reklama
nitka32
Zaciekawiona BB
No tez zaczynałam od zera, na studiach pracowałam, dom na kredyt, praca na dwa etaty... Od narzekania nikomu nie przybyło, to ostatnie co mam do przekazania. Bez odbioru!Beti39 dobrze powiedziane. Niektórzy startują od zera a inni dostają mieszkanie od rodziców. Niestety nie zarabiam full żebym mogła sobie kupić mieszkanie... trzeba jakoś wytrzymać
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Dobry wieczor,
Tesciow niestety sobie nie wybieramy, wiadomo ze mozna sie wyprowadzic od nich, ale niestety nie zawsze da sie to osiagnac od razu... a ze ktos wspomni o swoich problemach na forum, gdzie juz jako tako dziewczyny sie znaja i wspieraja, nie ma w tym nic zlego, a jezeli jeszcze drugiej stronie pomoze takie wygadanie sie to tym lepiej. Nikt z nas robotem nie jest
A watkow o samych wizytach i zaleceniach lekarzy znajdzie sie pelno w internecie.
Nevka, cierpliwosci i stalowych nerwow dla tesciowej zycze. Najwazniejsze, zebyscie wy byli szczesliwi.
Sojnabig, oby to krwawienie to nie bylo nic groznego, moze lepiej by bylo jakbys pojechala na te ip, zrobia Ci chociaz usg, bedziesz pod obserwacja, zawsze to lepiej byc pod fachowa opieka, niz sie denerwowac w domu.
Poziomki, jestem po takiej duuuuzej kolacji i nic nie zmieszcze, ale slinka mi pociekla jednak
Tesciow niestety sobie nie wybieramy, wiadomo ze mozna sie wyprowadzic od nich, ale niestety nie zawsze da sie to osiagnac od razu... a ze ktos wspomni o swoich problemach na forum, gdzie juz jako tako dziewczyny sie znaja i wspieraja, nie ma w tym nic zlego, a jezeli jeszcze drugiej stronie pomoze takie wygadanie sie to tym lepiej. Nikt z nas robotem nie jest
A watkow o samych wizytach i zaleceniach lekarzy znajdzie sie pelno w internecie.
Nevka, cierpliwosci i stalowych nerwow dla tesciowej zycze. Najwazniejsze, zebyscie wy byli szczesliwi.
Sojnabig, oby to krwawienie to nie bylo nic groznego, moze lepiej by bylo jakbys pojechala na te ip, zrobia Ci chociaz usg, bedziesz pod obserwacja, zawsze to lepiej byc pod fachowa opieka, niz sie denerwowac w domu.
Poziomki, jestem po takiej duuuuzej kolacji i nic nie zmieszcze, ale slinka mi pociekla jednak
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ja lubie takie śmieciowy, tak sobie przemycam szpinak, ziarenka i inne pyszności.
Ann mi brakuje polskiej Pizzy, przyzwyczaiłam sie do niej i te tutejsze takie nie dorobione.
Na zamknięty to jeszcze za wcześnie.
Mamy pierwsza awanturę!! Forum kwitnie
Ann mi brakuje polskiej Pizzy, przyzwyczaiłam sie do niej i te tutejsze takie nie dorobione.
Na zamknięty to jeszcze za wcześnie.
Mamy pierwsza awanturę!! Forum kwitnie
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Nitka to sie ciesz ale po cholerę sie czepiasz?
poziomki
mama 00 08 11 13 15
To widocznie mało ich jeszcze spotkałaś i nie raz Cie jeszcze zadziwia. Jeżeli szukasz czysto medycznych informacji to takie forum nie jest dla Ciebie.
G
gość_forum
Gość
Jestem od roku na forum,i na wielu wątkach się udzielam,ale nigdy nie spotkałam się z takim naskakiwaniem na Bogu ducha winną dziewczynę,która po prostu potrzebowała się wygadać a nie ma do kogo,miejmy trochę empatii wobec innych!!! To nie jest trudne,naprawdę
reklama