reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Nevka, tak jak Beti mówi - masz umowę do pazdziernika, nie mają prawa Cię zwolnić :)

Tekila, ja tez biorę tylko kwas i luteinę,moja gin powiedziała, że na początku ciąży lepiej nie brać witamin, bo mdłości się nasilają

Nevka moj mez tez tak mowi ale ja sie zle ze soba czuje

Esthle , aria bedziemy razem walczyc:-)

Nevka zwolnic cie moge tylko.jak.umowa wygasnie

Nevka - nie mogą Cię zwolnić do końca umowy a jak Ci się kończy przed porodem to Ci muszą przedłużyć do dnia porodu ;)

Ruda - dobrze wiesz, ze tak zrobię :) specjalnie tym moim mlodym wygladem bede denerwowac starsze babcie, ktore uwielbiaja w autobusach obrabiac tylki :D zresztą wszyscy się będą gapić jak już będzie ciążę widać, bo jak się wygląda na 16 lat to będzie niemała sensacja :D

Witam ja tez dzis nie moglam spac a wczoraj bylam tak padnięta ze od 20:30 lezalam w łóżko

Nevka nic Ci nie mogą zrobić ale jakas masakra jak mozna tak wydzwaniac i denerwować kobietę w ciąży ;/ moja dyrektora pogratulowała az miała łzy w oczach wiec nie wyobrażam sobie innego traktowania ;/

a ciuchy dla mnie hm nr 1 :)

Tyle piszecie, ze nie nadrobie. Kreci mnie dzis biegunkowo. Wlasnie gotuje sobie ryz. Czuje sie zmeczona. Maz w delagacji i wraca dopiero w piatek. Wolalabym, zeby tu byl. Wzielam smecte i mam nadzieje, ze mi przejdzie.

Hej laski. Ale wy macie tempo. Pisalyscie o psach, moja suczka szczekala cala ciaze i po porodzie Mloda nawet nie zwracala uwagi na szczekanie. Niestety musielismy ja oddac bo okazalo sie ze dzieciaki uczulone a siersci bylo wszedzie pelno mimo ze mylam dom po 2-3 razy na dobę. Ale tesknie za nia strasznie.
Zrobilam bete powtornie mam 150% przyrostu ;) wiec powoli zaczyna do mnie docierac. Jak zobaczylam wynik to sie poplakalam. ;)

reklama
Witam mozna dolaczyc? Co prawda nie wiem czy to pazdziernik bo dopiero wczoraj zrobilam test z powodu spozniajacej sie miesiaczki i bolu podbrzusza. Test wyszedl pozytywny, pozniej pojechalam zrobic bete -jej wynik 598 i do lekarza ide jutro bo potrzebne mi zwolnienie do pracy.
Pozdrawiam:-)

Do góry