reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Grrr ja się oczywiście poklocilam z moim... tzn obraził się na mnie... bo wielce o tej godzinie z tekstem "zrobiłbyś mi coś do jedzenia bo jestem glodny".... no to mu powiedziałam.... "wystarczająco dzisiaj się narobiłam... źle się czuje. Masz rączki to sobie zrób" ... obraził się na mnie i się nie odzywa.... no szlak mnie trafia dzisiaj.... dziękuję za taką pomoc...... :/
Trochę nie bardzo takie zachowanie męża... mój sam mi robił jedzonko jak miałam mdłości i śniadania do łóżka przynosił, bo jak zjadałam jeszcze na leżąco to później było lepiej ;)
Aria w kwietniu będzie miała 3, chodzi do żłobka. Właśnie obawiam się świnki.
Paulina, a Ty przechodziłaś świnkę?? Bo to podobno niebezpieczne w ciąży...

reklama
Grrr ja się oczywiście poklocilam z moim... tzn obraził się na mnie... bo wielce o tej godzinie z tekstem "zrobiłbyś mi coś do jedzenia bo jestem glodny".... no to mu powiedziałam.... "wystarczająco dzisiaj się narobiłam... źle się czuje. Masz rączki to sobie zrób" ... obraził się na mnie i się nie odzywa.... no szlak mnie trafia dzisiaj.... dziękuję za taką pomoc...... :/

Nevka przy okazji Twojego postu przypomniał mi sie pewien obrazek, oczywiście z przymrużeniem oka ;-) ;);-) ;)

Chłopa trzeba sobie "wychować":laugh2:..no a już przy dziecku malutkim od początku angażować w pomoc i opiekę..
U mnie dziś barszczyk biały z jajkiem - pierwszy raz sama barszcz ( zakwas) zrobiłam:tak::zawstydzona/y:

Córka mi się zasmarkała - w czwartek była na basenie z mężem, i jak na złość nie działały suszarki ..przyszła więc bidulka z mokrą głową do domu - fakt, że w czapce i kapturze, ale i tak ją złapało.. Oby na katarze się skończyło !

Życzę Wam miłej i leniwej niedzieli :tak::tak:
1937002_487290288121500_8628180838406116459_n.jpg

Załączniki

• 1937002_487290288121500_8628180838406116459_n.jpg
    1937002_487290288121500_8628180838406116459_n.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 152
Ostatnia edycja:
Ja na szczęście nie chodzę w spodniach to wygodnie mykam w sumienkach itp :-) spodnie musiałabym ciągle mieć teraz odopięte...

Ech chciałabym już środę i dobre wieści... głupia jestem, bo chwilami szukam w necie jakiś nowych wiadomości i trafiam na same złe...Mi to chyba powinni odciąć internet na kilka miesięcy :p
Nie wiem jaką macie pogodę ale u nas słońce świeci więc idę na spacerek :-)

Marta jeszcze będziemy dyskutować o wózkach i innych gadżetach ale trzeba założyć temat i tam bo tu się potem tego nie odnajdzie ;-)

Princeseczka ja miałam cc o 7.22 a o 15 wstałam. Od ra
zu musiałam usiąść hehe ale siedziałam i ok 17 już chodziłam do łazienki i do rodziny na końcu korytarza bo nie mogli wchodzić do sal.
Dziecko od pierwszego karmienia ok 14 już byli ze mną cały czas. Z tego co słyszałam to dochodzenie po cc zależy od wieku kobiety i ilości cięć. Tak mi się wydaje. Ja się czułam bardzo dobrze i źle nie wspominam. Ale teraz może być trochę gorzej.
Ja mam widoczna blizne.

Dziewczyny jak któraś z Was robi od czasu większe zakupy w aptece a używa tego omegamed to zastanówcie się, czy nie warto zamówić z apteki internetowej - ja od ciąży z Julką korzystam i często różne rzeczy są tam sporo tańsze :) Tu cena tego omegamed - ja używałam poprzednio, ale nie potrafiłam przełknąć tej białej tabletki i tak często lądowałam w kibelku, że teraz się na nie nie zdecydowałam - kupiłam pharmation matruelle, skład jest chyba najbogatszy z wszystkich, a opakowanie starczy na 2 m-ce :)

Załączniki

• Screenshot_2016-02-28-11-41-42.png
    Screenshot_2016-02-28-11-41-42.png
    55,9 KB · Wyświetleń: 51
Dziewczyny,
ja kupiłam omege optima przez internet za 30 zl a w aptece był po 60. Nie przepłacajcie.
A co do ciuchów ciążowych to ja od 3 tyg już noszę ciążowe legginsy i spodnie z pasem, bo wyszlam z założenia, że to mi ma byc wygodnie. Brzuch mialam tak wydęty, że siedzenie w pracy w dopietych dzinsach bylo katorgą. Kupilam parę ciuchów z bonprix.pl i jestem zadowolona z jakości i ceny. Legginsy za 35zł (też nie widac gatek po schyleniu;) ) a spodnie za 119zl. Dostawa gratis :)

Dziewczynki witam niedzielnie. Jest miło ale już mi ciąży wizja poniedziałku.
Czy ze wstawaniem po cc to nie jest tak że zależy to od rodzaju znieczulenia? Ja mam jakiś problem z tym w plecy i dwa razy potem i tak mialam pełne. Mam nadzieję ze teraz nie będą już mnie kłuć bo źle to wdpominam... Wolę od razu już spanko.

reklama
Do góry