reklama
Moje dziecko tez z tych co tylko na rękach, ale wczoraj ja podniosłam bunt, odkładając mała w ciagu dnia do łóżeczka ,i co? Strzeliła dwie drzemki po 2 godziny !!! Aż byłam w szoku ze tak można, co prawda zanim usnęła to minęło kilka chwil ale udało się,i juz łóżeczko nie parzy w pupkę nie wiem na jak długo ta przemiana ale korzystam póki moge, potem pewnie znowu bedą ręce i chusta
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tekila85
Fanka BB :)
Ja prostu Milan wypadek samochodowy rok temu i witryn jak to jest.. Mieliśmy ogromne szczęście bo byliśmy właśnie bez kurtek (mimo zimy zawsze ściągamy) i jak nigdy oboje przed podróżą regulowaliśmy zagłówki...
A wiadomo Wasza sprawa, ja nagrzewam auto i jak przykreję kocem to jest mu ciepło ;-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
A wiadomo Wasza sprawa, ja nagrzewam auto i jak przykreję kocem to jest mu ciepło ;-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Jurczu u mnie tak samo jak cały dzień nie śpi to później wkurzona. Dziewczyny jest postęp młoda juz nie płacze na brzuszku, wręcz przeciwnie rozgląda się !! I wykonuje tą reakcje trakcji mam ochotę zadzwonić do rehabiliranki i jej powiedzieć, że jest beznadziejna i, że nasze super chore dziecko pięknie się rozwija. Polecam wam grupę zamknięta na fb nie perfekcyjne mamy. Fajnie się czyta dziewczyny no i nie ma hej tu obojętnie co napiszesz
Załączniki
tekila85
Wiktorka88 O
10 tygodni w niedziele skończyła
patka90.02
Wiktorka jaki słodziak ❤
reklama
Marluna ja z cora mialam tak ze mi wyla caly czas doslownie. Podawalam sab simplex a jak miala 5 tyg to juz byla na nutramigenie wlasnie i to tylko na nim. Wyrosla z tego ale na samo wspomnienie mi slabo. Teraz tez zakupilam sab simplex zeby w razie czego miec pod reka [emoji6] jednak mlody nie potrzebuje kropelek na szczescie [emoji5] Wiktoria sliczna cora. Zyciowa pochwal sie tym kucykiem [emoji3] w jakim wieku masz core? Co do fotelika i spiworka to ja wlasciwie mam taki w komplecie z fotelikiem wiec on chyba jest dozwolony. Moj mlody potrafi pospac ale tylko na mnie. Przytulasek taki z niego. Ale wiecie ja teraz staram sie cieszyc tymi chwilami bo wiem jak to szybko mija.
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom