reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej, u nas mróz za oknem..ale trzeba się zwlec z wyrka i zaprowadzić córkę do szkoły. :oo:
Dziś źle spałam..bolą mnie biodra jak na boku leżę - chyba naprawdę czas zakupić tę poduchę ciążową..
Jak co poniedziałek - pomidorowa w planie :laugh2::laugh2:
Udanego dnia ! :rolleyes:

reklama
Patimyszka mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze :)
Ann to Ty masz i tak długo śpiące dziecko, moja zazwyczaj wstawała koło 6:00, a mojej kuzynki dwójka dzieciaków od 5 była nogach niezależnie od tego o której kładli się spać.

Chorujące dziewczyny zdrówka życzę.

Rybki morfologia, tsh, alat, aspat, bilirubina, mocz, mocznik, kreatynina, ca 125.

Jeszcze powinna byc toxoplazmoza, rozyczka, vr. Rybki jest taki zbior badan obowiazkowych.

Papciarkowa na 18.00

Ann powodzenia na wizycie

Ann, podgladniesz dzidzie , super i pamiętaj opowiedz potem co i jak nasze maluchy wyglądają ;-)

Mi głowę rozsadza, mam potworną migrenę i nie masm siły dobrzeuoczxu otworzyć, bo światło drażni.
Powodzenia w szpitalach, odpoczywajcie i bądźcie dobrej myśli.
Nitka, wózek o którym piszesz ma spacerowke kubełkowa. Jak dziecko będzie chciało spać i przewrócić się na bok, to tego nie zrobi. Moj tak często śpi na boku, więc z doświadczenia odradzam, ale każdy robi jak chce.

Larka ale jak się człowiek przyzwyczaił do 8-9 to boli 7 ;-)

Marzycielka za twoją wizytę też kciuki &&

Joani dam znać koniecznie ;-) :-*

Ja też bym nie kupiła kubelkowej spacerówki. Wydaje mi się niezbyt wygodna dla malucha
Apropo wózka jest już temat zakupowy :-)

Zjadlo mi post. Napisze co pamietam.

Pati kiedy wyniki bety?

I jak tam swinka u.dziecka ( nie pamietam nicku)

Ja witamin nie biore dopoki mam dobre wyniki. Wole owoce I warzywa:-)

Dajcie link do tych leginsow ciazowych :-)

Dziewczyny a Was wszystkie nadal bardzo tak bolą piersi?? Bo mnie od kilku dni już tak tylko jak dotknę sutków to bardzo delikatnie coś tam czuję, a tak to nie bardzo...

Dziewczyny a kupowała któraś z was ostatnio piżamy mi sie wszystko na cyckach do gory podnosi jak brzuch zacznie rosnać to chyba te koszulki sam biust mi zakryją.
Najlepiej jakis rozmiar4xl zeby mi nigdzie nie podwiewało

reklama
Wyniki będą po południu, więc na wieczornym obchodzie będę wiedzieć, poleze z tydzień, na przyszły poniedziałek mam już wyznaczona betę i usg, więc chyba do tego czasu tylko leżeć będę ;) ale na szczęście dzisiaj nikt mnie nie będzie badal, więc mam tylko odpoczywać ;)

Do góry