reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Aria - kochany słodziak ;)
Dziewczyny, mam do was takie pytanie... bo i zielona jestem, pierwsza ciaza i w ogóle... czasem mnie pobolewaja lędźwie... i to nie po wysiłku tylko ot tak sobie... i zastanawiam się czy to normalne? To nie jest duży ból, tylko właśnie takie pobolewanie ;)

reklama
Witaj Princeseczka, gratuluję :)

Nevka, bardzo Ci współczuję. Przechodziłam to z moją mamą. Życzę Wam dużo sił do walki i nadziei.

Pati, bardzo młodziutko wyglądasz :tak:

A za mną chodzą od kilku dni frytki, konkretnie takie z McDonald's. I zaraz chyba sobie na nie pozwolę :D Niewiele ostatnio mogę się nacieszyć jedzeniem, to sobie pozwolę, a co :)

Ja miałam okazję na Mc ale mnie zemdlilo i sobie darowałam hehe

Pati myszka macica się rozciąga mnie też tak boli .

Nevka dużo siły dla ciebie i mamy

Aria - no właśnie też tak myślałam ale wolałam się upewnić... bo tak właściwie to cała miednica mnie pobolewa, nie cały czas ale tak od czasu do czasu mnie ciągnie w różnych miejscach ;) ale dobrze, ze to normalne ;) ale chyba powoli zaczyna mnie odrzucać od mięsa... rybę mogę jeść normalnie ale jak mam zjeść mięso... tragedia... kurczak się piecze w piekarniku a mi tak jakoś niedobrze od tego zapachu... chyba mój chłop będzie musiał zjeść całego :D :D

Nevka bardzo mi przykro,trzymaj się i trzymam kciuki za Twoją mamę &&&&

Cherry piękna psinka,tak jej dobrze z oczu patrzy :)

Moja suczka bardzo pobudzona ostatnio, ciągle szczeka ,ale ona to w ogóle lekko nadpobudliwa,mamy ją prawie od 5 lat (córcia miała 11 msc) przyjaciółkami są najlepszymi,martwię się,że zazdrość o nowego członka rodziny będzie..

Ann Ty mieszkasz za granicą czy się wyprowadzasz?

Aria gratuluję,ja na tych zdj USG nigdy nic nie widzę poprawnie ;) synek przystojniak :)

Pati myszka ile lat masz bo faktycznie młodo wyglądasz :)

Witaj Princeseczka i gratuluję :)

Lucky też przechodziłam ten etap frytkowy ;)

Aria cudownego masz synka!:-) ciekawe jaka plec bedzie tym razem :-D

Ja McDonalda pepsi i biale pieczywo odstawilam bede starala sie ograniczyc tez spozywanie czerwonego miesiwa a herbate staram sie zastepowac woda niegazowana
Teraz jem jogurt naturalny z buleczka pelnoziarnista wedlina i pomidorem :-D

patimyszka faktycznie na 16 wyglądasz, ale to nawet nie chodzi o zmarszczki tylko o to, że masz taki niewinny wygląd :D
aria fajny chłopak i ma super kolor włosów - w dzisiejszych czasach coraz rzadziej spotykany :)
pati normalne - niestety ;/

Ja nadal walczę z krzyżem, który boli niemiłosiernie, mam powtórkę z pierwszej ciąży, jak mi od początku macica uciskała na nerw kulszowy. Jak sobie pomyślę, że za kilka miesięcy znowu mnie złamie w pół to....bleh szkoda gadać :) dobrze, że dzieci wszystko wynagradzają! W

reklama
Ja się ograniczać będę po ciąży :-) 5o jedyny czas kiedy można :-) i trzeba korzystać hihihi

Dziewczyny dziękuję w imieniu synka.
My oboje blondyni choć ja z wyboru brunetka ;-)
Czysty tatuś. .. wiec teraz poproszę czysta mamusie ;-)

Do góry