reklama
PatiMyszka1991
Fanka BB :)
Nevka - nie mogą Cię zwolnić do końca umowy a jak Ci się kończy przed porodem to Ci muszą przedłużyć do dnia porodu
Ruda - dobrze wiesz, ze tak zrobię specjalnie tym moim mlodym wygladem bede denerwowac starsze babcie, ktore uwielbiaja w autobusach obrabiac tylki zresztą wszyscy się będą gapić jak już będzie ciążę widać, bo jak się wygląda na 16 lat to będzie niemała sensacja
Ruda - dobrze wiesz, ze tak zrobię specjalnie tym moim mlodym wygladem bede denerwowac starsze babcie, ktore uwielbiaja w autobusach obrabiac tylki zresztą wszyscy się będą gapić jak już będzie ciążę widać, bo jak się wygląda na 16 lat to będzie niemała sensacja
madziorek30
Witam ja tez dzis nie moglam spac a wczoraj bylam tak padnięta ze od 20:30 lezalam w łóżko
Nevka nic Ci nie mogą zrobić ale jakas masakra jak mozna tak wydzwaniac i denerwować kobietę w ciąży ;/ moja dyrektora pogratulowała az miała łzy w oczach wiec nie wyobrażam sobie innego traktowania ;/
a ciuchy dla mnie hm nr 1
Nevka nic Ci nie mogą zrobić ale jakas masakra jak mozna tak wydzwaniac i denerwować kobietę w ciąży ;/ moja dyrektora pogratulowała az miała łzy w oczach wiec nie wyobrażam sobie innego traktowania ;/
a ciuchy dla mnie hm nr 1
marzycielka81
Tyle piszecie, ze nie nadrobie. Kreci mnie dzis biegunkowo. Wlasnie gotuje sobie ryz. Czuje sie zmeczona. Maz w delagacji i wraca dopiero w piatek. Wolalabym, zeby tu byl. Wzielam smecte i mam nadzieje, ze mi przejdzie.
anieok
Hej laski. Ale wy macie tempo. Pisalyscie o psach, moja suczka szczekala cala ciaze i po porodzie Mloda nawet nie zwracala uwagi na szczekanie. Niestety musielismy ja oddac bo okazalo sie ze dzieciaki uczulone a siersci bylo wszedzie pelno mimo ze mylam dom po 2-3 razy na dobę. Ale tesknie za nia strasznie.
Zrobilam bete powtornie mam 150% przyrostu wiec powoli zaczyna do mnie docierac. Jak zobaczylam wynik to sie poplakalam.
Zrobilam bete powtornie mam 150% przyrostu wiec powoli zaczyna do mnie docierac. Jak zobaczylam wynik to sie poplakalam.
reklama
Priinceseczka
Witam mozna dolaczyc? Co prawda nie wiem czy to pazdziernik bo dopiero wczoraj zrobilam test z powodu spozniajacej sie miesiaczki i bolu podbrzusza. Test wyszedl pozytywny, pozniej pojechalam zrobic bete -jej wynik 598 i do lekarza ide jutro bo potrzebne mi zwolnienie do pracy.
Pozdrawiam:-)
Pozdrawiam:-)