reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

I my też mamy naczyniaka, w dodatku na powiece. W szpitalu zapewniali mnie, że zniknie do szóstego miesiąca, ale póki co nie zmienia się wcale.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

u nas to wygląda jak pieczątka truskawki jest na nóżce przy kolanku od wewnętrznej strony, robi się blada jak dotykamy i tez mamy zapewnienie ze zniknie ale czytałam historie pewnej dziewczynki u niej na karku zaczął rosnąc i przybrał postać dużej narosli, operowali jak chyba po roku

reklama
Patka trzymam kciuki kochana zeby to nic powaznego!!!
Zaraz ocipieje z radosci juz z 3 dzien z koleji sciagam po poludniu ok 240 ml mleka w jakies 20 min!

no to gratuluje ja jak ściągam to jakieś 60 z jednej piersi i robię sobie żelazny zapas jakby mały chciał co 30 minut na cycka pociumkac na wigilie się przyda :) nie będę musiała co rusz biegać na fotel i cycka wyciągać tylko chyc buteleczka i każdy może mu dać

1481911915-1d1mld.jpeg

Tak to wygląda u mojej małej teraz.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

no to nasze jest podobne tylko bardziej okrągłe ale kolor patrząc na fotkę ten sam piękny czerwony :) jak ogarnę zdjęcia to zamieszczę bo teraz jakieś tyci miniaturki mi się laduja

Ostatnia edycja:
reklama
Wiol na powiekach czy między oczami takie "naczyniaki" się zdarzają i to jest normalne , nie ma się czym martwić ;) mój ma na powiekach i karku. To są te pocałunki anioła , uszczypnięcia bociana itp.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry