reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

No to faktycznie. U nas jak się młody urodził to pies miał 4 Mc także razem się chowali :-) może do jakieś szkółki go zaprowadzcie?

reklama
Bokserki to właśnie takie psy dla dzieci.
Mój brat kupił synowi bo jest niepełnosprawny.... no normalnie ten pies tyle przeżył z Nim ze ohoho :) taka kochana psinka.. ale niestety serduszko nie wytrzymało i zdechła akurat jak syn brata miał poważna operacje... wszyscy tak sądzą ze może z tęsknoty za małym...

DSC_1532.JPG

Załączniki

• DSC_1532.JPG
    DSC_1532.JPG
    908,9 KB · Wyświetleń: 340
Ona ma 10 miesięcy więc narazie jeszcze się uczy. Ona porostu biedna bo.teraz mniej siły mam żeby z nią na spacery łazil więc ona czeka na lato bo wtedy jedzie na 2 miesiące do moich rodziców na wies i ta m ma.raj na ziemi ;)

Piekna psina :-)

Wszystko zalezy od tego jak sie od poczatku uczy dzieci. Jak bedzie sie chodzic na paluszkacz I szeptac to kazdy dzwiek I dziecko wybudzone. My od poczatku rozmawialismy normalnie, telewizor gral I maly nie mial problemu ani ze spaniem samemu ani z glosnymi dzwiekami

Dziewczyny a kiedy brzuch zaczyna rosnąć? Wiem że to kwestia indywidualna u każdej inaczej ale tak pi razy drzwi :tak: ja mam 4 wesela w tym roku w tym dwa w kwietniu i chciałabym się na nie zmieścić w stare sukienki jeszcze... :happy:

reklama
Cherry sliczna psinka! :) ja też bym chciała wychowywać dziecko z pieskiem, ale niestety na razu nie będę miała jak, wynajmowane mieszkanie, mieszkanie dodatku kawalerka nie daje na to za dużo miejsca, mimo ze wcale taka mała nie jest :)

Do góry