reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ryby wędzone jak i mięso zawierają substancje rakotwórcze, także jak się można wstrzymać to ja bym zalecała :) (można też się zarazić bakteriami niebezpiecznymi dla kobiet w ciąży).

Kupiłam sobie w końcu getry ciążowe po domu, bo te stare mnie tak cisną w brzuch, że ledwo mogę usiedzieć ;/

reklama
Tekila gratuluję :)

Kupiłam sobie w końcu getry ciążowe po domu, bo te stare mnie tak cisną w brzuch, że ledwo mogę usiedzieć ;/
A przytyłas już coś ???

dziewczyny jak czytałam niektóre wypowiedzi mam ,że na wyprawkę wydali 5 000 i to jeszcze nie wszystko to zastanawiam się co oni kupowali :szok: ja jak mniej wiecej sobie liczyłam to nie uzyskałam az takiej kwoty :szok:

Ryby wędzone jak i mięso zawierają substancje rakotwórcze, także jak się można wstrzymać to ja bym zalecała :) (można też się zarazić bakteriami niebezpiecznymi dla kobiet w ciąży).

A gdzie takie kupiłaś? Bo też bym chętnie się a takie zaopatrzyla

Poki co nie przytylam ani grama ale miewam.okropne wzdęcia i czasem mnie dzinsy uciskaja.

Madzia mi sie teraz tak porobilo...
Ale wczoraj to mialam serio mega kryzys az siadlam na dywanie i siedzialam na polleżąco hehehe.
Mam cicha nadzieje ze jednak dzisiaj nie przyjada tymbardziej ze bratowa meza przeziebiona na maksa...

Musze do rossmanna sie przespacerowac po plyn/zel do higieny intymnej.
I po oliwke dla dzieci podobno jak sie regularnie smaruje brzuch to nie ma rozstepow pozniej:-)

Myśl pozytywnie żeby Fasolka się nie denerwowala razem z Tobą. Nie może być ciągle źle. .. jak to się mówi bo burzy przychodzi słońce. U cb ta burza juz była więc teraz czas na słoneczko. Które urodzisz w październiku :-)

Madzia tez sie nad tym zawsze.zastanawiam :-) jak ktos kupuje wozek za 4 tys to taka kwota moze wyjsc :-)

reklama
Madzia mi sie teraz tak porobilo...
Ale wczoraj to mialam serio mega kryzys az siadlam na dywanie i siedzialam na polleżąco hehehe.
Mam cicha nadzieje ze jednak dzisiaj nie przyjada tymbardziej ze bratowa meza przeziebiona na maksa...

Musze do rossmanna sie przespacerowac po plyn/zel do higieny intymnej.
I po oliwke dla dzieci podobno jak sie regularnie smaruje brzuch to nie ma rozstepow pozniej:-)

Jak jest przeziebiona to powinna przełożyć wizytę, przynajmniej ja na jej miejscu bym tak zrobiła.
Mój ostatnio w domu wojne o to zrobił bo siostra przyprowadziła chore dziecko do babci ....myslałam,że padne z nerwów......

a co do oliwki ja kupiłam ta babydream fur mama i pieknie pachnie , w dodatku super sie wchłania , nie zostawia takiej tłustej powłoki i skórka jest gładka :)

Do góry