reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Lenkaka dobrze ze juz jesteś :-* mądra dziewczyna z ciebie i razem sobie damy radę też że strachem, głowa do góry :-)
Beti ty też :-) :-*
A co do forum. Problem polega nie ba tym że mamy różne opinie i rady. Problem polega na tym że Nitka szuka na tym forum czego innego niż reszta dziewczyn.

No wiesz zaczęła się jakaś kłótnia i ja miałabym w niej nie uczestniczyć? Nie może tak być ;) a serio to może będzie mi troszkę łatwiej jak będę wśród innych paranoiczek i histeryczek ;) jak to mówią w kupie siła :D

reklama
Lenaka ja też nie mam apetytu. Muszę wmuszac. Najgorzej jest ze śniadaniem. Bez kawy lepiej nie zaczynać. Jednak przez wiekszosc dnia mam mdłości i jak nie zjem jest jeszcze gorzej.

W kupie siła. No nie mów że ty taka awanturnica :p

Dziewczyny ja w pierwszej ciąży też czułam się super, jedynie co mi dolegało to zgaga pod koniec i kilka dni rwy kulszowej też jakoś na końcówce.

Trzeba być dobrej myśli.

Ja mam wizytę 7 marca, mam nadzieję, że będzie serce jak dzwon :)

Lenaka ja też nie mam apetytu. Muszę wmuszac. Najgorzej jest ze śniadaniem. Bez kawy lepiej nie zaczynać. Jednak przez wiekszosc dnia mam mdłości i jak nie zjem jest jeszcze gorzej.

W kupie siła. No nie mów że ty taka awanturnica :p
Ruda i czarna te dwie wredoty :* z tego miejsca buziaki dla nich :* przyjęły mnie jakiś czas temu do gangu ja to pamiętam :D
Dokładnie mam tak samo tylko kawę odstawiłam i zaczynam od wody i później muszę jakieś śniadanie wymusić a jak nie zjem to jeszcze gorzej. Najlepiej wchodzą śledzie ;)

Lenaka zazdroszczę tych śledzi ja kocham mini koreczki, a tu jak na lekarstwo.
Woda z cytryna to mój napój ale rano mała kawa musi być bo nie wcisne inaczej nic.

reklama
Do góry