reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

No to faktycznie. U nas jak się młody urodził to pies miał 4 Mc także razem się chowali :-) może do jakieś szkółki go zaprowadzcie?

reklama
Bokserki to właśnie takie psy dla dzieci.
Mój brat kupił synowi bo jest niepełnosprawny.... no normalnie ten pies tyle przeżył z Nim ze ohoho :) taka kochana psinka.. ale niestety serduszko nie wytrzymało i zdechła akurat jak syn brata miał poważna operacje... wszyscy tak sądzą ze może z tęsknoty za małym...

DSC_1532.JPG

Załączniki

• DSC_1532.JPG
    DSC_1532.JPG
    908,9 KB · Wyświetleń: 336
Ona ma 10 miesięcy więc narazie jeszcze się uczy. Ona porostu biedna bo.teraz mniej siły mam żeby z nią na spacery łazil więc ona czeka na lato bo wtedy jedzie na 2 miesiące do moich rodziców na wies i ta m ma.raj na ziemi ;)

Piekna psina :-)

Wszystko zalezy od tego jak sie od poczatku uczy dzieci. Jak bedzie sie chodzic na paluszkacz I szeptac to kazdy dzwiek I dziecko wybudzone. My od poczatku rozmawialismy normalnie, telewizor gral I maly nie mial problemu ani ze spaniem samemu ani z glosnymi dzwiekami

Dziewczyny a kiedy brzuch zaczyna rosnąć? Wiem że to kwestia indywidualna u każdej inaczej ale tak pi razy drzwi :tak: ja mam 4 wesela w tym roku w tym dwa w kwietniu i chciałabym się na nie zmieścić w stare sukienki jeszcze... :happy:

reklama
Cherry sliczna psinka! :) ja też bym chciała wychowywać dziecko z pieskiem, ale niestety na razu nie będę miała jak, wynajmowane mieszkanie, mieszkanie dodatku kawalerka nie daje na to za dużo miejsca, mimo ze wcale taka mała nie jest :)

Do góry