reklama
lenaka
Fanka BB :)
Aria ale fajny mężczyzna
Pati co Ty dziecko tu robisz? docenisz najbardziej po 40 ten młodzieńczy wygląd tylko go nie zmarnuj, pamiętaj nawilżaj i unikaj toksyn
Oj kochane z tymi zachciankami trzeba uważać jasne McDonald raz na 2 miesiące nie powinien zaszkodzić ale ja rezygnuję definitywnie z tego świństwa. Zresztą i tak bardzo rzadko tam jadałam.Pamiętajmy, że nie jemy same tylko mamy małego ktosia i pewnie wolałby jeść zdrowo.
A od McDonalda to chyba zdrowsza jest psia kupa. Nie róbmy z siebie śmietnika.
Warzywa i owoce rządzą i ryba na parze
Pati co Ty dziecko tu robisz? docenisz najbardziej po 40 ten młodzieńczy wygląd tylko go nie zmarnuj, pamiętaj nawilżaj i unikaj toksyn
Oj kochane z tymi zachciankami trzeba uważać jasne McDonald raz na 2 miesiące nie powinien zaszkodzić ale ja rezygnuję definitywnie z tego świństwa. Zresztą i tak bardzo rzadko tam jadałam.Pamiętajmy, że nie jemy same tylko mamy małego ktosia i pewnie wolałby jeść zdrowo.
A od McDonalda to chyba zdrowsza jest psia kupa. Nie róbmy z siebie śmietnika.
Warzywa i owoce rządzą i ryba na parze
PatiMyszka1991
Natusia - w styczniu skończyłam 25 i na tyle się czuję, ale wyglądu nie oszukam, nawet makijaż niewiele pomaga
Larkaa - wygląd może i niewinny, czasem się to przydaje, ale tak naprawdę to ja jestem niezłą zołzą się dziwię, ze mój chłop jeszcze z krzykiem nie uciekł
Cherry - ja się cieszę i moja wewnętrzna zołza już podskakuje z radości na myśl o minach ludzi często jeżdżę autobusem, więc pewnie przez ten młody wygląd będę miała tyłek obrobiony
Lenaka - co tu robię? noszę pod serduszkiem swoje dziecko wiem, ze za kilkanaście lat docenie a m razie będę miała niezły ubaw ze zgorszonych min ludzi ze jak to, dzieci mają dzieci! Straszne! Hahaha
Larkaa - wygląd może i niewinny, czasem się to przydaje, ale tak naprawdę to ja jestem niezłą zołzą się dziwię, ze mój chłop jeszcze z krzykiem nie uciekł
Cherry - ja się cieszę i moja wewnętrzna zołza już podskakuje z radości na myśl o minach ludzi często jeżdżę autobusem, więc pewnie przez ten młody wygląd będę miała tyłek obrobiony
Lenaka - co tu robię? noszę pod serduszkiem swoje dziecko wiem, ze za kilkanaście lat docenie a m razie będę miała niezły ubaw ze zgorszonych min ludzi ze jak to, dzieci mają dzieci! Straszne! Hahaha
G
gość_forum
Gość
Nevka dawaj fotę
luckychoice
Aria, Cherry, super macie chłopaków!
Pati, a zobaczysz, jakie dziecko kiedyś będzie dumne, że mama tak młodo wygląda
Martina, ja mam to samo szczęście mieć gabinet na przeciwko drzwi od toalety.
Ja już po moich frytkach Ciekawe, ile się nimi nacieszę, coraz częściej przytulam kibelek eh... To mój pierwszy fast food w tej ciąży, a tu już takie apele, żeby nie robić śmietnika z żołądka
Pati, a zobaczysz, jakie dziecko kiedyś będzie dumne, że mama tak młodo wygląda
Martina, ja mam to samo szczęście mieć gabinet na przeciwko drzwi od toalety.
Ja już po moich frytkach Ciekawe, ile się nimi nacieszę, coraz częściej przytulam kibelek eh... To mój pierwszy fast food w tej ciąży, a tu już takie apele, żeby nie robić śmietnika z żołądka
reklama
ruda1991
Ann Patrycja naprawde wyglada na 17 lat. Potwierdzam:-)
Prace w restauracji znam z kazdej strony :-)
Martiina jak ma dobry sprzet to bankowo bedzie widac :-)
Beti masz taka duza corke?
Aria ale slodziak I jeszcze bez zebow :-)
Pati Grzesiek da rade :-) przynajmniej na takiego wyglada
Charry ale slodziak :-)
Moj synek.urodzil sie czarny a teraz jest taki blondynek ze sie smieje ze prawie siwek :-)
Prace w restauracji znam z kazdej strony :-)
Martiina jak ma dobry sprzet to bankowo bedzie widac :-)
Beti masz taka duza corke?
Aria ale slodziak I jeszcze bez zebow :-)
Pati Grzesiek da rade :-) przynajmniej na takiego wyglada
Charry ale slodziak :-)
Moj synek.urodzil sie czarny a teraz jest taki blondynek ze sie smieje ze prawie siwek :-)