reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
U mnie tez pierwsza ciaza:-)
Wczoraj naczytalam sie glupot na internecie przez co dostalam opierdziel od meza bo zaczelam mu swirowac ze beta mala etc.ale dzisiaj juz nie czytam jutro wizyta u gina i on powie czy wszystko jest ok:-)

Princessa - u mnie te, pierwsza ciąża ;) beta jest ok jak m ten tydzień, więc się nie martw ;) który to dzień cyklu? Nie wiem, czy już dostaniesz L4, bo może jeszcze nic nie być widać, ale to wszystko zależy od lekarza :) ja przy poniedziałkowej becie 450 wczoraj nic nie widziałam, podobno powyżej 1000 coś widać ;) a moja gin mówiła, ze L4 może mi dopiero dac najwcześniej jak zobaczy pecherzyk :) a to gdzie pracujesz? ;)

Ahh :( wszystko się sypie :( przed chwila dostałam telefon od mamy - ma złośliwego raka piersi... :( W poniedziałek do Dąbrowy Górniczej musze jechać z mama czy Ją przyjmią na onkologie :(

Pati babcie potrafią dowalić [emoji4] ja jak byłam w pierwszej ciąży to miałam 23/24 lata, do tego wyglądałam na dużo młodsza. Raz w kolejce na badania krwi po krzywej cukrowej grzecznie z dość sporym brzuszkiem juz stanęłam pod ściana a babcie siedzące na krzesłach powiedziały (mimo ze nawet na nie nie spojrzałam) ze "najpierw sie siada dupa tam gdzie nie trzeba a pózniej oczekują ze sie im ustąpi" [emoji6] i tak sie zastanawiam zapomniał wół jak cielęciem był.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nevka - przykro mi :( Ale trzeba walczyć i będzie dobrze ;) trzymam kciuki &&&&
Larkaa - u mnie to naprawdę jest czasem az śmieszne, bo od dawna wyglądam na 16 lat i wszędzie muszę dowód ze sobą nosić ;) mój chłop jest wielki i wygląda na swoje 30 lat, więc wszędzie się go pytają, czy jestem jego córka :D hahaha ;) więc już widzę te miny ludzi jak będę z takim brzuchem chodzić ;) bo jak się pomaluje, to wyglądam tak na 17-18 lat... Ale jak się nie pomaluje to te 16 to jest max co mi dają :)

reklama
Do góry