reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja nie wierzę. Fakt ja mam syna i naprawdę dobrze wyglądałam w ciąży. Tylko brzuszek miałam i oczywiście piersi pełne mleka :-)

Moja siostra przytyłam 2 razy tyle co ja pryszcze mnóstwo i co też chłopak .... także ja w to nie wierzę ...

reklama
Ja jak byłam w ciąży z córka to wyglądałam bardzo dobrze, piękna cera, włosy[emoji3] teraz mam beznadziejna cerę i włosy, ale to nawet nie przez ciąże tylko od jakiegoś dłuższego czasu.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Marta też tak słyszałam, że dziewczynki zabierają trochę urodę mamie w trakcie ciąży, ale ja raczej nie wierzę w takie rzeczy :) Myślę, że tak jak Aria napisała, jedne kobitki potwierdzają tę teorię, a inne jej przeczą.

Justjestem ja nie widzialam. Tez sie denerwuje bo nie mam objawow ciazy. Dzis za to marny humor od rana rycze z byle powodu. Dzis robilam morfologie.

Już jestem u mnie dopiero dzis 4t6d wiec tez nic nie widzialam dopiero9mam wizyte
Ale podbrzusze ciagnie mnie na maxa mimo brania luteiny wiec jestem dobrej mysli.

O 14 jedziemy oglądac dom dziewczyny ktore mieszkaja dalej od centrum powiedzcie prosze jak wam sie mieszka?

My mieszkamy 5min od centrum ale na wylocie z miasta moze niezbyt tu spokojnie ale warunki prawie jak na wsi. Troche mam cyka wyprowadzic sie dalej bo mala tu ma przedszkole po 2 stronie szkołe 200m ale nasze 35m2 robi sie ciasne pomalu

reklama
a wierzycie w przesądy ze jak ma być dziewczynka to kobieta brzydnie a jak ma być chlopiec to pieknieje?
mi siostra wrozy synka, bo cere mimo brania hormonow, mam jak pupka niemowlaka
ciekawe czy to się spełni hihi

Nie wierzę :) w poprzedniej ciąży każdy patrzył na mnie i mówił że na bank dziewczynka bo cerę miałam tragiczną, a urodził się Maksiu :)

Just ja w ciąży miałam piękne lśniące włosy które się nie łamały i nie wypadały. Teraz też już widzę poprawę. Za to po ciąży to była totalna masakra.

Do góry