reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

A.jaki magnez łykasz.bo to tez ma.duze znaczenie najlepszy jest aspargin filofarmu
Ja mam znowu problem ze skaczącym okiem i powieką i tylko to pomaga zadne inne wynalazki

reklama
@Cherry90 mam to samo, wzdęta jestem identycznie, nawet się śmiałam że wyglądam wieczorami na 5mc ;) oby to minęło...

@neilaaa podobny problem u nas, szukamy nowego lokum i zastanawiamy się czy pod miasto i dom czy mieszkanie większe w mieście. chciałabym żeby było wszystkim wygodnie ale mam wątpliwości

u mnie znów króluje rosół, moje wspaniałe lekarstwo na mdłości ;) kupiłam dzisiaj kapustę kiszoną i połowę zjadłam jak tylko przyszłam do domu :D wesoło, nie powiem ;)

wy tak serio z wózkami? to jeszcze mnóstwo czasu. a tak z praktycznego punktu widzenia to macie na większośćrok gwarancji, im szybciej kupicie tym prędzej będzie pozamiatane i jak się coś niedaj boże stanie to się na Was wypną. najlepiej wybrać wcześniej i kupić tuż przed rozwiązaniem.

jutro idę kupić ciążowe legginsy w h&m, w domu musi mi być wygodnie :) suma summarum i tak się przydadzą dalej ;)

witam nowe mamy :) strasznie nas tu już dużo :)

Właśnie ten..nic nie daje a biorę 3 dziennie..koszmar ... jak ktoś wie co to jest zespół niespokojnych nóg to wie o czym mówię.... Chcesz spać a nie możesz leżeć w łóżku :-(

Witaj Anom, gratulacje! :)

Super dziewczyny, że podrzuciłyście temat legginsów z H&M, muszę się zaopatrzyć :)

Nevka, może nie powinnam dawać Ci rad, bo mój staż w małżeństwie nie przekracza jeszcze 2 miesięcy ;) Ale dobrze dziewczyny piszą, że masz teraz jeszcze czas, żeby popracować trochę z mężem nad prawidłowym podziałem obowiązków.

Miałam dziś mniejsze mdłości i nawet zjadłam sobie kilka rzeczy, które z ubolewaniem musiałam obchodzić łukiem, np. rybkę :)

Ja też jeszcze nic nie myślałam o wozkach itd. Ja w ogole malo wozkowa jestem bo najwiecej chusty używałam.
Mój mąż miewa fochy ale generalnie w domu robi bardzo dużo.

@tekila85 mi na niespokojne nogi pomaga zimny prysznic tak od kostek do samych łydek i koniecznie tuz przed snem. Tylko od razu muszę wskoczyć do łóżka i zasypiam bez problemu.

Zapytalam Was o wózki nie dlatego że juz chodzę i kupuje. Chcialam wiedzieć od doswiadczonych mam co polecaja albo co się nie sprawdziło, nic więcej. Tak więc bez paniki proszę ;)

Jak jest przeziebiona to powinna przełożyć wizytę, przynajmniej ja na jej miejscu bym tak zrobiła.
Mój ostatnio w domu wojne o to zrobił bo siostra przyprowadziła chore dziecko do babci ....myslałam,że padne z nerwów......

a co do oliwki ja kupiłam ta babydream fur mama i pieknie pachnie , w dodatku super sie wchłania , nie zostawia takiej tłustej powłoki i skórka jest gładka :)

To taka z rossmana różowa? Jeśli tak to używałam jej w pierwszej ciąży i rozstępów brak ;)

Wróciliśmy nie dawno z urodzin bratanka męża,wesoło było podjadłam,ale krzyż to mi dokazywał,teraz już w łóżeczku leżę i odpoczywam :)

Wózek 2w1 mam po córce ale spacerówkę muszę zmienić, bo niezbyt wygodna..

reklama
Princessa, po CC wstasjesz na drugi dzień i musisz chodzić i chodzić, żeby się rozchodzić. Ciągnie blizna i ciężko z łóżka siue podnosić, dlatego ważne, żeby ktoś byul przez Tobie i pomagał. Alleluja dla tych co wymyślili tacierzyński, bo w tym czasie doszła m do siebie, mąż miał przekichane ale nie pisnal slowkiem.

Do góry