reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Oj tak..fajne widoczki, piękne plaże - jest co zwiedzać :) a ja mieszkam w takim niewielkim miasteczku, gdzie na zielonych łączkach pasą się owieczki i baranki :-D sama natura..i sielskie, anielskie niekiedy zapachy.. hehe:-) :)

reklama
W zeszłym roku byliśmy w Blackpool a w tym chcemy skoczyć na Walię zobaczyć kawałek. Gdzie jest ładna płaza i trochę atrakcji dla dzieci?

Taka-Ja zazdroszczę widoków. Byłam kilka razy na angielskiej wsi i rzeczywiście jest tak jak mówisz sielsko anielsko z zieloną trawą i owieczkami :blink: korzystaj :tak:

Mi natomiast mąż przywiózł fytki z MC, dwie porcje- jedną dodatkowo kazała wziac tesciowa bo co to jedną ciezarna się naje vhaha. Dobrze, że z nią nie mieszkasmy, bo rosła bym w oczach ;-)

Też uważa m, że jak kogoś coś nie interesuje, czytać nie musi ani komentować. Sama jestem prężnie działająca i pewnych rzeczy pojąć nie mogę, ale skoro w "tym" nie siedzialam, to i nie wiem do końca co bym zrobiła. Niestety czasem nam się tylko wydaje, że zrobilibysmy tak czy siak a rzeczywistośc może okazać się inna...

O takich widoków zazdroszcze ale pogody mniej ;-)

reklama
@sojnabig
strasznie mi przykro. tez przezylam ta tragedie. wiem że teraz żadne słowa nie są dla ciebie ukojeniem. gdybyś chciała sie wygadac lub miała jakieś pytanie napisz. przutulam cie

Do góry