reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Persea, Ann - dzieki za informacje :) tam gdzie sie sprobuje zapisac to z tego co kojarze maja aparat usg, wiec nie powinno byc problemu :)
A jesli chodzi o brzuszek ciazowy to ja jestem w pierwszej ciazy i juz go widac troche, chociaz pewnie w duzej mierze sa to wzdecia :/

Meg to mamy taki sam ale jest nas chyba kilka :-)

Iska ja też często mam wzdety to jest inny niż ten na zdjęciu. Ten robiłam rano przed śniadaniem jeszcze.

jutro rana pojadę do przychodni i zrobię ft4. zadzwonie też do gina zobaczymy co mi powie. :)

a co do brzucha to ja nie wiem czy wydaje mi się ,że go widzę czy on naprawdę jest :p

Ann jak drobinka :-) a brzusio zaczyna odstawić ale maleńki ;-)
Ja czuję że w tej ciąży szybko dostane brzucha zwłaszcza ze startuje z większą waga niż w pierwszej ciąży ;-P

Czy ktoś poza mną ma jutro wizytę? Bo ja chyba z nerwów dziś pół dnia mam mega mdłości z bieganiem do łazienki...masakra..

Ann, rzeczywiscie inaczej odstaje, bo ponizej pepka, a u mnie to caly okragly :D
A zreszta tez sie "pochwale" :D

Tekila, wiem ze latwo mowic, a wykonac trudno, ale nerwy nic nie zmienia, trzeba uzbroic sie w cierpliwosc, bo co innego nam zostaje? To juz jutro, wiec zaraz bedziesz wszystko wiedziec :) Musi byc dobrze, bo jak inaczej?

Załączniki

• 1456856232498.jpg
    1456856232498.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 103
Może wirus jakiś bo ja oprócz przeziębienia dzisiaj non stop do toalety biegam :-( albo od młodego się zaraziłam.

Ale wizytę dopiero 15 ...
Wszystko będzie dobrze :-) nie zapomnij nam dać znać po wizycie :-)

Kurczę powtarzam sobie, że cztery razy to za dużo na jedną kobietę ale wiem, że tu wyliczanki się nie sprawdzają... staram się być dobrej myśli.. Ale boję się a na to nic nie poradzę :-(

reklama
Tekila, ja sobie nawet nie probuje wyobrazac co odczuwaja osoby, ktore mialy wczesniej komplikacje, bo ja sama jestem pierwszy raz w ciazy, a panikuje jak glupia.
Ale robilas bete, przyrastala prawidlowo, to dobrze wrozy :) Bedzie git !

Do góry