reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Mówicie o rozstępach... ja się bardzo tego boję, bo moja mama miała cały brzuch w nich, dlatego jak tylko się dowiedziałam to zaczęłam się smarować olejem kokosowym, mam nadzieję, że to coś da ;) polecała to jedna z youtuberek które oglądam, a w ciąży przytyła chyba coś koło 26kg - żadnych rozstępów.
Nie chcę zapeszać, ale mdłości tak jakby zaczynają mi przechodzić, mam nadzieję, że już nie wrócą, ale wiem że jeszcze wcześnie i mają taką szansę ;)

z hm leginsy super ja mam z poprzedniej ciąży i nic się z nimi nie stało i dalej jak noe
a co do wózków to ja mam x landera i nie zamieniłam bym go na inny spacerówka jeździ 3 lata i praktycznie zadnych sladó użytkowania fakt jest ciazka ale dużo miejsca na zakupy i dla dziecka ost bylam sklepie po fotelik dla młodego to ogl najnowsze modele ale szkoda kasy na najnoszy model szczególnie ze w gondoli dziecko pojeździ 6 miesięcy

ja buraczki tez b lubie

chłopaki poszli na basen a ja spałam 2 godz ale chyba tego mi było trzeba :)

Mi doświadczona mama odradzila wózek 3 w 1 z racji wagi tak jak niektóre tu piszecie. Mówi ze 2 w 1 lepszy a później kupić lekką spacerówkę.

Witam sie i ja :-) jest to moja druga ciaza, widzialam juz serduszko :-) termin : poczatek pazdziernika - bedzie drugie cc. Zycze Wam i sobie spokojnego czasu oczekiwania :-)

Ja kocham buraczki też mogłabym je co drugi dzień jeść ;-)

Mój już w 6 mc życia w spacerówce jeździł bo chciał oglądac świat.

A ja teraz to bym kupiła sama gondole nie koniecznie droga. Może nawet używana. I potem jakąś fajną spacerówke. I tak pewnie zrobię bo ostatni wózek mam w pl i tam zostanie żeby nie wozić że sobą wózka z tad bo to zajmuje za dużo miejsca.

Ja tak oglądałam dzisiaj wózki i nic ciekawego mi nie wpadło ;/ X lander są super ale jakoś kolorystyka mi nie pasuje :dry: Ale to pewnie będę szukała coś z mężem koło 30 tyg :) :happy2: Ciekawa jestem czy i Ja usłyszę serduszko we wtorek :) ahh :) :-D chyba się popłaczę ze szczęścia :) :cool2:
Co do czytania... to tyle książek dostałam... i jakoś mnie wszystko dekoncentruje... nie potrafię się skupić....
U nas już wszyscy wiedzą od strony męża... u mnie się dowiedzą dopiero w poniedziałek...:happy: Jadę do mamy, posiedzę u niej do środy może akurat zrobię sobie badania za tańszą kasę... Bo tutaj płaciłam za badanie bhcg 31 zł... A u mamy mam za 19 zł...

reklama
Bylam na 18 z małą w kościele wysiadłam z auta wyprostowałam sie omg jak.mnie zemdliło to trzyma do tej pory chyba zalicze powtorke z rozrywki z puerwszej ciąży

Do góry