reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Pati wyglądasz faktycznie młodo ale co tam jak hym.się Cieszyła lepiej wyglądać młodo niż za staro na swój wiek
Aria super chlopak
A oto moje cudowne wielkie Szczęście ;)

Załączniki

• DSC_1443.JPG
    DSC_1443.JPG
    854,8 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Aria ale fajny mężczyzna :)

Pati co Ty dziecko tu robisz? ;):p:D docenisz najbardziej po 40 ten młodzieńczy wygląd tylko go nie zmarnuj, pamiętaj nawilżaj i unikaj toksyn :)

Oj kochane z tymi zachciankami trzeba uważać jasne McDonald raz na 2 miesiące nie powinien zaszkodzić ale ja rezygnuję definitywnie z tego świństwa. Zresztą i tak bardzo rzadko tam jadałam.Pamiętajmy, że nie jemy same tylko mamy małego ktosia i pewnie wolałby jeść zdrowo.
A od McDonalda to chyba zdrowsza jest psia kupa. Nie róbmy z siebie śmietnika.
Warzywa i owoce rządzą :D i ryba na parze ;)

Natusia - w styczniu skończyłam 25 ;) i na tyle się czuję, ale wyglądu nie oszukam, nawet makijaż niewiele pomaga :p

Larkaa - wygląd może i niewinny, czasem się to przydaje, ale tak naprawdę to ja jestem niezłą zołzą :D się dziwię, ze mój chłop jeszcze z krzykiem nie uciekł :p

Cherry - ja się cieszę i moja wewnętrzna zołza już podskakuje z radości na myśl o minach ludzi :D często jeżdżę autobusem, więc pewnie przez ten młody wygląd będę miała tyłek obrobiony :p

Lenaka - co tu robię? ;) noszę pod serduszkiem swoje dziecko ;) wiem, ze za kilkanaście lat docenie ;) a m razie będę miała niezły ubaw ze zgorszonych min ludzi :D ze jak to, dzieci mają dzieci! Straszne! Hahaha ;)

Dzięki dziewczyny za wsparcie :D
Kurcze wszystkie się tu chwalicie fotami :D ohhh tez bym się pochwaliła :D ale wstyd będzie ^^

Aria, Cherry, super macie chłopaków! :)

Pati, a zobaczysz, jakie dziecko kiedyś będzie dumne, że mama tak młodo wygląda ;)

Martina, ja mam to samo szczęście mieć gabinet na przeciwko drzwi od toalety. :tak:

Ja już po moich frytkach :D Ciekawe, ile się nimi nacieszę, coraz częściej przytulam kibelek eh... To mój pierwszy fast food w tej ciąży, a tu już takie apele, żeby nie robić śmietnika z żołądka :) :p

reklama
Ann Patrycja naprawde wyglada na 17 lat. Potwierdzam:-)
Prace w restauracji znam z kazdej strony :-)

Martiina jak ma dobry sprzet to bankowo bedzie widac :-)

Beti masz taka duza corke?

Aria ale slodziak I jeszcze bez zebow :-)

Pati Grzesiek da rade :-) przynajmniej na takiego wyglada

Charry ale slodziak :-)

Moj synek.urodzil sie czarny a teraz jest taki blondynek ze sie smieje ze prawie siwek :-)

Do góry