reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Nianiusia tak ja mam z om na 10, a Wiktor z 29
Ja 4t1d a wizytę mam umówiona na 15 lutego bedzie 6t2d więc Liczę na zobaczenie serduszka.

Ruda ta nescore też ma 60% cykorii i 40% kofeiny i w smaku praktycznie taka sama.

reklama
Ja pije 2 kawy w pierwszej ciazy tez tak po porodzie przerzucilam sie na zbozowa
Jejku moja wizyta dopiero 29 lutego chyba oszaleje...

madziorek co tak późno ? ale przynajmniej na 100% wiadomo że będzie już widać serduszko :)

Moja wizyta już jutro :)

a po weekendowym osłabieniu już ani śladu, jednak odpoczynek i niezawodne mleko z czosnkiem postawiło mnie na nogi.

Co do daty urodzenia to mój małżonek jak dowiedział się że maluszek przyjdzie na świat w październiku (sam jest z 11.10) to prawie oszalał ze szczęścia :) już i tak mu się udało że nasz synek jest co prawda z sierpnia ale z 11 więc chociaż dzień taki sam jak tatusia :)

Póki co dziewczynki wracam do pracy z kawusią w ręce :)

Neila fajnie ze mąż się tak cieszy.
Ja np jestem podekscytowana że następne maleństwo może przyjść w niewielkim odstępie czasu od 2 urodzin starszego brata ;-)

My dopiero wstajemy z łóżka :-D

Wczoraj nie wyspani to dziś nadrabiamy.
Ide po kawę i ddtvn załączyć ;-)

reklama
Z kawy zrezygnowałam na szczęście jeszcze w czasie starań o dzidziusia na początku bolała mnie głowa, ale teraz przynajmniej mam pewność że nie truje malucha,bo akceptuje tylko rozpuszczalna kawkę, a ta niestety gorsza ;/

Do góry