reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Beti kochana, będzie dobrze... jutro po powtórka bety będziesz wiedziała więcej ;) stres nie działa dobrze w ciąży, więc dużo spokoju na razie i zobaczymy co lekarz powie po jutrzejszym wyniku ;)
U mnie dzisiaj małe sprzątanie mieszkanka, ale też muszę odpocząć przed jutrzejsza praca... czasem aż się boję iść na dzienne zmiany, gdzie nie ma jak odpocząć... dobrze chociaż ze sa tylko dwie w tygodniu... ;)

reklama
Lenaka Ja mam 3 wesela w tym roku i dwie komunie :D ostatnie wesele jest we wrześniu... nie no mam zamiar tańcować :D ale nie aż tak szybko hihi :)

Ann z tego co wiem to tak, bo to I tak z chin.idzie

Nevka ja mam 9 I tez nic a nic :-) tylko sie cieszyc :-)

"

Tance jak najbardziej w porządku , na moim weselu moja świadkowa w 4 miesiącu wywijała lepiej niż nie jedna nie ciężarna [emoji4] ja w tym roku nawet narty w ciąży zaliczyłam, maz stwierdził ze kreska jest za słaba na teście i mam przestać sie nakręcać jak zwykle [emoji3]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kurcze dziewczyny tak mnie wkurza ten pies.... ze najlepiej bym go wywalila z domu.... no kto przechodzi lub przyjeżdża to tak szczeka ze oglupieć można.... a jak listonorka przychodzi to tak agresywnie szczeka... ze masakra :/ a co dopiero jak dziecko będzie.... ja będę usypiac je włożę do łóżeczka a ten zacznie szczekać jak opętany..... wrrrrr!!!!

Nevka my tez mieliśmy psa jak moja młoda była mała, tez szczekał - zreszta dziwne by było gdyby nie szczekał. Owszem budził czasem młoda, ale można z tym żyć [emoji4] dzieci z psami podobno lepiej sie chowają (nie potwierdzam do końca bo nas zdechł jak młoda miała 1,5 roku).

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Przyzwyczai się bo bo juz w brzuchu:-)
Ja mogłam m8ec muzykę włączona mogłam odkurzac młody spał jak gdyby nigdy nic. Na porodowce był remont jak się urodził i głośno było. . Dzieci płakały a mój spokojny:') także ja normalnie jakoś z hałasem ... w tej ciąży tez muzykę będę słuchać jak w 1 ciąży i liczę że podobnie jak młody będzie ok.

Moja siostra np wszystko cichutko i w ciąży i po porodzie a później odkurzac w domu nie mogla:-)

A że dzidzi słuchają co tam się wkoło mamy dzieje to się przyzwyczai do psa...
Chociaż mogę się mylić ;-)
My mieszkaliśmy wtedy u teściów a oni maja dobrana i tez głośno szczekał ale też bronił małego :#)
Dla mnie dom bez psa to nie dom:-)

Ale mój jest agresywny.. boje się za jak wrócimy z maleństwem i jak zostawię Go na chwile w pokoju to ze zaatakuje :/ . On się bardzo zmienił dziewczyny... wcześniej jak teść żył to był spokojny... a teraz powiesz coś głośno na niego to pokazuje zęby i warczy :/

reklama
Cześć!
Betiii.....mój lekarz powiedział mi żeby nie sugerować się dokaldnie beta że beta nie musi rosnąć dokładnie te 66% powiedział że kobiety się nie potrzebnie nakręca że najważniejsze że rośnie a ile to już mniej ważne nie u każdej rośnie tak jak pokazują średnie!
Nevka- z moim maksiem w ciazy nie miałam kompletnie żadnych objawów pracowałam do 5 miesiąca dopiero pod koniec miałam zgagi i bolały mnie plecy ale to przez tylozgiecie macicy.

Co do psa ja mam bokserke która nie szczęka ale za to obskakuje wszystkich którzy wejdą do domu ma nadmiar miłości i wtedy kompletnie nie słucha na spacerach strasznie ciągnie więc muszę bardzo uważać! Ale powiem wam że to co mój syn robi z tym psem to przechodzi ludzkie pojęcie a ona nic! Jest tak cierpliwa że nie znam.drugiego takiego Psa

Do góry