiec spokojnie poza witaminami mozesz jakis magnez z b6 brać.

Czesc dziewczyny, podczytuje was codziennie ale ostatnio tak sie czuje ze nie mam sil nic pisac.
I tak zrobię , bo skakanie tej powieki strasznie mi dokucza....

Dziewczyny jak u was z prowadzeniem auta ??? Planujecie zakupienie tej dodatkowej wpinki do pasów?
Ja nie wyobrazam jezdzic sobie nie zapięta a duzo jeżdżę...

Tez zawsze bralam dodatkowa dawkę magnezu jak mi powieka skakała a zdarza mi ssie to czesto!
Wlasnie tez sie nad taaka.poduszka do samochodu zastanawialam bo bez pasów napewno jezdzic nie bede bo to bardziej niebezpieczne;/

reklama
Madzia a to Twoja pierwsza ciaza czy juz masz dziecko? Wybacz, ale jeszcze nie kojarze na tyle kto ile dzieci ma ;-). Jak jeszcze nie masz brzuszka to nie bedzie tak źle ;)

Mój zapal do cwiczen niestety skonczyl sie przed jesienia i brzuch znow mocno mi wyskoczyl. Mam takie predyspozycje, ze jak tyje to wszystko zbiera sie zaraz wlasnie na brzuchu. I nie robia mi sie boczki, nie mam jakiejs oponki wszerz tylko na srodku i idzie do przodu jak w ciazy :-/ no teraz to przynajmniej wytlumacze :p
Moze kiedys pokaze Wam zdjecie giganta dzien przed cc ;)

Do góry