reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
U mnie do zapłodnienia doszło 13-14 styczeń, na dwa dni przed moimi urodzinami ;) kiedyś coś czytałam że kobiety są najbardziej płodne w miesiącu, w którym się urodziły hehe ;) śmieję się z tego, ale u mnie akurat udało się właśnie w tym miesiącu :)

chciałabym, żeby to była prawda ;) też jestem ze stycznia i mam nadzieję, że wkrótce do was dołączę w wątku październikowym..
u mnie póki co czas owulacji, także do testowania jeszcze troszkę...

chciałabym, żeby to była prawda ;) też jestem ze stycznia i mam nadzieję, że wkrótce do was dołączę w wątku październikowym..
u mnie póki co czas owulacji, także do testowania jeszcze troszkę...
Trzymam kciuki żeby to był też twój miesiąc :-)

ja z córka miałam taki wynik

HCG podwaja się co 1 dni 2 godzin (27 godzin).

Średni dwudniowy przyrost to 87 mlU/ml (248%) (w normie).

a teraz mam

HCG podwaja się co 1 dni 12 godzin (36 godzin).

Średni dwudniowy przyrost to 424 mlU/ml (149.4%) (w normie).

czyli i u mnie i u ciebie może być synuś :p

bo mamy inne wartości ale przyrost podobny

Dziewczynki ja już po wizycie. To 5t43 i widać tylko pęcherzyk, maluszka póki co nie widać ale podobno na to jeszcze mamy sporo czasu :) jestem dobrej myśli :) kolejna wizyta za 2 tygodnie

ula a kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? jesteśmy na tym samym etapie, a ja bete wczoraj miałam już prawie tysiąc, podobno mniejsza beta jest na chłopca a większa na dziewczynkę :) ciekawe czy się sprawdzi
ja ostatnią 1 stycznia. No ciekawe z tą betą. Ja mam już dwóch chłopców :)

Cześć dziewczyny ! Dziś wyszły mi dwie kreseczki na teście, druga blada jeszcze bo to dopiero 11dzień po owulacji, ale ciąża wyczekana i zaplanowana właśnie na ten miesiąc i jeszcze nie mogę uwierzyć że się tak po prostu udało :) Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona termin mam na około 15-16 paźdz

reklama
Do góry