reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Lenkaka dobrze ze juz jesteś :-* mądra dziewczyna z ciebie i razem sobie damy radę też że strachem, głowa do góry :-)
Beti ty też :-) :-*
A co do forum. Problem polega nie ba tym że mamy różne opinie i rady. Problem polega na tym że Nitka szuka na tym forum czego innego niż reszta dziewczyn.

No wiesz zaczęła się jakaś kłótnia i ja miałabym w niej nie uczestniczyć? Nie może tak być ;) a serio to może będzie mi troszkę łatwiej jak będę wśród innych paranoiczek i histeryczek ;) jak to mówią w kupie siła :D

reklama
Lenaka ja też nie mam apetytu. Muszę wmuszac. Najgorzej jest ze śniadaniem. Bez kawy lepiej nie zaczynać. Jednak przez wiekszosc dnia mam mdłości i jak nie zjem jest jeszcze gorzej.

W kupie siła. No nie mów że ty taka awanturnica :p

Dziewczyny ja w pierwszej ciąży też czułam się super, jedynie co mi dolegało to zgaga pod koniec i kilka dni rwy kulszowej też jakoś na końcówce.

Trzeba być dobrej myśli.

Ja mam wizytę 7 marca, mam nadzieję, że będzie serce jak dzwon :)

Lenaka ja też nie mam apetytu. Muszę wmuszac. Najgorzej jest ze śniadaniem. Bez kawy lepiej nie zaczynać. Jednak przez wiekszosc dnia mam mdłości i jak nie zjem jest jeszcze gorzej.

W kupie siła. No nie mów że ty taka awanturnica :p
Ruda i czarna te dwie wredoty :* z tego miejsca buziaki dla nich :* przyjęły mnie jakiś czas temu do gangu ja to pamiętam :D
Dokładnie mam tak samo tylko kawę odstawiłam i zaczynam od wody i później muszę jakieś śniadanie wymusić a jak nie zjem to jeszcze gorzej. Najlepiej wchodzą śledzie ;)

Lenaka zazdroszczę tych śledzi ja kocham mini koreczki, a tu jak na lekarstwo.
Woda z cytryna to mój napój ale rano mała kawa musi być bo nie wcisne inaczej nic.

reklama
Do góry