reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ryby wędzone jak i mięso zawierają substancje rakotwórcze, także jak się można wstrzymać to ja bym zalecała :) (można też się zarazić bakteriami niebezpiecznymi dla kobiet w ciąży).

Kupiłam sobie w końcu getry ciążowe po domu, bo te stare mnie tak cisną w brzuch, że ledwo mogę usiedzieć ;/

reklama
Tekila gratuluję :)

Kupiłam sobie w końcu getry ciążowe po domu, bo te stare mnie tak cisną w brzuch, że ledwo mogę usiedzieć ;/
A przytyłas już coś ???

dziewczyny jak czytałam niektóre wypowiedzi mam ,że na wyprawkę wydali 5 000 i to jeszcze nie wszystko to zastanawiam się co oni kupowali :szok: ja jak mniej wiecej sobie liczyłam to nie uzyskałam az takiej kwoty :szok:

Ryby wędzone jak i mięso zawierają substancje rakotwórcze, także jak się można wstrzymać to ja bym zalecała :) (można też się zarazić bakteriami niebezpiecznymi dla kobiet w ciąży).

A gdzie takie kupiłaś? Bo też bym chętnie się a takie zaopatrzyla

Poki co nie przytylam ani grama ale miewam.okropne wzdęcia i czasem mnie dzinsy uciskaja.

Madzia mi sie teraz tak porobilo...
Ale wczoraj to mialam serio mega kryzys az siadlam na dywanie i siedzialam na polleżąco hehehe.
Mam cicha nadzieje ze jednak dzisiaj nie przyjada tymbardziej ze bratowa meza przeziebiona na maksa...

Musze do rossmanna sie przespacerowac po plyn/zel do higieny intymnej.
I po oliwke dla dzieci podobno jak sie regularnie smaruje brzuch to nie ma rozstepow pozniej:-)

Myśl pozytywnie żeby Fasolka się nie denerwowala razem z Tobą. Nie może być ciągle źle. .. jak to się mówi bo burzy przychodzi słońce. U cb ta burza juz była więc teraz czas na słoneczko. Które urodzisz w październiku :-)

Madzia tez sie nad tym zawsze.zastanawiam :-) jak ktos kupuje wozek za 4 tys to taka kwota moze wyjsc :-)

reklama
Madzia mi sie teraz tak porobilo...
Ale wczoraj to mialam serio mega kryzys az siadlam na dywanie i siedzialam na polleżąco hehehe.
Mam cicha nadzieje ze jednak dzisiaj nie przyjada tymbardziej ze bratowa meza przeziebiona na maksa...

Musze do rossmanna sie przespacerowac po plyn/zel do higieny intymnej.
I po oliwke dla dzieci podobno jak sie regularnie smaruje brzuch to nie ma rozstepow pozniej:-)

Jak jest przeziebiona to powinna przełożyć wizytę, przynajmniej ja na jej miejscu bym tak zrobiła.
Mój ostatnio w domu wojne o to zrobił bo siostra przyprowadziła chore dziecko do babci ....myslałam,że padne z nerwów......

a co do oliwki ja kupiłam ta babydream fur mama i pieknie pachnie , w dodatku super sie wchłania , nie zostawia takiej tłustej powłoki i skórka jest gładka :)

Do góry