reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Witam mamuśki! ;)
Pełna szczęścia dołączam do Was. Jestem po pierwszej wizycie u gin w 6 tyg ciąży lecz niestety mam bardzo późno owulację i naszego maluszka jeszcze nie widzieliśmy :( Lekarz stwierdził ,że to normalne ponieważ moje cykle są ok. 33 dniowe. Rozpoczynamy 8 tydz. jestem pełna obaw i niecierpliwie czekam na kolejną wizytę.
A wy dziewczynki już potwierdzone ciąże? Jak się czujecie objawy są? :D

reklama
hej dziewczyny :)

Widzę ,że dzisiaj przeszła jakaś klatwa niemocy, wszystkie połamane, schorowane ...

U mnie na razie ok. zaplanowałam mycie okna a tu mży i nic z tego chyba nie będzie....
Zaraz spadam do sklepu bo mnie naszło dzisiaj na "chłopski garnek" a placuchy miałam niedawno, uwielbiam ziemniory !
wczoraj jeszcze na dodatek potrzaskałam telefon i muszę dzisiaj jechać kupić nowy....ehhh

Ruda, u nas było podejrzenie świnki, ale na 90% "to tylko" infekcja gardła i węzły chłonne powiększone.
Ej ja w pracy, głodna a Wy mi o plackach ziemniaczanych, udusze ;-)
Ja jeszcze nawet nie byłam na pierwszej wizycie, idę w środę.

Ja mam USG dopiero 14stego. Lekarz stwierdził ,że najlepiej po 3 tyg. Oczywiście zapewniał mnie, że wszystko na dobrej drodze ale wiadomo stresu się nie uniknie :p A tym bardziej ,że niestety naczytałam się jakieś durnych artykułów.
Drugi miesiąc starań i udało nam się. :D Mogłam poczekać z wizytą u gin no ale wiadomo pierwsza ciąża :D

Hej ;) ja dzisiaj jak na tą chwilę zjadłam 50 pierogów ruskich mmmm :D
Jak tam u Was? :)
Ja jutro mam wizytę tak się ciesze :)

Cześć Asia, wiem jak to jest to też moja pierwsza ciąża:biggrin2: także wiem o czym mówisz.
A to co piszą w artykułach, nie przybieraj sobie do głowy.

reklama
Do góry