reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Persea, Ann - dzieki za informacje :) tam gdzie sie sprobuje zapisac to z tego co kojarze maja aparat usg, wiec nie powinno byc problemu :)
A jesli chodzi o brzuszek ciazowy to ja jestem w pierwszej ciazy i juz go widac troche, chociaz pewnie w duzej mierze sa to wzdecia :/

Meg to mamy taki sam ale jest nas chyba kilka :-)

Iska ja też często mam wzdety to jest inny niż ten na zdjęciu. Ten robiłam rano przed śniadaniem jeszcze.

jutro rana pojadę do przychodni i zrobię ft4. zadzwonie też do gina zobaczymy co mi powie. :)

a co do brzucha to ja nie wiem czy wydaje mi się ,że go widzę czy on naprawdę jest :p

Ann jak drobinka :-) a brzusio zaczyna odstawić ale maleńki ;-)
Ja czuję że w tej ciąży szybko dostane brzucha zwłaszcza ze startuje z większą waga niż w pierwszej ciąży ;-P

Czy ktoś poza mną ma jutro wizytę? Bo ja chyba z nerwów dziś pół dnia mam mega mdłości z bieganiem do łazienki...masakra..

Ann, rzeczywiscie inaczej odstaje, bo ponizej pepka, a u mnie to caly okragly :D
A zreszta tez sie "pochwale" :D

Tekila, wiem ze latwo mowic, a wykonac trudno, ale nerwy nic nie zmienia, trzeba uzbroic sie w cierpliwosc, bo co innego nam zostaje? To juz jutro, wiec zaraz bedziesz wszystko wiedziec :) Musi byc dobrze, bo jak inaczej?

Załączniki

• 1456856232498.jpg
    1456856232498.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 100
Może wirus jakiś bo ja oprócz przeziębienia dzisiaj non stop do toalety biegam :-( albo od młodego się zaraziłam.

Ale wizytę dopiero 15 ...
Wszystko będzie dobrze :-) nie zapomnij nam dać znać po wizycie :-)

Kurczę powtarzam sobie, że cztery razy to za dużo na jedną kobietę ale wiem, że tu wyliczanki się nie sprawdzają... staram się być dobrej myśli.. Ale boję się a na to nic nie poradzę :-(

reklama
Tekila, ja sobie nawet nie probuje wyobrazac co odczuwaja osoby, ktore mialy wczesniej komplikacje, bo ja sama jestem pierwszy raz w ciazy, a panikuje jak glupia.
Ale robilas bete, przyrastala prawidlowo, to dobrze wrozy :) Bedzie git !

Do góry