reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
U mnie do zapłodnienia doszło 13-14 styczeń, na dwa dni przed moimi urodzinami ;) kiedyś coś czytałam że kobiety są najbardziej płodne w miesiącu, w którym się urodziły hehe ;) śmieję się z tego, ale u mnie akurat udało się właśnie w tym miesiącu :)

chciałabym, żeby to była prawda ;) też jestem ze stycznia i mam nadzieję, że wkrótce do was dołączę w wątku październikowym..
u mnie póki co czas owulacji, także do testowania jeszcze troszkę...

chciałabym, żeby to była prawda ;) też jestem ze stycznia i mam nadzieję, że wkrótce do was dołączę w wątku październikowym..
u mnie póki co czas owulacji, także do testowania jeszcze troszkę...
Trzymam kciuki żeby to był też twój miesiąc :-)

ja z córka miałam taki wynik

HCG podwaja się co 1 dni 2 godzin (27 godzin).

Średni dwudniowy przyrost to 87 mlU/ml (248%) (w normie).

a teraz mam

HCG podwaja się co 1 dni 12 godzin (36 godzin).

Średni dwudniowy przyrost to 424 mlU/ml (149.4%) (w normie).

czyli i u mnie i u ciebie może być synuś :p

bo mamy inne wartości ale przyrost podobny

Dziewczynki ja już po wizycie. To 5t43 i widać tylko pęcherzyk, maluszka póki co nie widać ale podobno na to jeszcze mamy sporo czasu :) jestem dobrej myśli :) kolejna wizyta za 2 tygodnie

ula a kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? jesteśmy na tym samym etapie, a ja bete wczoraj miałam już prawie tysiąc, podobno mniejsza beta jest na chłopca a większa na dziewczynkę :) ciekawe czy się sprawdzi
ja ostatnią 1 stycznia. No ciekawe z tą betą. Ja mam już dwóch chłopców :)

Cześć dziewczyny ! Dziś wyszły mi dwie kreseczki na teście, druga blada jeszcze bo to dopiero 11dzień po owulacji, ale ciąża wyczekana i zaplanowana właśnie na ten miesiąc i jeszcze nie mogę uwierzyć że się tak po prostu udało :) Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona termin mam na około 15-16 paźdz

reklama
Do góry