marzycielka81
Fanka BB :)
Pati bardzo mi przykro. Trzeba walczyc i wierzyc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj jest 29 dc. A pracuje w firmie jtora produkuje meble ze stali nierdzewnej. Praca 3zmianowa a narzedzia waza 27 kg i podejrzewam ze to tez moze sie przyczyniac do tego mojego bolu brzuchaPrincessa - u mnie te, pierwsza ciąża beta jest ok jak m ten tydzień, więc się nie martw który to dzień cyklu? Nie wiem, czy już dostaniesz L4, bo może jeszcze nic nie być widać, ale to wszystko zależy od lekarza ja przy poniedziałkowej becie 450 wczoraj nic nie widziałam, podobno powyżej 1000 coś widać a moja gin mówiła, ze L4 może mi dopiero dac najwcześniej jak zobaczy pecherzyk a to gdzie pracujesz?
Ja mam wadDziewczyny macie jakieś problemy ze zdrowiem? Mialyscie problem z ciaza?
Ja tez bardzo czesto chodze siku. Ale i na wadze zlatuje podejrzewam ze to jakas woda schodzi z organizmu. Fakt faktem bardzo duzo wody tez pijeDzięki dziewczyny
Kurcze coraz częściej chodzę na siusiu
Chciałabym żeby już byl weekend