reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Princessa - u mnie te, pierwsza ciąża ;) beta jest ok jak m ten tydzień, więc się nie martw ;) który to dzień cyklu? Nie wiem, czy już dostaniesz L4, bo może jeszcze nic nie być widać, ale to wszystko zależy od lekarza :) ja przy poniedziałkowej becie 450 wczoraj nic nie widziałam, podobno powyżej 1000 coś widać ;) a moja gin mówiła, ze L4 może mi dopiero dac najwcześniej jak zobaczy pecherzyk :) a to gdzie pracujesz? ;)
Dzisiaj jest 29 dc. A pracuje w firmie jtora produkuje meble ze stali nierdzewnej. Praca 3zmianowa a narzedzia waza 27 kg i podejrzewam ze to tez moze sie przyczyniac do tego mojego bolu brzucha

Dzięki dziewczyny :(
Kurcze coraz częściej chodzę na siusiu :p
Chciałabym żeby już byl weekend :(

Justjestem - u mnie gin powiedziała, ze muszę uważać bardzo, bo miałam przed ciążą problemy z torbielami jajników i wiadomo, lepiej dmuchać na zimne w takich przypadkach... dlatego tak wcześnie chce mi dac L4...

Priinceseczka - doskonale Cię rozumiem... ja pracuje na stacji benzynowej i stoję przez 12 godzin i często przez cały ten czas nie mam sobie jak zrobić przerwy, wychodzę jedynie na siusiu... i po paru godzinach stania też mnie strasznie brzuch boli. Dlatego wybieram sie na L4 jak najszybciej, bo boję się, ze mogę mieć problemy przez pracę... a wiadomo, jak stacja, to jeszcze jakieś dostawy i inne takie, no i stres, bo to jednak praca z ludźmi a niektórzy klienci naprawdę potrafią mocno podnieść ciśnienie...

Princeseczka witaj :) ja po pierwszej ciąży też już nic nie czytam bo poprzednio non stop się nakrecalam do tego stopnia ze mąż mi zagroził odcięciem neta.

Nevka przykro mi :( myślałaś może o szpitalu w Gliwicach? Szpital w DG niestety nie cieszy się dobrą opinią :( ale jak mama pilnie potrzebuję hospitalizacji to może spróbuj później przenieść mamę.

Ja niestety też nie wyglądam na swój wiek (31 lat) i w mojej pracy niestety jest to minus bo zawsze się na początku naslucham że co to za firma która asystenta przysyla :) dlatego zawsze moje uprawnienia muszę mieć przy sobie.

Larkaa mam nadzieję że nagadałas coś tym moherom bo ja bym nie wytrzymała.

Pati jestem rzeczoznawcą majątkowym i niestety ten zawód wielu osobom kojarzy się z leśnymi dziadkami. Wkurzające jest jak ciągle słyszę "co taka młoda może o tym wiedzieć".

reklama
Dziewczyny macie jakieś problemy ze zdrowiem? Mialyscie problem z ciaza?
Ja mam wad
Dzięki dziewczyny :(
Kurcze coraz częściej chodzę na siusiu :p
Chciałabym żeby już byl weekend :(
Ja tez bardzo czesto chodze siku. Ale i na wadze zlatuje podejrzewam ze to jakas woda schodzi z organizmu. Fakt faktem bardzo duzo wody tez pije

Do góry