reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Grrr ja się oczywiście poklocilam z moim... tzn obraził się na mnie... bo wielce o tej godzinie z tekstem "zrobiłbyś mi coś do jedzenia bo jestem glodny".... no to mu powiedziałam.... "wystarczająco dzisiaj się narobiłam... źle się czuje. Masz rączki to sobie zrób" ... obraził się na mnie i się nie odzywa.... no szlak mnie trafia dzisiaj.... dziękuję za taką pomoc...... :/

reklama
Nevka jak go sobie nie ustawisz teraz w ciazy to przy malenstwie tez nie bedzie pomagal. Bedzie tylko gorzej. A uwierz ze przyjdzie taki dzien ze.naprawde nie bedziesz miala sily wstac z lozka I to on powinien sie o Ciebie troszczyc zwlaszcza dlatego ze nosisz pod sercem jego dziecko

Mam skleroze jesli chodzi o nicki moze sie kiedys naucze.
Ktora to miala problem z tesciowa jak sie dowiedziala o ciazy. I jak stosunki?

No brak zainteresowania z jej strony... :)
Powiedziała, że szkoda tylko kasy... ze juz nie będzie.... dziwna.

Spoko nauczy się z czasem... ja nie bede mu wszystkiego podawać....

Tak myslalam ze to ty ale nie chcialam strzelic gafy.
Bo moze wlasnie maz taki jest bo mieszka z mamusia?
Moze ona.jakos na.niego wplynie?

Nevka, sorry jak on tak postępuje z Tobą, która jest w ciąży, to czarno to widzę... Oby się opasmietal, ale teściowa raczej Ci w tym nie pomoże.

Sushi można jeść ale nie z surową rybą..

A odnośnie różnych rzeczy, których jeść nie można to ja mam problem z lekiem :-( normalnie na codzień biorę Restonum na zespół niespokojnych nóg, a teraz Pani w aptece powiedziała, że chyba nie mogę..więc szału dostaje jak tylko kładę się łóżka :-( a sam magnez nie pomaga :-(

reklama
Do góry