reklama
@Cherry90 mam to samo, wzdęta jestem identycznie, nawet się śmiałam że wyglądam wieczorami na 5mc oby to minęło...
@neilaaa podobny problem u nas, szukamy nowego lokum i zastanawiamy się czy pod miasto i dom czy mieszkanie większe w mieście. chciałabym żeby było wszystkim wygodnie ale mam wątpliwości
u mnie znów króluje rosół, moje wspaniałe lekarstwo na mdłości kupiłam dzisiaj kapustę kiszoną i połowę zjadłam jak tylko przyszłam do domu wesoło, nie powiem
wy tak serio z wózkami? to jeszcze mnóstwo czasu. a tak z praktycznego punktu widzenia to macie na większośćrok gwarancji, im szybciej kupicie tym prędzej będzie pozamiatane i jak się coś niedaj boże stanie to się na Was wypną. najlepiej wybrać wcześniej i kupić tuż przed rozwiązaniem.
jutro idę kupić ciążowe legginsy w h&m, w domu musi mi być wygodnie suma summarum i tak się przydadzą dalej
witam nowe mamy strasznie nas tu już dużo
@neilaaa podobny problem u nas, szukamy nowego lokum i zastanawiamy się czy pod miasto i dom czy mieszkanie większe w mieście. chciałabym żeby było wszystkim wygodnie ale mam wątpliwości
u mnie znów króluje rosół, moje wspaniałe lekarstwo na mdłości kupiłam dzisiaj kapustę kiszoną i połowę zjadłam jak tylko przyszłam do domu wesoło, nie powiem
wy tak serio z wózkami? to jeszcze mnóstwo czasu. a tak z praktycznego punktu widzenia to macie na większośćrok gwarancji, im szybciej kupicie tym prędzej będzie pozamiatane i jak się coś niedaj boże stanie to się na Was wypną. najlepiej wybrać wcześniej i kupić tuż przed rozwiązaniem.
jutro idę kupić ciążowe legginsy w h&m, w domu musi mi być wygodnie suma summarum i tak się przydadzą dalej
witam nowe mamy strasznie nas tu już dużo
luckychoice
Fanka BB :)
Witaj Anom, gratulacje!
Super dziewczyny, że podrzuciłyście temat legginsów z H&M, muszę się zaopatrzyć
Nevka, może nie powinnam dawać Ci rad, bo mój staż w małżeństwie nie przekracza jeszcze 2 miesięcy Ale dobrze dziewczyny piszą, że masz teraz jeszcze czas, żeby popracować trochę z mężem nad prawidłowym podziałem obowiązków.
Miałam dziś mniejsze mdłości i nawet zjadłam sobie kilka rzeczy, które z ubolewaniem musiałam obchodzić łukiem, np. rybkę
Super dziewczyny, że podrzuciłyście temat legginsów z H&M, muszę się zaopatrzyć
Nevka, może nie powinnam dawać Ci rad, bo mój staż w małżeństwie nie przekracza jeszcze 2 miesięcy Ale dobrze dziewczyny piszą, że masz teraz jeszcze czas, żeby popracować trochę z mężem nad prawidłowym podziałem obowiązków.
Miałam dziś mniejsze mdłości i nawet zjadłam sobie kilka rzeczy, które z ubolewaniem musiałam obchodzić łukiem, np. rybkę
M
MartaDiabłaWarta
Gość
@tekila85 mi na niespokojne nogi pomaga zimny prysznic tak od kostek do samych łydek i koniecznie tuz przed snem. Tylko od razu muszę wskoczyć do łóżka i zasypiam bez problemu.
Zapytalam Was o wózki nie dlatego że juz chodzę i kupuje. Chcialam wiedzieć od doswiadczonych mam co polecaja albo co się nie sprawdziło, nic więcej. Tak więc bez paniki proszę
Zapytalam Was o wózki nie dlatego że juz chodzę i kupuje. Chcialam wiedzieć od doswiadczonych mam co polecaja albo co się nie sprawdziło, nic więcej. Tak więc bez paniki proszę
Priinceseczka
Witaj:-)Witam sie i ja :-) jest to moja druga ciaza, widzialam juz serduszko :-) termin : poczatek pazdziernika - bedzie drugie cc. Zycze Wam i sobie spokojnego czasu oczekiwania :-)
Jak dlugo dochodzilas do siebie po cc? Szybko wstalas z lozka?:-)
Natusia16
Jak jest przeziebiona to powinna przełożyć wizytę, przynajmniej ja na jej miejscu bym tak zrobiła.
Mój ostatnio w domu wojne o to zrobił bo siostra przyprowadziła chore dziecko do babci ....myslałam,że padne z nerwów......
a co do oliwki ja kupiłam ta babydream fur mama i pieknie pachnie , w dodatku super sie wchłania , nie zostawia takiej tłustej powłoki i skórka jest gładka
To taka z rossmana różowa? Jeśli tak to używałam jej w pierwszej ciąży i rozstępów brak
Wróciliśmy nie dawno z urodzin bratanka męża,wesoło było podjadłam,ale krzyż to mi dokazywał,teraz już w łóżeczku leżę i odpoczywam
Wózek 2w1 mam po córce ale spacerówkę muszę zmienić, bo niezbyt wygodna..
reklama
joani
Princessa, po CC wstasjesz na drugi dzień i musisz chodzić i chodzić, żeby się rozchodzić. Ciągnie blizna i ciężko z łóżka siue podnosić, dlatego ważne, żeby ktoś byul przez Tobie i pomagał. Alleluja dla tych co wymyślili tacierzyński, bo w tym czasie doszła m do siebie, mąż miał przekichane ale nie pisnal slowkiem.