reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Z brzuszkiem to różnie. .. w 1 ciąży w 7 Mc byłam 4 kg na plusie brzusiem dopiero tak 6 Mc delikatnie wystawa. Ale teraz czuję że szybciej mi wyskoczy...
Za to w 1 ciąży cycki rosły ale tak na luzie a t3raz początek i takie ładne okrągłe są i większe ;-) h3h3h także I każdego inaczej a nawet przy każdej ciąży inaczej.

reklama
@meg88 to zależy :) w pierwszej ciąży u mnie było coś widać na przełomie 4/5 miesiąca ale każda ciąża inna :) nie ma co snuć domysłów, w razie czego kupisz jakąś szałową ciążową kieckę np w Asos. niektóre wzory są tam tak bajeczne że ja wprost nie mogę się doczekać.

właśnie a propos ciuchów. wiem że jeszcze wcześniej ale gdzie się zaopatrujecie w ciążowe? szukam powoli spodni ale nie chcę tych z pasem (aż tak źle nie jest jeszcze), wolałabym takie z regulowanym paskiem. macie jakiś pomysł? widziałam jeden taki model w h&m ale czarny więc nie dla mnie. wyglądam w czarnym jakbym z pogrzebu uciekła...
no i wolałabym cholerstwo przymierzyć przed kupnem więc na razie odrzucam on-line.

U mnie tez brzuszek wyskoczył koło 5 miesiąca, ale i tak był nie za duży . Zobaczymy jak teraz bedzie [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Meg ja w 4 miesiacu ciazy szlam na komunie I kupowalam luzna sukienke. Niby brzuszek byl tylko troche odstajacy ale tak mi bylo wygodniej I cycki sie miescily :-) :-) teraz juz prawie mam tako brzuch bo zaczynam z wieksza waga.

Ja już się nie umiem doczekać jak brzuszek się zacznie pojawiać :) Ale to pierwsza ciaza, więc pewnie poczekam gdzieś do połowy zanim zacznie być coś widać :)

Pati slonko a moze sie okazac ze szybko dostaniesz brzuszek

Nevka :-) ja sobie powtarzam ze z kg bede walczyc po ciazy :-)

Nevka jak nie masz zagrożone ciąży to idź i baw się. Ja miałam własne wesele w 6 mc ciąży i bawiłam się do 3 wiadomo z odpoczynkiem ale bawiłam się tańcząc ;-) i nie koniecznie wolno bo byłam przecież panna młoda a każdemu się nie wytłumaczy ;-) dasz radę, nie jesteś przecież chora.

Beti nie czytaj tyle zajmij się czymś innym :-)

Ruda aha a to takie rzeczy co na allegro tez są chińskie, z Chin idą i przesyłka 20 - 25 zl

Meg ja w pierwszej ciąży miałam już brzuch widoczny w 19 tc ale nie pamiętam dokładnie czy już wcześniej.

reklama
Do góry