reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Mówicie o rozstępach... ja się bardzo tego boję, bo moja mama miała cały brzuch w nich, dlatego jak tylko się dowiedziałam to zaczęłam się smarować olejem kokosowym, mam nadzieję, że to coś da ;) polecała to jedna z youtuberek które oglądam, a w ciąży przytyła chyba coś koło 26kg - żadnych rozstępów.
Nie chcę zapeszać, ale mdłości tak jakby zaczynają mi przechodzić, mam nadzieję, że już nie wrócą, ale wiem że jeszcze wcześnie i mają taką szansę ;)

z hm leginsy super ja mam z poprzedniej ciąży i nic się z nimi nie stało i dalej jak noe
a co do wózków to ja mam x landera i nie zamieniłam bym go na inny spacerówka jeździ 3 lata i praktycznie zadnych sladó użytkowania fakt jest ciazka ale dużo miejsca na zakupy i dla dziecka ost bylam sklepie po fotelik dla młodego to ogl najnowsze modele ale szkoda kasy na najnoszy model szczególnie ze w gondoli dziecko pojeździ 6 miesięcy

ja buraczki tez b lubie

chłopaki poszli na basen a ja spałam 2 godz ale chyba tego mi było trzeba :)

Mi doświadczona mama odradzila wózek 3 w 1 z racji wagi tak jak niektóre tu piszecie. Mówi ze 2 w 1 lepszy a później kupić lekką spacerówkę.

Witam sie i ja :-) jest to moja druga ciaza, widzialam juz serduszko :-) termin : poczatek pazdziernika - bedzie drugie cc. Zycze Wam i sobie spokojnego czasu oczekiwania :-)

Ja kocham buraczki też mogłabym je co drugi dzień jeść ;-)

Mój już w 6 mc życia w spacerówce jeździł bo chciał oglądac świat.

A ja teraz to bym kupiła sama gondole nie koniecznie droga. Może nawet używana. I potem jakąś fajną spacerówke. I tak pewnie zrobię bo ostatni wózek mam w pl i tam zostanie żeby nie wozić że sobą wózka z tad bo to zajmuje za dużo miejsca.

Ja tak oglądałam dzisiaj wózki i nic ciekawego mi nie wpadło ;/ X lander są super ale jakoś kolorystyka mi nie pasuje :dry: Ale to pewnie będę szukała coś z mężem koło 30 tyg :) :happy2: Ciekawa jestem czy i Ja usłyszę serduszko we wtorek :) ahh :) :-D chyba się popłaczę ze szczęścia :) :cool2:
Co do czytania... to tyle książek dostałam... i jakoś mnie wszystko dekoncentruje... nie potrafię się skupić....
U nas już wszyscy wiedzą od strony męża... u mnie się dowiedzą dopiero w poniedziałek...:happy: Jadę do mamy, posiedzę u niej do środy może akurat zrobię sobie badania za tańszą kasę... Bo tutaj płaciłam za badanie bhcg 31 zł... A u mamy mam za 19 zł...

reklama
Bylam na 18 z małą w kościele wysiadłam z auta wyprostowałam sie omg jak.mnie zemdliło to trzyma do tej pory chyba zalicze powtorke z rozrywki z puerwszej ciąży

Do góry