reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja tez jak Marta poronilam i ja co tez mozesz ze mna pogadac. Wiem jak strasznie musisz sie teraz czuc. Ze swojej strony napisze, zebys pozwolila sobie na zalobe i placz. Swiatelko dla Twojego aniolka

Hej. Chyba nie dam rady nadrobic wszystkiego... Jestem premamentnie śpiąca non stop.
My nikomu nic nie mówiliśmy jeszcze poza moimi kolezankami bliskimi i bratem. Czekam co będzie dalej. Jakoś ciągle trudo mi uwierzyć... W usg ciąża wyszła mniejsza o 2 tyg prawie ale miałam tak tez w pierwszej ciąży no i na bank musialam mieć pozniej owu, wiec się tym jakoś nie przejmuje.

@sojnabig trzymaj się ciepło.

Sonjabig strasznie mi przykro,to takie nie sprawiedliwe że musimy tego doświadczać :( Tulę Cię mocno i [*] dla twojego Aniołka :(

Poziomki a ty wizyta w poniedziałek tak? Będzie dobrze ;-)

Taka ja fajna miejscowośc ;-)
Ja nigdy w Anglii nie byłam :-o

Joani frytki hehe jesteś najlepsza :-*

Sojnabig :-( tule mocno. Musisz być teraz z mężem bo oboje siebie potrzebujecie. On może nie okazywać, ale też cierpi. Dużo siły życzę :-*
Byłaś na IP?

Tak, byłam na ip, szkoda gadać co się tam działo... Niestety mąż jak się dowiedział to był pijany... Wczoraj była impreza u teściow, ja spalam i później wróciliśmy do domu... Efekt przekazania takiej informacji mojemu mężowi to rozperdolona mikrofala i dużo krwi...

reklama
Sojnabig ojej to że złości ja zepsuł? Szkoda że był po % ale to pewnie zbieg okoliczności. Szkoda tylko że akurat tak się zdazylo. Co powiedzieli w szpitalu?

Do góry