reklama
Hey i ja kilka dni temu zobaczylam drugą bladą kreske. Potem potwierdzenie betą i mam 5 tydzien termin wychodzi na 7.10. Niedlugo skoncze 27 lat i mam juz core prawie 4 letnią i 16miesiecznego synka. Gratuluje Wam wszystkim przyszle mamusie i mam nadzieję , ze te ciaze bedą dla nas stosunkowo nudne ;p
Magda86Poznań
Fanka BB :)
Witam nowe dziewczyny, w czwartek pobiegłam na druga bete i juz ponad 50- wiec rosnie dzidziolek;-)
bbubbka
Cześć wszystkim ! Ja również chciałam dołączyć do waszego grona w poniedziałek idę do lekarza więc dokładnie powiem Wam na kiedy mam termin porodu, ale na pewno jest to październik, więc z wielką nadzieją będę wam towarzyszyć przez następne miesiące
madziorek30
WitajCześć wszystkim ! Ja również chciałam dołączyć do waszego grona w poniedziałek idę do lekarza więc dokładnie powiem Wam na kiedy mam termin porodu, ale na pewno jest to październik, więc z wielką nadzieją będę wam towarzyszyć przez następne miesiące
madziorek30
WitajHey i ja kilka dni temu zobaczylam drugą bladą kreske. Potem potwierdzenie betą i mam 5 tydzien termin wychodzi na 7.10. Niedlugo skoncze 27 lat i mam juz core prawie 4 letnią i 16miesiecznego synka. Gratuluje Wam wszystkim przyszle mamusie i mam nadzieję , ze te ciaze bedą dla nas stosunkowo nudne ;p
reklama
madziorek30
U mnie tylko piersi a tak czuje sie jak bym nie byla w ciazy w sumie tak jak w pierwszej tez zero dolegliwosci