reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Asia Witaj :)

Pati dobre wieści masz z rana. Wypoczywaj:)

Joani też mi glowa pęka:-/

Marzycielka co to za badanie ca125?

Z badań mialam morfologie, mocz, na kiłę, wirusowe (na hbs, hcv, hiv, rozyczke), na toxoplazmome i witamina D. Oprocz tego wymazy. A, jeszcze tez grupa krwi powinna byc, ja mam wyrobiona kartę. Tsh robilam wczesniej.

reklama
Ja dzisiaj też jak na złość jakieś przeziębienie złapałam i w domku zostałam. :/ W pracy jeszcze nie wiedzą planuje im powiedzieć po kolejnej wizycie.
A jak dziewuszki u Was z objawami?
:)

Ja tylko morfologie zrobię na razie żeby syna podbudowac...dla towarzystwa a resztę to za tydzien jak listę dostanę.

Aaaaa ruskie pierogi!!!!
To chyba będzie mój nr jeden w tej ciąży!!! (w pierwszej mialam kukurydze - nawet kanapki z .. A w drugiej chałwę)

Ja siomię Fiordę. Porzeczkową

Asia witaj, z objawów to wiadomo piersi choć teraz dużo mniej bolą niż na samym początku. No i senność senność senność. Bardzo ciężko do pracy wstać. Czasami humorki swoje miewam ale na szczęście mój mąż nie zadziorny i śmieje się z nich :biggrin2:

Wesola Kobietka marker nowotworowy. Mam torbiele na jajniku. Z tego wzgledu to badanie.

Hmm placki ziemniaczane. Zjadlabym.

Ewelinka mnie rab bola a raz nie. Raz mam nudnosci i raz nie itd.

Asiaa91 witaj.

hej babeczki!
U mnie aktywny weekend, wczoraj byłam na koncercie Hurts, a w sobote na wsi u rodziców;-) my tez mieszkamy poza Poznaniem, sprzedalismy mieszkanie na rzecz własnego wolnostojacego domu- to była decyzja zycia ;-)
Polecam, wies jest spoko hahah. Czuje sie o wiele lepiej, schudłam na wadze, co mnie cieszy ;-) nie pamietam która z was przytyła 0,5 kg w ciazy?????? ja piernicze niezle!
siedze w pracy, w doskonoałym humorze, choc posprzeczałam sie z mama moja o 30-stke
chciałam z muzyka a ona ze post- wrrrr, i tak puszcze muzyke ;-) najwyzej jak wyjdzie hahaha

wózek mamy po Leonie, nie pamietam nazwy, dzis u mnie na obid potrawka z kurczka z marchewka z groszkiem ;-)
mniammmmm

Milego dnia dla wszystkich w szczegolnosci dla mam w szpitalach ;-* sciskam

Cześć dziewczynki :) Chorym i obolałym dużo sił i zdrówka!

Witaj Asia91 :)

Przyłączam się do głosu tych co siedzą w pracy i czytają tylko o tych plackach, pierogach i innych pysznościach. Miejcie litość :) A ja jeszcze dzisiaj siedzę dłużej, nie przyznałam się jeszcze do ciąży. Teraz początek 9 tygodnia, postaram się poczekać z informacją o ciąży do 12 t. Póki co tylko troszkę boli mnie w krzyżu jak tak posiedzę w pracy.

Ogólnie jestem od dłuższego czasu niewyspana. Jak tato zapytał mnie wczoraj, jak się teraz czuję, powiedziałam, że codziennie rano czuję się jak na wielkim kacu - ból głowy, mdłości, chce mi się pić, nie mam siły ruszyć ręką :D Nie wiem, czy to najlepsze porównanie do opisywania tego własnemu tacie, ale pasuje ;)

Następną wizytę mam dopiero za dwa tygodnie i rośnie we mnie wielka ciekawość, co słychać tam w środku ;)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach, czekamy na wieści! :)

No i dajcie znać, do kogo mogę po pracy przyjść na pomidorową lub placki :p

Do. Mnie to na makaron z kurczakiem marchewka i tymiankiem ;-)

Zaraz podskoczy do apteki po coś na gardło dla ciężarnych bo oszaleje. A dopiero z łóżka wyszłam. Herbatkę malinowa z miodem pije ale nie pomaga.
Do tego jeszcze Krystian ma biegunkę. Ehhh niech ten dzień już mija.

Marzycielka rozumiem. I to Ci zawyzone ostatnio wyszło? Czy ciaza moze jakos wplywac na wynik?

Ja dzis wzielam wolne bo bylam z corka u lekarza bo caly weekend a najgorzej dzis w nocy kaszlala. Na szczescie osluchowo ok. My juz zapobiegliwi bo odkad zaczela chodzic do przedszkola to ciagle coś łapie. A przeziebienia czesto konczyly sie zapaleniem ucha.
Dobrze, ze mam to wolne bo ta glowa mnie tak boli. W nocy malo spaliśmy. I potem mam pewny taki ból otepiajacy, ze w pracy tylko bym sie meczyla. A jeszcze rano bylo mi tak niedobrze dopóki nie zjadlam.

Luckychoice dobre z tym porownaniem do kaca :) o właśnie, ja normalnie mało piję a teraz czesto mnie suszy.

Też zrobie jakas potrawke z kurczaka z warzywami i moze kasza do tego.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry