reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja tez jak Marta poronilam i ja co tez mozesz ze mna pogadac. Wiem jak strasznie musisz sie teraz czuc. Ze swojej strony napisze, zebys pozwolila sobie na zalobe i placz. Swiatelko dla Twojego aniolka

Hej. Chyba nie dam rady nadrobic wszystkiego... Jestem premamentnie śpiąca non stop.
My nikomu nic nie mówiliśmy jeszcze poza moimi kolezankami bliskimi i bratem. Czekam co będzie dalej. Jakoś ciągle trudo mi uwierzyć... W usg ciąża wyszła mniejsza o 2 tyg prawie ale miałam tak tez w pierwszej ciąży no i na bank musialam mieć pozniej owu, wiec się tym jakoś nie przejmuje.

@sojnabig trzymaj się ciepło.

Sonjabig strasznie mi przykro,to takie nie sprawiedliwe że musimy tego doświadczać :( Tulę Cię mocno i [*] dla twojego Aniołka :(

Poziomki a ty wizyta w poniedziałek tak? Będzie dobrze ;-)

Taka ja fajna miejscowośc ;-)
Ja nigdy w Anglii nie byłam :-o

Joani frytki hehe jesteś najlepsza :-*

Sojnabig :-( tule mocno. Musisz być teraz z mężem bo oboje siebie potrzebujecie. On może nie okazywać, ale też cierpi. Dużo siły życzę :-*
Byłaś na IP?

Tak, byłam na ip, szkoda gadać co się tam działo... Niestety mąż jak się dowiedział to był pijany... Wczoraj była impreza u teściow, ja spalam i później wróciliśmy do domu... Efekt przekazania takiej informacji mojemu mężowi to rozperdolona mikrofala i dużo krwi...

reklama
Sojnabig ojej to że złości ja zepsuł? Szkoda że był po % ale to pewnie zbieg okoliczności. Szkoda tylko że akurat tak się zdazylo. Co powiedzieli w szpitalu?

Do góry