reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Asia Witaj :)

Pati dobre wieści masz z rana. Wypoczywaj:)

Joani też mi glowa pęka:-/

Marzycielka co to za badanie ca125?

Z badań mialam morfologie, mocz, na kiłę, wirusowe (na hbs, hcv, hiv, rozyczke), na toxoplazmome i witamina D. Oprocz tego wymazy. A, jeszcze tez grupa krwi powinna byc, ja mam wyrobiona kartę. Tsh robilam wczesniej.

reklama
Ja dzisiaj też jak na złość jakieś przeziębienie złapałam i w domku zostałam. :/ W pracy jeszcze nie wiedzą planuje im powiedzieć po kolejnej wizycie.
A jak dziewuszki u Was z objawami?
:)

Ja tylko morfologie zrobię na razie żeby syna podbudowac...dla towarzystwa a resztę to za tydzien jak listę dostanę.

Aaaaa ruskie pierogi!!!!
To chyba będzie mój nr jeden w tej ciąży!!! (w pierwszej mialam kukurydze - nawet kanapki z .. A w drugiej chałwę)

Ja siomię Fiordę. Porzeczkową

Asia witaj, z objawów to wiadomo piersi choć teraz dużo mniej bolą niż na samym początku. No i senność senność senność. Bardzo ciężko do pracy wstać. Czasami humorki swoje miewam ale na szczęście mój mąż nie zadziorny i śmieje się z nich :biggrin2:

Wesola Kobietka marker nowotworowy. Mam torbiele na jajniku. Z tego wzgledu to badanie.

Hmm placki ziemniaczane. Zjadlabym.

Ewelinka mnie rab bola a raz nie. Raz mam nudnosci i raz nie itd.

Asiaa91 witaj.

hej babeczki!
U mnie aktywny weekend, wczoraj byłam na koncercie Hurts, a w sobote na wsi u rodziców;-) my tez mieszkamy poza Poznaniem, sprzedalismy mieszkanie na rzecz własnego wolnostojacego domu- to była decyzja zycia ;-)
Polecam, wies jest spoko hahah. Czuje sie o wiele lepiej, schudłam na wadze, co mnie cieszy ;-) nie pamietam która z was przytyła 0,5 kg w ciazy?????? ja piernicze niezle!
siedze w pracy, w doskonoałym humorze, choc posprzeczałam sie z mama moja o 30-stke
chciałam z muzyka a ona ze post- wrrrr, i tak puszcze muzyke ;-) najwyzej jak wyjdzie hahaha

wózek mamy po Leonie, nie pamietam nazwy, dzis u mnie na obid potrawka z kurczka z marchewka z groszkiem ;-)
mniammmmm

Milego dnia dla wszystkich w szczegolnosci dla mam w szpitalach ;-* sciskam

Cześć dziewczynki :) Chorym i obolałym dużo sił i zdrówka!

Witaj Asia91 :)

Przyłączam się do głosu tych co siedzą w pracy i czytają tylko o tych plackach, pierogach i innych pysznościach. Miejcie litość :) A ja jeszcze dzisiaj siedzę dłużej, nie przyznałam się jeszcze do ciąży. Teraz początek 9 tygodnia, postaram się poczekać z informacją o ciąży do 12 t. Póki co tylko troszkę boli mnie w krzyżu jak tak posiedzę w pracy.

Ogólnie jestem od dłuższego czasu niewyspana. Jak tato zapytał mnie wczoraj, jak się teraz czuję, powiedziałam, że codziennie rano czuję się jak na wielkim kacu - ból głowy, mdłości, chce mi się pić, nie mam siły ruszyć ręką :D Nie wiem, czy to najlepsze porównanie do opisywania tego własnemu tacie, ale pasuje ;)

Następną wizytę mam dopiero za dwa tygodnie i rośnie we mnie wielka ciekawość, co słychać tam w środku ;)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach, czekamy na wieści! :)

No i dajcie znać, do kogo mogę po pracy przyjść na pomidorową lub placki :p

Do. Mnie to na makaron z kurczakiem marchewka i tymiankiem ;-)

Zaraz podskoczy do apteki po coś na gardło dla ciężarnych bo oszaleje. A dopiero z łóżka wyszłam. Herbatkę malinowa z miodem pije ale nie pomaga.
Do tego jeszcze Krystian ma biegunkę. Ehhh niech ten dzień już mija.

Marzycielka rozumiem. I to Ci zawyzone ostatnio wyszło? Czy ciaza moze jakos wplywac na wynik?

Ja dzis wzielam wolne bo bylam z corka u lekarza bo caly weekend a najgorzej dzis w nocy kaszlala. Na szczescie osluchowo ok. My juz zapobiegliwi bo odkad zaczela chodzic do przedszkola to ciagle coś łapie. A przeziebienia czesto konczyly sie zapaleniem ucha.
Dobrze, ze mam to wolne bo ta glowa mnie tak boli. W nocy malo spaliśmy. I potem mam pewny taki ból otepiajacy, ze w pracy tylko bym sie meczyla. A jeszcze rano bylo mi tak niedobrze dopóki nie zjadlam.

Luckychoice dobre z tym porownaniem do kaca :) o właśnie, ja normalnie mało piję a teraz czesto mnie suszy.

Też zrobie jakas potrawke z kurczaka z warzywami i moze kasza do tego.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry