tekila85
Fanka BB :)
Mi na takie zachowanie, które uznałam za kolki pomogło codzienne podawanie Biogaji i co 3 godziny po 2 krople Bobotic.Witam dziewczyny
Pislam tu od czasu do czasu w ciazy, musze jednak przyznac ze tylko w momentach trudnych w ciazy, tak to jestem stala bierna uczestniczka waszego forum.
Dzis znow potrzebuje wsparcia, jestem mama blizniaczek urodzonych poczatkiem pazdziernika,od samego poczatku sa karmione butelka ze wzglegu na moje komplikacje zdrowotne.
Male pija po okolo 120ml co trzy godziny to znaczy z wygody robie te 120 ml ale najczescjej wydoja tak z 90 ml i dalej sa zmeczone by ciagnac, albo maja dosc.
W trakcie dnia ucinaja sobie moze dwie dwudziestominutowe drzemki i oczywiscie kazda w innym czasie a tak pozatym czas im uplywa na placzach i siedzeniu na rekach u mnie i tuleniu.Zanim sie wygramolimy do spania jest okolo 24-1 w nocy, okolo 21 zaczyna sie histeryczny placz (jak juz obie zaczna to mam ochote sobie strzelic w leb z sama mysl ze zachcialo mi sie dzieci)tak ze niczym je nie mozna uspokoic i tak gdzies do okolo 23.30, rano spia gdzies do oklolo 9 lub 10siatej, z jedna poudka na jedzenie okolo 4.30.
Jak zmienic ta sytuacje,co robie nie tak.Mam wrazenie ze maja problemy brzuszkowe szczegolnie wieczor, moze sie nienajadaja, nie wiem jak rozwiazac te histeryczne placze wieczorem?
W necie czytalam o olejku lawendowum do masowania stopek, ewentualnie olejku eterycznym do pomieszczen.Jestesmy tak z mezem wykonczeni ta sytuacja wieczorna ze zastanawiamy sie nad herbata z melisy ewentualnie herbata chociazby z Hipa dobry sen, tylko czy wolno to zastosowac w przypadku tak malych niemowlat?
Efekt był tak po kilku dniach
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom