reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Aria - kochany słodziak ;)
Dziewczyny, mam do was takie pytanie... bo i zielona jestem, pierwsza ciaza i w ogóle... czasem mnie pobolewaja lędźwie... i to nie po wysiłku tylko ot tak sobie... i zastanawiam się czy to normalne? To nie jest duży ból, tylko właśnie takie pobolewanie ;)

reklama
Witaj Princeseczka, gratuluję :)

Nevka, bardzo Ci współczuję. Przechodziłam to z moją mamą. Życzę Wam dużo sił do walki i nadziei.

Pati, bardzo młodziutko wyglądasz :tak:

A za mną chodzą od kilku dni frytki, konkretnie takie z McDonald's. I zaraz chyba sobie na nie pozwolę :D Niewiele ostatnio mogę się nacieszyć jedzeniem, to sobie pozwolę, a co :)

Ja miałam okazję na Mc ale mnie zemdlilo i sobie darowałam hehe

Pati myszka macica się rozciąga mnie też tak boli .

Nevka dużo siły dla ciebie i mamy

Aria - no właśnie też tak myślałam ale wolałam się upewnić... bo tak właściwie to cała miednica mnie pobolewa, nie cały czas ale tak od czasu do czasu mnie ciągnie w różnych miejscach ;) ale dobrze, ze to normalne ;) ale chyba powoli zaczyna mnie odrzucać od mięsa... rybę mogę jeść normalnie ale jak mam zjeść mięso... tragedia... kurczak się piecze w piekarniku a mi tak jakoś niedobrze od tego zapachu... chyba mój chłop będzie musiał zjeść całego :D :D

Nevka bardzo mi przykro,trzymaj się i trzymam kciuki za Twoją mamę &&&&

Cherry piękna psinka,tak jej dobrze z oczu patrzy :)

Moja suczka bardzo pobudzona ostatnio, ciągle szczeka ,ale ona to w ogóle lekko nadpobudliwa,mamy ją prawie od 5 lat (córcia miała 11 msc) przyjaciółkami są najlepszymi,martwię się,że zazdrość o nowego członka rodziny będzie..

Ann Ty mieszkasz za granicą czy się wyprowadzasz?

Aria gratuluję,ja na tych zdj USG nigdy nic nie widzę poprawnie ;) synek przystojniak :)

Pati myszka ile lat masz bo faktycznie młodo wyglądasz :)

Witaj Princeseczka i gratuluję :)

Lucky też przechodziłam ten etap frytkowy ;)

Aria cudownego masz synka!:-) ciekawe jaka plec bedzie tym razem :-D

Ja McDonalda pepsi i biale pieczywo odstawilam bede starala sie ograniczyc tez spozywanie czerwonego miesiwa a herbate staram sie zastepowac woda niegazowana
Teraz jem jogurt naturalny z buleczka pelnoziarnista wedlina i pomidorem :-D

patimyszka faktycznie na 16 wyglądasz, ale to nawet nie chodzi o zmarszczki tylko o to, że masz taki niewinny wygląd :D
aria fajny chłopak i ma super kolor włosów - w dzisiejszych czasach coraz rzadziej spotykany :)
pati normalne - niestety ;/

Ja nadal walczę z krzyżem, który boli niemiłosiernie, mam powtórkę z pierwszej ciąży, jak mi od początku macica uciskała na nerw kulszowy. Jak sobie pomyślę, że za kilka miesięcy znowu mnie złamie w pół to....bleh szkoda gadać :) dobrze, że dzieci wszystko wynagradzają! W

reklama
Ja się ograniczać będę po ciąży :-) 5o jedyny czas kiedy można :-) i trzeba korzystać hihihi

Dziewczyny dziękuję w imieniu synka.
My oboje blondyni choć ja z wyboru brunetka ;-)
Czysty tatuś. .. wiec teraz poproszę czysta mamusie ;-)

Do góry