reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja bym chciała wózek Mima 3 w 1, ma ktoś jakieś doświadczenia?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
@meg88 w aptece gemini jakis mies temu i kupilam od razu 4 opak.
o kurcze teraz sa po 42zl masakra - mam jeszcze paragon i jest cena 30.99zl

Cześć dziewczyny :) Chodzę dziś jak cień, znów się niewyspałam. Skrócilam sobie zajęcia i zdążyłam już kupić legginsy w H&M. Wzięłam jeszcze rajstopy, bo do pracy chodzę elegancko, a zwykłe mnie już cisną :)

Rybki to chyba zależy w ogóle od szpitala. W moim po znieczuleniu miejscowym wstaje się po 24h a po znieczuleniu ogólnym po 12h. Ale wiem, że w innych szpitalach każą wstawać już po kilku godzinach.

A ja tam łykam zwykłe centrum i dodatkowo kwas foliowy bo w centrum za mało go jest ale zastanawiam sie nad kwasami omega czy te z tranu wystarcza? Ja mam ten z dorsza chyba styknie

z witaminam i to wpiszcie sobie w ceneo cena od 38 zl za 60 tabl.

a wam gin kazała brać witaminy?? mi tylko kwas foliowy a witaminy dopiero od 12 tyg.

oglądałam ten wózek mima - nie podoba mi sie w spacerowce ze dziecko caly czas ma zgiete nozki o ile w ciagu spaceru ok to jak zasnie i jest w pozycji lezacej nie wyciagnie spokojnie nozek... i koła piankowe moim zdaniem sie nie spisuje... ja koniecznie chce pompowane

MimaXariFlairBlackPebble_rys.jpg

reklama
Paulina, życzę zdrowia dla córeczki!

Marzycielka, oby w końcu lekarz postawił Ci właściwą diagnozę. A w poniedziałek idziesz znów do tego internisty?

Ruda, normalnie zazdrościłabym Ci tych tortów, teraz chwilówki odrzuca mnie od słodyczy. Nie żałuj sobie :D

Larkaa, no te ciążowe takie wygodne. Jak mierzyłam te moje getry w sklepie, to żałowałam, że nie mogę już wyjść z nimi na tyłku :D

Do góry