reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Mi w tej ciąży bardzo dokucza siedzenie 8 godzin w pracy. Mdłości, senność, problem z koncentracją, aż się człowiek męczy.

reklama
Paulina mi tez, także jednocze sie w bólu, mówiłaś juz w pracy? Ja planuje za tydzień we wtorek powiedzieć po wizycie u lekarza.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Tak brzuszek tez boli. Poki co dałam mu smecte i narazie spokój. Ja właśnie z apteki przyjechałam. Boże jak się włókna bo źle się czuje I bałam się szybko jechać ... za głupie tantum verde w sprayu I pyrosal 45 zł. Musze koniecznie zapasy zrobić w aptece internetowej ...

Larkaa zapraszam :-) daleko masz do mnie? Zachodniopomorskie. .

Puki co ja zwracam honor mojemu m taki mi rosół pyszny ugotował ze klękajcie narody miała byc jeszcze potrawka z kurczaka do tego ale zasnelam i nie zdarzylam mu powiedziec ale to co moze sie ogarne i chlapne na kolacje.

Larkaa jeszcze nic nie mówiłam. Jutro idę do lekarza, ciekawe czy juz mi da zaświadczenie czy wstrzyma się do 12 tygodnia, bo ja najchętniej przynioslabym zaswiadcenie i oficjalnie powiedziała.

Paulina super ze to jednak nie swinka

Larkaa haha cos w tym chyba jest :-)

Ja wizyte mam w srode juz sie doczekac nie moge!

Larkaa jeszcze nic nie mówiłam. Jutro idę do lekarza, ciekawe czy juz mi da zaświadczenie czy wstrzyma się do 12 tygodnia, bo ja najchętniej przynioslabym zaswiadcenie i oficjalnie powiedziała.
Ja nie miałam z tym problemu, wręcz lekarz sam mi sie pytał jak się czuje , gdzie pracuje, w jakich warunkach i czy czuje sie na siłach by chodzić do pracy.
Ale z drugiej strony mozna spotkac różnych lekarzy "ciąża to nie choroba"

reklama
Maddzzia właśnie czytałam ze lekarka do której idę nie jest skłonna do dawania zwolnień. A wiem i ze z zaświadczeniami wielu lekarzy czeka do 12 tyg. W sumie mam taką sytuację w pracy, że jakbym poszła Na zwolnienie to nie mam powrotu do pracy

Do góry