reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ruda pewnie już niedługo nas przeniosą. Ale dobrze ze napisałaś. Teoretycznie już dawno powinno czekać na nas ;-)

Ewelinka zgadzam się :-)

reklama
Hey ;) i ja kilka dni temu zobaczylam drugą bladą kreske. Potem potwierdzenie betą i mam 5 tydzien ;) termin wychodzi na 7.10. Niedlugo skoncze 27 lat i mam juz core prawie 4 letnią i 16miesiecznego synka. Gratuluje Wam wszystkim przyszle mamusie i mam nadzieję , ze te ciaze bedą dla nas stosunkowo nudne ;p

witaj nianiusia. Widzę, że u Ciebie podobnie jak u mnie, mam prawie czteroletniego syna i 11 miesięcznego. I też liczę na nudną ciążę :)

Cześć wszystkim ! Ja również chciałam dołączyć do waszego grona w poniedziałek idę do lekarza więc dokładnie powiem Wam na kiedy mam termin porodu, ale na pewno jest to październik, więc z wielką nadzieją będę wam towarzyszyć przez następne miesiące ;)

Hey ;) i ja kilka dni temu zobaczylam drugą bladą kreske. Potem potwierdzenie betą i mam 5 tydzien ;) termin wychodzi na 7.10. Niedlugo skoncze 27 lat i mam juz core prawie 4 letnią i 16miesiecznego synka. Gratuluje Wam wszystkim przyszle mamusie i mam nadzieję , ze te ciaze bedą dla nas stosunkowo nudne ;p
Witaj:)

Dziewczynki jakie macie symptomy ciąży ? Jak się czujecie ?:) ja oprocz bolących piersi i podbrzusza wszystko w normie

reklama
Do góry