reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Mnie boli glowa praktycznie codziennie ale na mdlosci jeszcze nie cierpie.

Dziewczyny w jakich pozycjach spicie?
Ja nie potrafie nie spac na brzuchu:-//

reklama
Wesola kobietka. Tak wyszlo mi powyzej normy. Wiele czynnikow moze powodowac. 1 trymestr i endometrioza np. Staram sie pozytywnie myslec. Chodz to trudne.
Zdrowia dla corki.

Aria zdrowka dla Was.

Mi sie tez spac chce i kumacja zerowa.

Witajcie :)
Ja tez glodna wiec nie piszcie o jedzeniu:p
A wizyta dzis o 16:00 trzymajcie kciuki bo jestem pelna obaw czy wszystko ok:(

Asia witaj:-)
U mnie tez pierwsza ciaza a z objawo to bol brzucha jak na @. Bol glowy i piersi tkliwe,nabrzmiale. Bez stanika sie ruszac nie moge.
Ja dzisiaj bylam na pierwszych badaniach: gr krwi, morfologia, glukoza i mocz

Madziorek i marzycielka:-) trzymam kciuki za Was pewnie wszystko jest ok:-) ja tez jestem straszna panikara:-/ i mysle bardzo pesymistycznie az sie TZ denerwuje

Ja chce ruskie mojej mamy albo babci ojej a one tak daleko. Świeże z maselkiem nooo :-( nie wiem kiedy moje pierogi dorownaja tym babci
Placki, ogorkowa, kalafiorowa ojej tyle mam na liście rzeczy co bym zjadła hehe

A u nas dziś tortille z kurczakiem

Princeseczka będziesz musiała polubić inna pozycje. Ja na boku:-)

Madziorek kciuki za wizytę

Aria to ja do Ciebie na makaron pisze [emoji4] co z młodym? Boli go brzuszek tez? Nevka zjadłaś 50 pierogów? Wow! [emoji4]. Ja uważam ze druga ciąża jest gorsza w moim przypadku. Większe mdłości, bardziej brzuch boli, więcej marudzenia mniej magii [emoji3][emoji3][emoji3]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do mnie zapraszam na placki ziemniaczane, zrobiłyście mi ochotę i zabrałam się do roboty mmm.... Pycha ! :)
Ale jeszcze żurek od jakiegoś czasu za mną chodzi chyba jutro zrobię :)
U mnie trochę łagodniejsze objawy, piersi bolą mniej, mdłości też łagodniejsze przynajmniej nie wymiotuje :)
Dajcie znać jak po wizytach, ja już się nie mogę doczekać swojej a to jeszcze tydzień :(

Larkaa dziś do męża właśnie powiedziałam ze ta druga ciąża jakaś inna, cięższa.

Co do piersi to u mnie raz bolą, raz przestają. A czy Wy macie problemy z dziasłam? U mnie w pierwszej ciąży n okrągło miałam stan zapalny przy zatrzymanej osemce, a teraz się zaczyna z dziasłami i podniebienie. Nie mogę nawet chleba ugryźć bo boli, ciepłe tez odpada

reklama
Paulina bo to pierwsze dziecko zawsze jest takie wychuchane. Kojarzy mi sie z takim porównaniem, nie wiem czy słyszałyście: co robisz gdy dziecko połyka monetę? Przy 1 dziecku jedziesz na IP, przy drugim czekasz aż wysra, przy 3 potrącasz z kieszonkowego [emoji3][emoji3][emoji3]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry