reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Grrr ja się oczywiście poklocilam z moim... tzn obraził się na mnie... bo wielce o tej godzinie z tekstem "zrobiłbyś mi coś do jedzenia bo jestem glodny".... no to mu powiedziałam.... "wystarczająco dzisiaj się narobiłam... źle się czuje. Masz rączki to sobie zrób" ... obraził się na mnie i się nie odzywa.... no szlak mnie trafia dzisiaj.... dziękuję za taką pomoc...... :/
Trochę nie bardzo takie zachowanie męża... mój sam mi robił jedzonko jak miałam mdłości i śniadania do łóżka przynosił, bo jak zjadałam jeszcze na leżąco to później było lepiej ;)
Aria w kwietniu będzie miała 3, chodzi do żłobka. Właśnie obawiam się świnki.
Paulina, a Ty przechodziłaś świnkę?? Bo to podobno niebezpieczne w ciąży...

reklama
Grrr ja się oczywiście poklocilam z moim... tzn obraził się na mnie... bo wielce o tej godzinie z tekstem "zrobiłbyś mi coś do jedzenia bo jestem glodny".... no to mu powiedziałam.... "wystarczająco dzisiaj się narobiłam... źle się czuje. Masz rączki to sobie zrób" ... obraził się na mnie i się nie odzywa.... no szlak mnie trafia dzisiaj.... dziękuję za taką pomoc...... :/

Nevka przy okazji Twojego postu przypomniał mi sie pewien obrazek, oczywiście z przymrużeniem oka ;-) ;);-) ;)

Chłopa trzeba sobie "wychować":laugh2:..no a już przy dziecku malutkim od początku angażować w pomoc i opiekę..
U mnie dziś barszczyk biały z jajkiem - pierwszy raz sama barszcz ( zakwas) zrobiłam:tak::zawstydzona/y:

Córka mi się zasmarkała - w czwartek była na basenie z mężem, i jak na złość nie działały suszarki ..przyszła więc bidulka z mokrą głową do domu - fakt, że w czapce i kapturze, ale i tak ją złapało.. Oby na katarze się skończyło !

Życzę Wam miłej i leniwej niedzieli :tak::tak:
1937002_487290288121500_8628180838406116459_n.jpg

Załączniki

• 1937002_487290288121500_8628180838406116459_n.jpg
    1937002_487290288121500_8628180838406116459_n.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 150
Ostatnia edycja:
Ja na szczęście nie chodzę w spodniach to wygodnie mykam w sumienkach itp :-) spodnie musiałabym ciągle mieć teraz odopięte...

Ech chciałabym już środę i dobre wieści... głupia jestem, bo chwilami szukam w necie jakiś nowych wiadomości i trafiam na same złe...Mi to chyba powinni odciąć internet na kilka miesięcy :p
Nie wiem jaką macie pogodę ale u nas słońce świeci więc idę na spacerek :-)

Marta jeszcze będziemy dyskutować o wózkach i innych gadżetach ale trzeba założyć temat i tam bo tu się potem tego nie odnajdzie ;-)

Princeseczka ja miałam cc o 7.22 a o 15 wstałam. Od ra
zu musiałam usiąść hehe ale siedziałam i ok 17 już chodziłam do łazienki i do rodziny na końcu korytarza bo nie mogli wchodzić do sal.
Dziecko od pierwszego karmienia ok 14 już byli ze mną cały czas. Z tego co słyszałam to dochodzenie po cc zależy od wieku kobiety i ilości cięć. Tak mi się wydaje. Ja się czułam bardzo dobrze i źle nie wspominam. Ale teraz może być trochę gorzej.
Ja mam widoczna blizne.

Dziewczyny jak któraś z Was robi od czasu większe zakupy w aptece a używa tego omegamed to zastanówcie się, czy nie warto zamówić z apteki internetowej - ja od ciąży z Julką korzystam i często różne rzeczy są tam sporo tańsze :) Tu cena tego omegamed - ja używałam poprzednio, ale nie potrafiłam przełknąć tej białej tabletki i tak często lądowałam w kibelku, że teraz się na nie nie zdecydowałam - kupiłam pharmation matruelle, skład jest chyba najbogatszy z wszystkich, a opakowanie starczy na 2 m-ce :)

Załączniki

• Screenshot_2016-02-28-11-41-42.png
    Screenshot_2016-02-28-11-41-42.png
    55,9 KB · Wyświetleń: 48
Dziewczyny,
ja kupiłam omege optima przez internet za 30 zl a w aptece był po 60. Nie przepłacajcie.
A co do ciuchów ciążowych to ja od 3 tyg już noszę ciążowe legginsy i spodnie z pasem, bo wyszlam z założenia, że to mi ma byc wygodnie. Brzuch mialam tak wydęty, że siedzenie w pracy w dopietych dzinsach bylo katorgą. Kupilam parę ciuchów z bonprix.pl i jestem zadowolona z jakości i ceny. Legginsy za 35zł (też nie widac gatek po schyleniu;) ) a spodnie za 119zl. Dostawa gratis :)

Dziewczynki witam niedzielnie. Jest miło ale już mi ciąży wizja poniedziałku.
Czy ze wstawaniem po cc to nie jest tak że zależy to od rodzaju znieczulenia? Ja mam jakiś problem z tym w plecy i dwa razy potem i tak mialam pełne. Mam nadzieję ze teraz nie będą już mnie kłuć bo źle to wdpominam... Wolę od razu już spanko.

reklama
Do góry