reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Nevka, tak jak Beti mówi - masz umowę do pazdziernika, nie mają prawa Cię zwolnić :)

Tekila, ja tez biorę tylko kwas i luteinę,moja gin powiedziała, że na początku ciąży lepiej nie brać witamin, bo mdłości się nasilają

Nevka moj mez tez tak mowi ale ja sie zle ze soba czuje

Esthle , aria bedziemy razem walczyc:-)

Nevka zwolnic cie moge tylko.jak.umowa wygasnie

Nevka - nie mogą Cię zwolnić do końca umowy a jak Ci się kończy przed porodem to Ci muszą przedłużyć do dnia porodu ;)

Ruda - dobrze wiesz, ze tak zrobię :) specjalnie tym moim mlodym wygladem bede denerwowac starsze babcie, ktore uwielbiaja w autobusach obrabiac tylki :D zresztą wszyscy się będą gapić jak już będzie ciążę widać, bo jak się wygląda na 16 lat to będzie niemała sensacja :D

Witam ja tez dzis nie moglam spac a wczoraj bylam tak padnięta ze od 20:30 lezalam w łóżko

Nevka nic Ci nie mogą zrobić ale jakas masakra jak mozna tak wydzwaniac i denerwować kobietę w ciąży ;/ moja dyrektora pogratulowała az miała łzy w oczach wiec nie wyobrażam sobie innego traktowania ;/

a ciuchy dla mnie hm nr 1 :)

Tyle piszecie, ze nie nadrobie. Kreci mnie dzis biegunkowo. Wlasnie gotuje sobie ryz. Czuje sie zmeczona. Maz w delagacji i wraca dopiero w piatek. Wolalabym, zeby tu byl. Wzielam smecte i mam nadzieje, ze mi przejdzie.

Hej laski. Ale wy macie tempo. Pisalyscie o psach, moja suczka szczekala cala ciaze i po porodzie Mloda nawet nie zwracala uwagi na szczekanie. Niestety musielismy ja oddac bo okazalo sie ze dzieciaki uczulone a siersci bylo wszedzie pelno mimo ze mylam dom po 2-3 razy na dobę. Ale tesknie za nia strasznie.
Zrobilam bete powtornie mam 150% przyrostu ;) wiec powoli zaczyna do mnie docierac. Jak zobaczylam wynik to sie poplakalam. ;)

reklama
Witam mozna dolaczyc? Co prawda nie wiem czy to pazdziernik bo dopiero wczoraj zrobilam test z powodu spozniajacej sie miesiaczki i bolu podbrzusza. Test wyszedl pozytywny, pozniej pojechalam zrobic bete -jej wynik 598 i do lekarza ide jutro bo potrzebne mi zwolnienie do pracy.
Pozdrawiam:-)

Do góry