madziorek30
Fanka BB :)
dziś 9 tydz i 6 dzień
gin wyliczyła na 2 października z kalkulatorów wychodziło koniec września, a Adaś urodził się 1,5 tyg przed terminem wiec zobaczymy co to będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziś 9 tydz i 6 dzień
Jejuuuu podobnie do mnie a juz taka duża!!dziś 9 tydz i 6 dzień
gin wyliczyła na 2 października z kalkulatorów wychodziło koniec września, a Adaś urodził się 1,5 tyg przed terminem wiec zobaczymy co to będzie
Jejuuuu podobnie do mnie a juz taka duża!!
Mam wizytę teraz w piatek 4.03 i ciekawe jaka u mnie będzie.
Ostatnio byłam 15 i miała 5, 4 mm.
Jejuuuu nie moge się doczekać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to pewnie podobna zobaczysz ja byłam u lekarza w pon to 4 dni różnicy a ja jestem 4 dni dalej niż Ty wiec na tym samym etapie będziesz widziała fasolke ja nawet nie wiem ile ma cm bo byłam pod takim wrażeniem ruszających nóżek i raczek ze nie zapytałam
To ja jestem wogole na koncu z tego co widze.
Madziorek piękna dzidzia
Robimy ranking ja stawiam ze bede najwieksza.październikowa mamuska
Ojejjj 34 kg, dośc sporo ale to sprawa indywidualna i genetycznaOj nieeee... Ja będę największą
W pierwszej ciąży przytyłam 34kg!
(108kg mialam) schudłam 53kg ale jeszcze przed ciąża znowu 4 na plus...
Teraz będę jak durna żarła
Ale oby nie znowu 30kg +