reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Cześć dziewczyny ! Dziś wyszły mi dwie kreseczki na teście, druga blada jeszcze bo to dopiero 11dzień po owulacji, ale ciąża wyczekana i zaplanowana właśnie na ten miesiąc i jeszcze nie mogę uwierzyć że się tak po prostu udało :) Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona termin mam na około 15-16 paźdz

Gratulacje!
to pierwsza ciąża? idziesz na bete? opowiedz coś o sobie :)

reklama
@Ann_ Dziękuję :) zaraz coś postaram się o sobie napisać
@diune85 Dzięki ! Druga ciąża mam córeczkę z sierpnia 2012 :) mam 27 lat i jeszcze kompletnie nie wierzę, że jestem w ciąży, aż nie mogłam spać w nocy. Czy to Twoja pierwsza ciąża ?
@ruda1991 Dzięki :)

Witam Was dziewczyny :) i ja z radoscia do Was dolaczam, choc tak jak Maszka88 nadal do mnie nie dotarlo, ze jestem w ciazy (testowalam w czwartek). Objawow jeszcze zadnych nie mam, poza mega piekacymi piersiami :/

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny a u mnie dziś zaczeły się mdłości, pomimo że o ciąży dowiedziałam sie juz prawie tydzień temu to nadal jakos cieżko mi uwierzyć ze wkońcu sie udało :-)

Hej dziewczyny, jutro ide do lekarza zobaczymy co mi powie na tą moją pracę, przyznam się szczerze, że jakiś odpoczynek by mi się przydał nic tylko bym spała ;)

Stonka u mnie też dzisiaj zaczęły się może nie mdłości, ale gula w gardle i zero apetytu...

Miłego dnia wszystkim:)

Ja dzisiaj ide po l4. Pracodawca robi mi.pod gorke i chyba nie bede miala gdzie wracac po maciezynskim. Dzisiaj ide na rozmowe z nimi a tak sie denerwuje ze brzuch mnie od wczoraj boli

reklama
dziewczyny ja też jeszcze nie wierzę, że jetem w ciąży. Na szczęście mdłości brak, mam nadzieję, że będą łagodniejsze bo w poprzednich ciążach strasznie się czułam

Do góry