reklama
Priinceseczka
Fanka BB :)
U mnie tez pierwsza ciaza:-)
Wczoraj naczytalam sie glupot na internecie przez co dostalam opierdziel od meza bo zaczelam mu swirowac ze beta mala etc.ale dzisiaj juz nie czytam jutro wizyta u gina i on powie czy wszystko jest ok:-)
Wczoraj naczytalam sie glupot na internecie przez co dostalam opierdziel od meza bo zaczelam mu swirowac ze beta mala etc.ale dzisiaj juz nie czytam jutro wizyta u gina i on powie czy wszystko jest ok:-)
PatiMyszka1991
Princessa - u mnie te, pierwsza ciąża beta jest ok jak m ten tydzień, więc się nie martw który to dzień cyklu? Nie wiem, czy już dostaniesz L4, bo może jeszcze nic nie być widać, ale to wszystko zależy od lekarza ja przy poniedziałkowej becie 450 wczoraj nic nie widziałam, podobno powyżej 1000 coś widać a moja gin mówiła, ze L4 może mi dopiero dac najwcześniej jak zobaczy pecherzyk a to gdzie pracujesz?
G
gość_forum
Gość
Nevka bardzo mi przykro i wielkie kciukasy dla mamy &&&&&&
larkaa
Pati babcie potrafią dowalić [emoji4] ja jak byłam w pierwszej ciąży to miałam 23/24 lata, do tego wyglądałam na dużo młodsza. Raz w kolejce na badania krwi po krzywej cukrowej grzecznie z dość sporym brzuszkiem juz stanęłam pod ściana a babcie siedzące na krzesłach powiedziały (mimo ze nawet na nie nie spojrzałam) ze "najpierw sie siada dupa tam gdzie nie trzeba a pózniej oczekują ze sie im ustąpi" [emoji6] i tak sie zastanawiam zapomniał wół jak cielęciem był.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
PatiMyszka1991
Nevka - przykro mi Ale trzeba walczyć i będzie dobrze trzymam kciuki &&&&
Larkaa - u mnie to naprawdę jest czasem az śmieszne, bo od dawna wyglądam na 16 lat i wszędzie muszę dowód ze sobą nosić mój chłop jest wielki i wygląda na swoje 30 lat, więc wszędzie się go pytają, czy jestem jego córka hahaha więc już widzę te miny ludzi jak będę z takim brzuchem chodzić bo jak się pomaluje, to wyglądam tak na 17-18 lat... Ale jak się nie pomaluje to te 16 to jest max co mi dają
Larkaa - u mnie to naprawdę jest czasem az śmieszne, bo od dawna wyglądam na 16 lat i wszędzie muszę dowód ze sobą nosić mój chłop jest wielki i wygląda na swoje 30 lat, więc wszędzie się go pytają, czy jestem jego córka hahaha więc już widzę te miny ludzi jak będę z takim brzuchem chodzić bo jak się pomaluje, to wyglądam tak na 17-18 lat... Ale jak się nie pomaluje to te 16 to jest max co mi dają
reklama