reklama
madziorek30
Fanka BB :)
Ja pije 2 kawy w pierwszej ciazy tez tak po porodzie przerzucilam sie na zbozowa
Jejku moja wizyta dopiero 29 lutego chyba oszaleje...
Jejku moja wizyta dopiero 29 lutego chyba oszaleje...
neilaaa
madziorek co tak późno ? ale przynajmniej na 100% wiadomo że będzie już widać serduszko
Moja wizyta już jutro
a po weekendowym osłabieniu już ani śladu, jednak odpoczynek i niezawodne mleko z czosnkiem postawiło mnie na nogi.
Co do daty urodzenia to mój małżonek jak dowiedział się że maluszek przyjdzie na świat w październiku (sam jest z 11.10) to prawie oszalał ze szczęścia już i tak mu się udało że nasz synek jest co prawda z sierpnia ale z 11 więc chociaż dzień taki sam jak tatusia
Póki co dziewczynki wracam do pracy z kawusią w ręce
Moja wizyta już jutro
a po weekendowym osłabieniu już ani śladu, jednak odpoczynek i niezawodne mleko z czosnkiem postawiło mnie na nogi.
Co do daty urodzenia to mój małżonek jak dowiedział się że maluszek przyjdzie na świat w październiku (sam jest z 11.10) to prawie oszalał ze szczęścia już i tak mu się udało że nasz synek jest co prawda z sierpnia ale z 11 więc chociaż dzień taki sam jak tatusia
Póki co dziewczynki wracam do pracy z kawusią w ręce
Ann_
Neila fajnie ze mąż się tak cieszy.
Ja np jestem podekscytowana że następne maleństwo może przyjść w niewielkim odstępie czasu od 2 urodzin starszego brata ;-)
My dopiero wstajemy z łóżka
Wczoraj nie wyspani to dziś nadrabiamy.
Ide po kawę i ddtvn załączyć ;-)
Ja np jestem podekscytowana że następne maleństwo może przyjść w niewielkim odstępie czasu od 2 urodzin starszego brata ;-)
My dopiero wstajemy z łóżka
Wczoraj nie wyspani to dziś nadrabiamy.
Ide po kawę i ddtvn załączyć ;-)
reklama