reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ruda pewnie już niedługo nas przeniosą. Ale dobrze ze napisałaś. Teoretycznie już dawno powinno czekać na nas ;-)

Ewelinka zgadzam się :-)

reklama
Hey ;) i ja kilka dni temu zobaczylam drugą bladą kreske. Potem potwierdzenie betą i mam 5 tydzien ;) termin wychodzi na 7.10. Niedlugo skoncze 27 lat i mam juz core prawie 4 letnią i 16miesiecznego synka. Gratuluje Wam wszystkim przyszle mamusie i mam nadzieję , ze te ciaze bedą dla nas stosunkowo nudne ;p

witaj nianiusia. Widzę, że u Ciebie podobnie jak u mnie, mam prawie czteroletniego syna i 11 miesięcznego. I też liczę na nudną ciążę :)

Cześć wszystkim ! Ja również chciałam dołączyć do waszego grona w poniedziałek idę do lekarza więc dokładnie powiem Wam na kiedy mam termin porodu, ale na pewno jest to październik, więc z wielką nadzieją będę wam towarzyszyć przez następne miesiące ;)

Hey ;) i ja kilka dni temu zobaczylam drugą bladą kreske. Potem potwierdzenie betą i mam 5 tydzien ;) termin wychodzi na 7.10. Niedlugo skoncze 27 lat i mam juz core prawie 4 letnią i 16miesiecznego synka. Gratuluje Wam wszystkim przyszle mamusie i mam nadzieję , ze te ciaze bedą dla nas stosunkowo nudne ;p
Witaj:)

Dziewczynki jakie macie symptomy ciąży ? Jak się czujecie ?:) ja oprocz bolących piersi i podbrzusza wszystko w normie

reklama
Do góry