reklama
madziorek30
Fanka BB :)
czyli w takim razie zamkniemy to forum na prywatne, za jakies 2-3 tygodnie, gdy sie pojawi wiecej dziewczyn. kto jest za?
ja tez jestem za bo po co wszyscy maja czytać co piszemy
a na tym forum jest mozliwość podziału na tematy?
madziorek30
ja bym poczekała góra z 2 tyg a jak pisałaś ruda zawsze można kogos dołączyć do zamkniętego
madziorek30
Spoko a ile nas jest? Z 10?
Madziorek jest jesli dodadza nas do glownych i pewnie wtedy tez bedziemy mogly sie zamknąć
Ann_
Sunshine można stworzyć zamknięty tutaj ale wtedy tylko my będziemy miały dostęp. Moim zdaniem to bez sensu lecieć jiz na zamknięty. Tak jak Ruda napisała. W pierwszej ciąży na wątku wrzesniowek stworzylysmy zamknięty dopiero po porodzie. Nawet i miesiąc czy dwa przed terminem ktoś się może do nas dołączyć :-) luzik i poznajmy się najpierw :-)
Diune to niech czytają. Po to jest forum. Może ktoś się wstydzi napisać no nie wiem ale chcę się czegoś istotnego dowiedzieć. Różnie bywa.
Sunshine ja nie jestem za. Jak już to za kilka mc.
Diune to niech czytają. Po to jest forum. Może ktoś się wstydzi napisać no nie wiem ale chcę się czegoś istotnego dowiedzieć. Różnie bywa.
Sunshine ja nie jestem za. Jak już to za kilka mc.
ewelinka10425
Mi też się wydaje że zamykać forum tak szybko to nie jest dobry pomysł... Przecież i tak jesteśmy praktycznie anonimowe i jak ktoś to przeczyta to nic się nie stanie... Co innego pod koniec, jak będziemy chciały dodawać zdjęcia dzieciaczków czy coś takiego, to zamykać wątek można. Nie wiem, tak mi się wydaje. My zamknęłyśmy wątek staraczkowy i ze 2 miesiące pogadałyśmy, a później każdy zniknął i poprzechodziły dziewczyny z powrotem na inne fora...
reklama