reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja nieswiadomie zjadlam. Suszi z wedzonego lososia robilam na dzien przed testem ;)

Kurde wy posprzatane. Pogotowane a ja jakos dzisiaj nic nie moge zrobic, dzieci mi nie daja. A oczy juz same mi sie zamykaja

A ja kiedys czytalam ze ten dym z wedzenia jest jakis trujacy hmm ale nie ma co schizowac za bardzo.
Mi powoli ustaja bole brzucha- wczoraj ze 3 razy mnie bolalo a dzisiaj poki co spokoj.
Ale jakas antygoscinna sie zrobilam. Wczoraj przyjechal brat TZ z zona i ich malym dzieckiem i sie modlilam zeby szybko odjechali bo marzylam o tym zeby polezec a siedzieli z 5 godz. dzisiaj tez przyjada:-/

A ja kiedys czytalam ze ten dym z wedzenia jest jakis trujace hmm ale nie ma schizowac za bardzo.
Mi powoli ustaja bole brzucha- wczoraj ze 3 razy mnie bolalo a dzisiaj poki co spokoj.
Ale jakas antygoscinna sie zrobilam. Wczoraj przyjechal brat TZ z zona i ich malym dzieckiwm i sie modlilam zeby szybko idjechali bo marzylam o tym zeby polezec a siedzieli z 5 godz dzisiaj tez przyjadda:-/
uuu ja też tak czasem mam , że nie mam ochoty na towarzystwo i wole spędzić czas sama ze swoim...

reklama
Do góry