reklama
PerseaNigra
Fanka BB :)
iśka90, hej dziękuję i wzajemnie
Niuniaczu, skoro beta spora i pecherzyk byl w odpowiednim miejscu to teraz na pewno bedzie serduszko
Ja mam nastepna wizyte 23.03 i wydaje sie, ze wiecznosc minie. Kusi mnie, zeby isc wczesniej na nfz, ale nie wiem czy mi zrobia usg, bo podobno przysluguja 3 w ciagu calej ciazy (?). Chodzi ktos na nfz, albo orientuje sie jak to jest z tym usg?
Wracam w sobote do pracy.. nie wiem jak ja sie przestawie na wstawanie o 6 rano, jak teraz wstaje o 12... ale mimo wszystko ciesze sie, bo mam dosc siedzenia w domu
Ja mam nastepna wizyte 23.03 i wydaje sie, ze wiecznosc minie. Kusi mnie, zeby isc wczesniej na nfz, ale nie wiem czy mi zrobia usg, bo podobno przysluguja 3 w ciagu calej ciazy (?). Chodzi ktos na nfz, albo orientuje sie jak to jest z tym usg?
Wracam w sobote do pracy.. nie wiem jak ja sie przestawie na wstawanie o 6 rano, jak teraz wstaje o 12... ale mimo wszystko ciesze sie, bo mam dosc siedzenia w domu
Papciarkowa oby w ogóle dotarł ten listonosz
Ja pity rozliczyłam wczoraj
W czwartek wyczekana wizyta u gina, jak już będę po to nie będzie problemu by powiedzieć w pracy - a dziś już koleżanka podpytywała, więc nie wiem, czy się domyśla czy tylko tak palnęła
Ja pity rozliczyłam wczoraj
W czwartek wyczekana wizyta u gina, jak już będę po to nie będzie problemu by powiedzieć w pracy - a dziś już koleżanka podpytywała, więc nie wiem, czy się domyśla czy tylko tak palnęła
PerseaNigra
Fanka BB :)
Ja chodzę na NFZ. Miałam USG już dwa razy i lekarz nie wspomniał o żadnych ograniczeniach.
Dzięki Aria za usg,u Ciebie zarodeczek widać idealnie i ogolnie wszytskim za odp. Hehe no niby nie warto panikowac,ale przy wysokiej becie wlasnie czasami bywa że zarodek się nie rozwija dlatego Zrobilam tą bete. Ale nie uspokoiła mnie. Więc wytrwale musze czekac do kolejnejwizyty.Tez nie slyszlam o ogrrniczeniach w usg,ale często się słyszy że lekarze robią ok3.Pewnie jak wszytsko jest ok,to nie maja podstaw robicwiecej.ograniczenia w nfz itp.
Laski zrobiłam TSH dzisiaj. Wyszło 2,693 ulU/ml norma kurcze do 2,5 dla kobiet w ciąży w I trymestrze. Przed 3 miesiące przed ciążą zrobiłam kontrolnie TSH wyszło lekko ponad normę. Gin i endo stwierdzili ,że niby nie trzeba było by się martwić gdyby nie planowanie ciąży. Miesiąc przed ciążą TSH 1,7.
Niestety mój ginekolog nie odbiera już rano będę na pewno dzwonić do niego. Ale oczywiście już się martwię.
@Niuniaczu ja też miałam USG między 5-6 tyg i zarodka też nie widzieliśmy jeszcze. Tylko pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy także na spokojnie Chodź ja sama się denerwuje
Niestety mój ginekolog nie odbiera już rano będę na pewno dzwonić do niego. Ale oczywiście już się martwię.
@Niuniaczu ja też miałam USG między 5-6 tyg i zarodka też nie widzieliśmy jeszcze. Tylko pęcherzyk i pęcherzyk żółtkowy także na spokojnie Chodź ja sama się denerwuje
reklama