reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Witam mamuśki! ;)
Pełna szczęścia dołączam do Was. Jestem po pierwszej wizycie u gin w 6 tyg ciąży lecz niestety mam bardzo późno owulację i naszego maluszka jeszcze nie widzieliśmy :( Lekarz stwierdził ,że to normalne ponieważ moje cykle są ok. 33 dniowe. Rozpoczynamy 8 tydz. jestem pełna obaw i niecierpliwie czekam na kolejną wizytę.
A wy dziewczynki już potwierdzone ciąże? Jak się czujecie objawy są? :D

reklama
hej dziewczyny :)

Widzę ,że dzisiaj przeszła jakaś klatwa niemocy, wszystkie połamane, schorowane ...

U mnie na razie ok. zaplanowałam mycie okna a tu mży i nic z tego chyba nie będzie....
Zaraz spadam do sklepu bo mnie naszło dzisiaj na "chłopski garnek" a placuchy miałam niedawno, uwielbiam ziemniory !
wczoraj jeszcze na dodatek potrzaskałam telefon i muszę dzisiaj jechać kupić nowy....ehhh

Ruda, u nas było podejrzenie świnki, ale na 90% "to tylko" infekcja gardła i węzły chłonne powiększone.
Ej ja w pracy, głodna a Wy mi o plackach ziemniaczanych, udusze ;-)
Ja jeszcze nawet nie byłam na pierwszej wizycie, idę w środę.

Ja mam USG dopiero 14stego. Lekarz stwierdził ,że najlepiej po 3 tyg. Oczywiście zapewniał mnie, że wszystko na dobrej drodze ale wiadomo stresu się nie uniknie :p A tym bardziej ,że niestety naczytałam się jakieś durnych artykułów.
Drugi miesiąc starań i udało nam się. :D Mogłam poczekać z wizytą u gin no ale wiadomo pierwsza ciąża :D

Hej ;) ja dzisiaj jak na tą chwilę zjadłam 50 pierogów ruskich mmmm :D
Jak tam u Was? :)
Ja jutro mam wizytę tak się ciesze :)

Cześć Asia, wiem jak to jest to też moja pierwsza ciąża:biggrin2: także wiem o czym mówisz.
A to co piszą w artykułach, nie przybieraj sobie do głowy.

reklama
Do góry