reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja bym poczekala z dwa miesiace bo.bede jeszcze dochodzic. Ewentualnie później bedziemy dodawac nowe do zamkniętego

reklama
Sunshine można stworzyć zamknięty tutaj ale wtedy tylko my będziemy miały dostęp. Moim zdaniem to bez sensu lecieć jiz na zamknięty. Tak jak Ruda napisała. W pierwszej ciąży na wątku wrzesniowek stworzylysmy zamknięty dopiero po porodzie. Nawet i miesiąc czy dwa przed terminem ktoś się może do nas dołączyć :-) luzik i poznajmy się najpierw :-)

Diune to niech czytają. Po to jest forum. Może ktoś się wstydzi napisać no nie wiem ale chcę się czegoś istotnego dowiedzieć. Różnie bywa.

Sunshine ja nie jestem za. Jak już to za kilka mc.

Mi też się wydaje że zamykać forum tak szybko to nie jest dobry pomysł... Przecież i tak jesteśmy praktycznie anonimowe i jak ktoś to przeczyta to nic się nie stanie... Co innego pod koniec, jak będziemy chciały dodawać zdjęcia dzieciaczków czy coś takiego, to zamykać wątek można. Nie wiem, tak mi się wydaje. My zamknęłyśmy wątek staraczkowy i ze 2 miesiące pogadałyśmy, a później każdy zniknął i poprzechodziły dziewczyny z powrotem na inne fora...

reklama
Do góry