reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
ja też co chwilę latam do łazienki... dobrze że mam zaraz obok swojego biura :)

a co do pracy, moja sytuacja jest na tyle skomplikowana, że moja szefowa zajmuje się wszystkim, a ja razem z nią. Na co dzień siedzę w biurze, ale czasami zdarza mi się jechać z nią na imprezy dla dzieci, i coś czuję że w tym przypadku będzie ciężko. Poza tym zdarza mi się też sprzątać w biurze itp. No i najgorsze, że większość czasu siedzę sama, trochę się boje, że jak zasłabnę, czy coś to nawet nie będzie miał mnie kto ratować... ciekawa jestem co mój gin na to powie, tym bardziej, że moja pierwsza ciąża skończyła się w 23 tyg.

Umówiłam się dzisiaj na pierwszą wizytę - idę 4.03, to będzie wtedy już koniec 7 tyg. Powinno być już widać co i jak, prawda?

Juz po wizycie ... wszystko ok. Ale profilaktycznie dostałam duphaston. Jest pęcherzyk z cialkiem żółtym. Ciąża wczesna 5 tydz. Czyli tak jak liczyłam .. następna wizyta pomiędzy 10-15 marca . Powinno już być serduszko.
Od razu się pytała czy mi potrzebne zaświadczenie o ciąży i zwolnienie.

Nie ma żadnego krwiaka wiec jest ok.
Dokładny termin ustalimy na następnej wizycie . Wstępny taki jak sama wyliczylam.
Gratulacje:-)
Ciekawa jestem co tam u mnie bedzie jutro:-)

Specjalnie dla Ciebie Ann ;) nie umiem obrócić, nie wiem czemu mi się tak ułożyło :p w tel jest normalnie ;)

Załączniki

• 1456331182912.jpg
    1456331182912.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 79
ja też co chwilę latam do łazienki... dobrze że mam zaraz obok swojego biura :)

a co do pracy, moja sytuacja jest na tyle skomplikowana, że moja szefowa zajmuje się wszystkim, a ja razem z nią. Na co dzień siedzę w biurze, ale czasami zdarza mi się jechać z nią na imprezy dla dzieci, i coś czuję że w tym przypadku będzie ciężko. Poza tym zdarza mi się też sprzątać w biurze itp. No i najgorsze, że większość czasu siedzę sama, trochę się boje, że jak zasłabnę, czy coś to nawet nie będzie miał mnie kto ratować... ciekawa jestem co mój gin na to powie, tym bardziej, że moja pierwsza ciąża skończyła się w 23 tyg.

Umówiłam się dzisiaj na pierwszą wizytę - idę 4.03, to będzie wtedy już koniec 7 tyg. Powinno być już widać co i jak, prawda?
Tym razem musi byc wszystko w porzadku :-)

reklama
Na mnie krzywo patrzą jak mnie z synem widzą. . Bo taki duży a mi nie dają 27.
16 tez nie ;-) no ale patrzą jakbym właśnie w tym wieku urodziła :-) a miałam 20 skończone jak młody się urodził.
Wiec wiem o czym mówisz.

A to mój lobuziak; -)

Załączniki

• 20150901_092824.jpg
    20150901_092824.jpg
    720,2 KB · Wyświetleń: 66
Do góry