reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja nie mam prawie nic z objawów. W sumie to nic specjalnego. Ale to dosyć wcześnie jeszcze. W pierwszej ciąży miałam tylko wzmorzona senność.

mnie od paru dni boli prawie cały czas podbrzusze, o dziwo piersi wcale. Wczoraj byłam na becie, w poniedziałek powtórzę i zobaczę jak przyrasta. Ja obawiam się mdłości

Bbubbka witaj :)
u mnie objawow nie ma. Przed terminem planowanej @ pobolewal mnie brzuch a teraz juz kompletnie nic mi nie dolega.

Witam kolejną mamusię :)
U mnie też oprócz delikatnego pobolewania piersi i brzucha (zwłaszcza wieczorem) nic mi nie dolega, może senna jestem jeszcze wieczorem od 18 około ;) ale tez pewnie dlatego, że przestałam pić kawę... Wiem że niby można dwie dziennie, ale trochę się obawiam tej rozpuszczalnej pić, a zwykła sypana mi nie smakuje ;)

Witam wszystkie nowe mamuśki :) na pewno nasze grono z dnia na dzień będzie się powiększać:) tylko nie piszcie tak duzo bo nie nadążam z czytaniem :) u mnie wkradło się jakieś ogólne osłabienie nie wiem czy mnie przypadkiem grypa nie rozkłada :( bo wczoraj wieczorem czułam się fatalnie :( dreszcze i ból gardła towarzyszyły mi całą noc i jutro wybieramy się do lekarza bo na duzur niedzielny do przychodni u mnjew w mieście nie ma sesnu iść bo tam sami imbecyle pracują, jeszcze coś niestosownego by mi przepisali. Dodatkowo powoli pojawiają się młdłosci tylko ku mojemu zdziwnienie są one popołudniu i wieczorem a nie rano tak jak w pierwszej ciąży. Ogólnie moje samopoczucie jest do .... tyłka :(

Ewelinka ja piłam jedna mała w pierwszej ciąży. Inaczej nie byłam w stanie wdusic w siebie śniadania i czuje ze będzie powtórka bo dziś na siłę jadłam.
Lekarz mi zalecil ta kawę.

Neila ja mam wrażenie że mało piszemy ;-)

Ann jak nie będę w stanie funkcjonować to pewnie co jakiś czas sobie jakąś słabą wypiję :)
Myślę, że jak przeniosą nas na główne forum to dopiero wtedy mamusie będą dołączać pełną parą :) bo może być tak, że na razie nie mogą nas znaleźć niektóre :)

reklama
Ewelinka ją bez kawy nie potrafię funkcjonować, ale racją jak masz pić rozpuszczalną to już lepiej nie pić wcale. Ja póki jeszcze pracuje to dam się pociąć za jedną kawusie z ekspresu :)

Do góry