reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
ojej Tekila, nie dziwię się, że się boisz...
Nie potrafię sobie nawet wyobrazić co czujes..
Dla mnie to też pierwsza ciążą i panikuję jak cholera... :/

Dziś jest jeszcze ok, staram się nie myśleć o tym badaniu...Jutro będzie strasznie... zastanawiam się czy w ogóle nie napisać do dyrektora, że nie przyjadę wcale...mam być do 13 w pracy ale sama nie wiem :-(

Tekila85 będzie dobrze! Ja też się zawsze stresuję jak coś jest dla mnie ważne. Zawsze towarzyszy mi wtedy biegunka. Ja czekam do 14 marca i chciałabym żeby to było już. Na szczęście chodzę do pracy, bo inaczej to ciągnęłoby się to w nieskończoność.

PatiMyszka1991 - tak bardzo mi przykro... Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy z wózkami na ulicach Zabrza :) Trzymaj się!

Dziewczyny - przewijał się tu temat tabletek i witamin. Ja jak byłam u ginekologa w 7 tygodniu, to zapytał czy coś biorę. Powiedziałam, że tylko folik. On pokiwał głową i dał mi namiary na Symnatal Pro Baby. Są tam wszystkie niezbędne składniki. W aptece dałam 30 zł za 30 tabletek, ale tak jak któraś z Was wspominała - w aptekach internetowych i po 15 zł.

Mam do Was pytanie - czy są tu jakieś mamy alergiczki? Mam pyłkowicę, a niedługo zaczyna się sezon. Bierzecie Alertec lub inne leki w czasie ciąży? Oczywiście skonsultuję to z alergologiem, ale pytam czy któraś z Was ma podobne doświadczenia.

Tekila ja jutro mam wizytę, ale ja na 9 tyle ze wcześniej jadę na trochę do pracy, do lekarza i powrót do pracy.

reklama
Do góry