reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Nevka 6 tydzień to juz sie kończy :O ale u mnie też zero objawów,NIC! :(
beta z poniedziałku 676 a z wczoraj 789 .

reklama
Beti - daj koniecznie znać jak z tą betą idzie. Trzymam kciuki :*
Tekila - nie zazdroszczę tylu godzin, ja bym się nie nadawała do takiej pracy. Podziwiam.
Nevka - ja całą poprzednią ciąże nie miałam objawów, dzień przed tym jak dowiedziałam się że jestem w ciąży to jeszcze konno jeździłam (ciągle myślałam że mi się @ spóźnia ze względu na wcześniejszą chorobę) - zero mdłości, zero wymiotów pod koniec ciąży przez kilka dni miałam zgagę :D i gdyby nie to że nie miałam @ to bym nie wiedziała że w ciąży jestem. Teraz czuję się identycznie - jedynie przez kilka dni odrzucało mnie od zapachów z lodówki i miałam wilczy głód.

Dziewczyny nie każda musi mieć mdłości, cieszcie się. Mnie tak męczą ze ledwo siedzę w pracy, a dzień zaczął się od tulenia kibelka mimo że nic nie jadłam. Do tego zaraz zasne

Beti kciuki zaciśnięte &&&& trzymaj się!

A tak w ogóle to cześć wszystkim :laugh2:

Z racji,że siedzę z młodą w domu jeszcze leżę :-) :) wczoraj chciałam dostać się do przychodni do lekarza ,ale ludzi tyle że nie miałyśmy szans :( na szczęście dziś już o niebo lepiej i jak to moja córcia określiła "jest świetnie" :happy2:

Pozdrawiam Was wszystkie :happy2:

Ale ten czas szybko leci :O . My mamy wesele 2.04 i mówię mojemu ze raczej się nie wyszalejemy... a on " przestań przecież Ci można tańczyć" .. tylko ze on lubi szybkie kawałki a Ja nie mam zamiaru ryzykować :(

Beti bądź dobrej myśli! Może nie czytaj za dużo tych internetów, żeby się nie stresować jeszcze bardziej. :)

Joani, ja od kilku dni jem w nocy. Jak się przebudzę ok. 4 czy 5, to nie zasnę, bo z głodu mdłości mnie już biorą. Boję się tylko trochę o zęby, ale strach przed mdłościami jest póki co większy ;)

Ale ten czas szybko leci :O . My mamy wesele 2.04 i mówię mojemu ze raczej się nie wyszalejemy... a on " przestań przecież Ci można tańczyć" .. tylko ze on lubi szybkie kawałki a Ja nie mam zamiaru ryzykować :(

Oj Nevka wszystko się okaże tego dnia jak będziesz się czuć. A będzie to na tyle jeszcze wcześnie że może delikatnie będziesz mogła pohulać ;)
Ja mam we wrześniu ostatnie na najbliższe 15 lat wesele w rodzinie i to mojej siostry. Miałam być swiadkową ale w ostatnim miesiącu ciąży to raczej nie spelnilabym zbyt dobrze obowiązków swiadkowej. Na zabawę szaloną też się nie nastawiam, przypuszczam że kościół, obiadek i do domu. Ale przecież się nie potnę z tego powodu. Wesele i tak się odbędzie czy na nim będę czy nie a szykuje się iście tradycyjne wielkie weselicho. No i mój mąż doskonale to rozumie. Nie muszę dodawać że do porodu nie ma takiej opcji żeby napił się drinka nie mówiąc o jakiejś większej imprezowej popijawie także na weselu jedynej szwagierki nawet ust nie umoczy :D taka będzie zabawa. Ale czy to ważne? Wesele minie, kac po dwóch dniach gości puści i każdy prędzej czy później zapomni o tym że był.

@tekila85 właśnie się zastanawiałam jaki masz przedział wiekowy do ogarnięcia ;) masz sporo godzin, oby szybko zleciało

@Beti39 powinnaś dostać bana na internet wiesz? nie czytaj, nie szukaj pamiętasz co napisał lekarz? tego się trzymaj :)

@Nevka brak objawów nie jest powodem do niepokoju :) wierz mi że oddałabym nerkę za bezobjawową ciążę :D
a dlaczego miałabyś nie tańczyć? nie szalej dziewczyno, nic Ci nie będzie od tańców na weselu. wszystko w ciąży można byle z umiarem. ruch jest wręcz wskazany, dobra kondycja się przydaje na późniejszym etapie ciąży.

reklama
Beti kochana trzymam kciukasy i już nie czytaj tych internetów. Wiem że potrzebujesz nadziei ale może odpuścić to przekopywanie internetu i spędzić ten dzień tak by był dniem udanym i szczęśliwym? W końcu nie wiadomo co będzie jutro a dziś może być jeszcze pięknie i tego można się trzymać. Modlę się kochana za Was.

Do góry