reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Szkoda ze tylko tsh ale jak bierzesz leki to wszystko bedzie dobrze ;) pewnie lekarz zwiększy ci troche dawkę

Ograniczenia z usg na NFZ wynikają z tego że niektóre gabinety nie są wyposażone w aparat usg a jeśli go nie ma to wiadomo w mieście że jest kolejka do usg i długo się czeka więc tak wychodzi czasami jedno na trymestr. U mnie w mieście tak było.

Meg jak masz brzuszek to już możesz się nam pochwalić ;-)

Ann jeszcze nie mam. W pierwszej ciąży to w ogóle chyba późno wyskakuje :biggrin2: a tak a propo to mamy termin w tym samym dniu :tak:

reklama
Na 8. 10 a ja już mam lekki ;-) trojkacik mi wystaje. Pokaże wam ale z góry przepraszam za jakoś bo nie umiem sobie robić zdjęć i warunki ;-)

Załączniki

• 1456854914175.jpg
    1456854914175.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 106
Do góry