reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dzien dobry. Wstalam z przeziebieniem. Wczoraj spedzilam 2.5 h w kolejce do internisty i nie wiedziala co ze mna zrobic. Nie dostalam nic i wyslala mnie na ip do szpitala. W szpitalu kazali brac urosept i czekac na wizyte w poniedzialek. I wysmiali interniste. Takze wygrzewam sie w lozeczku. Czy ktoras brala urosept w ciazy?

Co do wozkow my mamy jedo fyn 2 w 1. Kupilismy uzywany. Oprocz tego mamy parasolke, w ktorej teraz czasem Adus jezdzi. Fotelik kupilismy osobno. Ze wzgledu na atesty, opinie itd.

reklama
Hej dziewczyny myślałam że nigdy Was nie nadrobię.
Witam nową koleżankę i gratuluję.
Tak czytałam o tych wózkach i ja jeszcze sobie zostawię te myśli na później. Poza tym też muszę pomyśleć o jakiś wygodnych spodniach bo wczoraj się zapomniałam i ubrałam swoje legginsy i były tak obcisłe że po całym dniu poza domem nie dziwie się że wieczorem miałam mdłości.

Smarować też muszę zacząć się już teraz bo mam bardzo suchą skórę i aż mnie momentami swędzi.

Dzisiaj jedziemy na zakupy pielęgnacyjne i musze kupić tabletki. Dziewczyny nawet nie macie pojęcia ile zwykłe tabletki stwarzają problemów. Gin powiedział że mam brać omegamed z oxifolina bo lepiej przyswaja i bla bla...więc poszłam do apteki a te oczy na mnie ze maja tylko omegamed baby i nie wiedzą czy tam jest to.Dodatkowo powiedziała że nie ma omegamedu dla kobiet w ciąży i wielkie oczy.Niestety jestem trochę glupiutka i zamiast sprawdzić skład to niee bo po co i je kupiłam.Potem jednak na to wpadłam i spojrzałam na skład a tam zero i tego składnika i kwasu foliowego. Weszłam na neta i się okazało że jest omegamed optima dla kobiet w ciąży. Jestem zła i na siebie i na babkę w aptece która wprowadziła mnie w błąd. Dzisiaj pojadę i mam nadzieję że dostanę bez problemu te tabletki.

Basia zostawilas rachunek, moglabys zwrocic te tabletki? W aptece powinni przeciez wiedziec, jakie są rodzaje.

Też wybieram sie na zakupy spodni. Legginsy mam ok, choc czarne by mi sie przydaly, ale jeansy musze kupić bo moje juz ciasne sie robia i wszystko mi sie na ciele odbija. Tak wiec kupię juz ciazowe z pasem.

Basia zostawilas rachunek, moglabys zwrocic te tabletki? W aptece powinni przeciez wiedziec, jakie są rodzaje.

Też wybieram sie na zakupy spodni. Legginsy mam ok, choc czarne by mi sie przydaly, ale jeansy musze kupić bo moje juz ciasne sie robia i wszystko mi sie na ciele odbija. Tak wiec kupię juz ciazowe z pasem.

Tak mam rachunek i w poniedziałek oddam ale tylko jedno opakowanie a drugie musze zostawić bo wzięłam tą jedną dawkę i już jest napoczęte

Ja zobaczę może kupie jakieś fajne dresiki albo też legginsy☺

Dzień dobry, u nas dzień się ciężko zaczął mała w nocy płakała ze ja boli szyja, a rano wstała spuchnieta z prawej strony i temp. 38 musimy do lekarza jechać, ale jak się okazało nie mam fotelika jeden u nas w samochodzie ale mąż w pracy, a drugi zabrał mój brat w swoim samochodzie i teraz czekamy aż przyjedzie

reklama
Kurczę dziewczyny ale dzieci są przecież szczepione na Odrę, świnkę, różyczkę [emoji52]. Odnośnie spodni ciążowych, mam je pierwszy raz na sobie, cudownie sie siedzi jak sie nic w brzuch nie wbija [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry