reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ewelinka też tak pomyślałam że nie widzą nas niektóre dziewczyny i czekają na wątek.

Ja mogę kawy nie pić pije czasami ale bardzo słaba z mlekiem. :-)

reklama
Ann haha ja tez. Moze dlatego ze na staraczkach duzo

Ewelinka pisalam o to przeniesienie ale nie dostalam odpowiedzi

Kawka rozpuszczalna z rana musi byc :-)

Ula83 faktycznie nasze dzieciaczki podobnie sie urodzily. ;)
Ewelinka10425 ja pije 2 kawy rozpuszczalne dziennie ale tez chcialabym zejsc do max jednej. Myslalam zeby przerzucic sie na inke :-) bo sypanej nie przelkne
Ja tez nie moglam znalezc Was przez 2 dni. Znalazlam ten wątek dopiero przez wujka google. Pewnie takich jak ja jest wiecej hihi

Ruda dokładnie :-D Ale to dziwne z tym wątkiem
Ja mam na zamkniętym dwie albo trzy moderatorki to poproszę któraś o interwencję. A pisałaś w pt, sb? Może weekend dlatego cisza.

Nianiusia ja piłam w ciąży też nescore jakoś tak była dobra. Teraz mam caro i też idzie się przyzwyczaić. ;-) ile twoje dziecko ma?

Sama sobie wyliczylam na 7.10. :) ciekawe czy sie potwierdzi. W czwartek jade do endo-gina ale to wizyta umowiona juz dawno. Pewnie bedzie widac tylko pecherzyk ale i tak super. A Ty ktory masz tc? Kiedy idziesz do lekarza? Tez masz szanse urodzic blisko urodzin starszaka ;)

reklama
Do góry