reklama
O widzę dyskusja o wózkach... ja kupowałam używany dla małej, z uwagi na to, że na starcie wiedziałam, że nie będę korzystać ze spacerówki. Sprzedałam po pół roku za te same pieniądze Teraz też będę szukać używki. Po jednym dziecku można kupić wózek w super stanie na gwarancji a wydać połowę tego co nówka. Albo i mniej. Ja za swój np. dałam 450 zł i był na gwarancji
Co do wózków 3w1. Zwracajcie proszę uwagę czy foteliki są markowe, po testach. Bo te od wózków to niekiedy o kant pupy.
I ja nie miałam adapterów do fotelika. Co by mnie nie kusiło, bo to niezbyt zdrowa pozycja dla noworodka. Teraz jednak kupię, dość się nanosiłam. A jak by mnie gnało z małcem na zakupy, to gondola w aucie albo chusta
Co do wózków 3w1. Zwracajcie proszę uwagę czy foteliki są markowe, po testach. Bo te od wózków to niekiedy o kant pupy.
I ja nie miałam adapterów do fotelika. Co by mnie nie kusiło, bo to niezbyt zdrowa pozycja dla noworodka. Teraz jednak kupię, dość się nanosiłam. A jak by mnie gnało z małcem na zakupy, to gondola w aucie albo chusta
joani
Fanka BB :)
Też polecam serię dla mam babydream z rossmana, są mega i nie masja badziewua chemicznego w składzie. A rozstepy jak mają wyjść, to wyjdą, geny niestety biorą górę, mimo najdroższych kremów. Ale na pewno warto się smarowac.
Co do wózka, jak ktoś nie musi go wnosić, to te 2-3 w 1 są mega stabilne i jak maja skrętne koła, prowadzi się paluszkiem.
My mamy Tako Moonlight i nie zaminilasbym na inny, nie dość że gondola obszerna, to i spacerowka wygodna, nie ma tej sxmatki fruwajacej jask w wielu spoacetowkach. Nic się z nim nie dzieje, nie piszczy i radzi sobie w każdych warunkach.
Mam jedną lekką spacerowke, w aucie jeździ ale jak to spacerowka, mała i do spania niewygodna, a mam dziecko wozkowe i dla mnie wygoda ważna.
Jak czytam, że facet palcem nie Kiwnie w domu albo ucieka od obowiązków, noz w kieszeni się otwiera....
Co do wózka, jak ktoś nie musi go wnosić, to te 2-3 w 1 są mega stabilne i jak maja skrętne koła, prowadzi się paluszkiem.
My mamy Tako Moonlight i nie zaminilasbym na inny, nie dość że gondola obszerna, to i spacerowka wygodna, nie ma tej sxmatki fruwajacej jask w wielu spoacetowkach. Nic się z nim nie dzieje, nie piszczy i radzi sobie w każdych warunkach.
Mam jedną lekką spacerowke, w aucie jeździ ale jak to spacerowka, mała i do spania niewygodna, a mam dziecko wozkowe i dla mnie wygoda ważna.
Jak czytam, że facet palcem nie Kiwnie w domu albo ucieka od obowiązków, noz w kieszeni się otwiera....
reklama
Ja tam nie wiem jak geny... moja mama po 4 dzieci ma mało rozstępów. Mi się nie zrobiły w 1 ciąży wcale a mojej siostrze znowu masa na brzuchu się zrobiła. Wiec niekoniecznie patrzcie na mamy a może prędzej na typ i kondycję swojej skóry. Ja teraz smaruje się już teraz bo mam bardziej wysuszona skórę niż te 8 lat temu :-)