reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Z brzuszkiem to różnie. .. w 1 ciąży w 7 Mc byłam 4 kg na plusie brzusiem dopiero tak 6 Mc delikatnie wystawa. Ale teraz czuję że szybciej mi wyskoczy...
Za to w 1 ciąży cycki rosły ale tak na luzie a t3raz początek i takie ładne okrągłe są i większe ;-) h3h3h także I każdego inaczej a nawet przy każdej ciąży inaczej.

reklama
@meg88 to zależy :) w pierwszej ciąży u mnie było coś widać na przełomie 4/5 miesiąca ale każda ciąża inna :) nie ma co snuć domysłów, w razie czego kupisz jakąś szałową ciążową kieckę np w Asos. niektóre wzory są tam tak bajeczne że ja wprost nie mogę się doczekać.

właśnie a propos ciuchów. wiem że jeszcze wcześniej ale gdzie się zaopatrujecie w ciążowe? szukam powoli spodni ale nie chcę tych z pasem (aż tak źle nie jest jeszcze), wolałabym takie z regulowanym paskiem. macie jakiś pomysł? widziałam jeden taki model w h&m ale czarny więc nie dla mnie. wyglądam w czarnym jakbym z pogrzebu uciekła...
no i wolałabym cholerstwo przymierzyć przed kupnem więc na razie odrzucam on-line.

U mnie tez brzuszek wyskoczył koło 5 miesiąca, ale i tak był nie za duży . Zobaczymy jak teraz bedzie [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Meg ja w 4 miesiacu ciazy szlam na komunie I kupowalam luzna sukienke. Niby brzuszek byl tylko troche odstajacy ale tak mi bylo wygodniej I cycki sie miescily :-) :-) teraz juz prawie mam tako brzuch bo zaczynam z wieksza waga.

Ja już się nie umiem doczekać jak brzuszek się zacznie pojawiać :) Ale to pierwsza ciaza, więc pewnie poczekam gdzieś do połowy zanim zacznie być coś widać :)

Pati slonko a moze sie okazac ze szybko dostaniesz brzuszek

Nevka :-) ja sobie powtarzam ze z kg bede walczyc po ciazy :-)

Nevka jak nie masz zagrożone ciąży to idź i baw się. Ja miałam własne wesele w 6 mc ciąży i bawiłam się do 3 wiadomo z odpoczynkiem ale bawiłam się tańcząc ;-) i nie koniecznie wolno bo byłam przecież panna młoda a każdemu się nie wytłumaczy ;-) dasz radę, nie jesteś przecież chora.

Beti nie czytaj tyle zajmij się czymś innym :-)

Ruda aha a to takie rzeczy co na allegro tez są chińskie, z Chin idą i przesyłka 20 - 25 zl

Meg ja w pierwszej ciąży miałam już brzuch widoczny w 19 tc ale nie pamiętam dokładnie czy już wcześniej.

reklama
Do góry