reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Princessa - u mnie te, pierwsza ciąża ;) beta jest ok jak m ten tydzień, więc się nie martw ;) który to dzień cyklu? Nie wiem, czy już dostaniesz L4, bo może jeszcze nic nie być widać, ale to wszystko zależy od lekarza :) ja przy poniedziałkowej becie 450 wczoraj nic nie widziałam, podobno powyżej 1000 coś widać ;) a moja gin mówiła, ze L4 może mi dopiero dac najwcześniej jak zobaczy pecherzyk :) a to gdzie pracujesz? ;)
Dzisiaj jest 29 dc. A pracuje w firmie jtora produkuje meble ze stali nierdzewnej. Praca 3zmianowa a narzedzia waza 27 kg i podejrzewam ze to tez moze sie przyczyniac do tego mojego bolu brzucha

Dzięki dziewczyny :(
Kurcze coraz częściej chodzę na siusiu :p
Chciałabym żeby już byl weekend :(

Justjestem - u mnie gin powiedziała, ze muszę uważać bardzo, bo miałam przed ciążą problemy z torbielami jajników i wiadomo, lepiej dmuchać na zimne w takich przypadkach... dlatego tak wcześnie chce mi dac L4...

Priinceseczka - doskonale Cię rozumiem... ja pracuje na stacji benzynowej i stoję przez 12 godzin i często przez cały ten czas nie mam sobie jak zrobić przerwy, wychodzę jedynie na siusiu... i po paru godzinach stania też mnie strasznie brzuch boli. Dlatego wybieram sie na L4 jak najszybciej, bo boję się, ze mogę mieć problemy przez pracę... a wiadomo, jak stacja, to jeszcze jakieś dostawy i inne takie, no i stres, bo to jednak praca z ludźmi a niektórzy klienci naprawdę potrafią mocno podnieść ciśnienie...

Princeseczka witaj :) ja po pierwszej ciąży też już nic nie czytam bo poprzednio non stop się nakrecalam do tego stopnia ze mąż mi zagroził odcięciem neta.

Nevka przykro mi :( myślałaś może o szpitalu w Gliwicach? Szpital w DG niestety nie cieszy się dobrą opinią :( ale jak mama pilnie potrzebuję hospitalizacji to może spróbuj później przenieść mamę.

Ja niestety też nie wyglądam na swój wiek (31 lat) i w mojej pracy niestety jest to minus bo zawsze się na początku naslucham że co to za firma która asystenta przysyla :) dlatego zawsze moje uprawnienia muszę mieć przy sobie.

Larkaa mam nadzieję że nagadałas coś tym moherom bo ja bym nie wytrzymała.

Pati jestem rzeczoznawcą majątkowym i niestety ten zawód wielu osobom kojarzy się z leśnymi dziadkami. Wkurzające jest jak ciągle słyszę "co taka młoda może o tym wiedzieć".

reklama
Dziewczyny macie jakieś problemy ze zdrowiem? Mialyscie problem z ciaza?
Ja mam wad
Dzięki dziewczyny :(
Kurcze coraz częściej chodzę na siusiu :p
Chciałabym żeby już byl weekend :(
Ja tez bardzo czesto chodze siku. Ale i na wadze zlatuje podejrzewam ze to jakas woda schodzi z organizmu. Fakt faktem bardzo duzo wody tez pije

Do góry