reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej dziewczyny mnie dzisiaj w nocy zlapal okropny bol. Najpiaerw podbrzusze pozniej ledzwie i nogi wszystko naraz masakra trzymalo mnie to pare minut stekalam az sie TZ obudzil. Chyba mnie jeszcze tak nie bolalo nic. To bylo cos okropnego. Pozniej balam sie zasnac ale juz pozniej nie bolalo.
Musze powiedzieciec o tym ginowi na czwartkowej wizycie

reklama
Z badań dostałam krew mocz, glukozę TSH
WR test przesiewowy
HIV test przesiewowy
Toksoplszmoze IgG i IgM to tyle
Ja wstałam dopiero i na szczęście nic mnie nie boli czuję się tak jakbym w ciąży w ogóle nie była. W nocy jedynie jak przekrecalam się z boku na bok to raz mnie mocniej podbrzusze zabolało

Leze zziebnieta ledwo żyjąca przychodzi mój m mówie ze jestem głodna i co bym zjadła z dokładną instrukcją robienia...
I zgadnijcie co zrobił?
Poszedł prasować sobie spodnie ręce opadaja

Hej właśnie wróciłam z badań matko jak mnie ssalo w żołądku normalnie Rzuciłam się na jedzenie po powrocie ;) ja na dziendobry miałam zrobić mocz morfologia glukozy tsh toksoplazmoz igm i cmv igm tyle.
jak wracałam to ktoś mówił o placach ziemniaczanych zgadnijcie co.dziś u mnie na obiad?? Haha ;) miłego dnia wam zycze

Hej właśnie wróciłam z badań matko jak mnie ssalo w żołądku normalnie Rzuciłam się na jedzenie po powrocie ;) ja na dziendobry miałam zrobić mocz morfologia glukozy tsh toksoplazmoz igm i cmv igm tyle.
jak wracałam to ktoś mówił o placach ziemniaczanych zgadnijcie co.dziś u mnie na obiad?? Haha ;) miłego dnia wam zycze

Ojj też bym sobie zjadła ale pewnie lenistwo weźmie górę

reklama
Ruda szkoda patelni
Poszedł do sklepu teraz ciekawa jestem ilu rzeczy zapomni kupic

Chyba jednak wstane z tego łóżka bo tak mi nie wygonie że szok do tego podciągając sie piżama i zamiast odpoczywac jestem coraz bardziej wkurzona.
Zjadłam sniadanie troche mnie rozgrzało może nie bedzie źle

Ostatnia edycja:
Do góry